Īsumā sakot vakar bija mazliet smieklīga vai pat jāsaka neveikla situācija. Es neieslīgšu detaļās, bet lieta bija kurioza. Pa nakti pie manis palika mans labākais draugs. Viss foršiņi. Pavadījām visu vakarpusi, vēlu aizgājam gulēt. Man uznāca miegs ap vieniem naktī un gāju uz savu istabu gulēt. Pamodos ap trijiem naktī, sagribējās uz tualeti, padzerties un tad notika amizantais. Es nejauši ievēroju gaismu otrā istabā, domāju ka varbūt puisis skatās vēl kaut kādu filmu. Palūru gar nelielu šķirbiņu un redzu, ka tur vienkārši iet Tv3 fonā ieslēgts. Domāju kāds sakars skatīties tik vēlu Tv3? Bet nē. Puisis masturbēja! ;D un es sajutos neveikli un neērti pirmo reizi (kaut palicis pie manis ir vairākas naktis) ko šādu piedzīvojot. Ka es reāli sāku aizdomāties vai viņš vienmēr ir to darījis esot pie manis? Jo viņš ir vēlais putniņš, kas vēlu dodas gulēt allaž.
Kā jūs reaģētu? Protams viņš to nezina, ka es zinu! Domāju, lai nesabojātu draudzību es neko neteikšu par to. Bet nenoliegšu, ka mazliet savādi ir tagad man.
Tikai bez nosodījumiem. Jo no otras puses es viņu saprotu, džekam nav attiecību. Varbūt atrast viņam draudzeni? ;D Maukurs nav! Īsumā sakot izsakiet savas domas.