Jā, iepazīstas uz ielas, lielākoties tas ir tiešs jautājums, bieži arī komplimenti. Numuru nedodu vai arī nosaucu random ciparus un lūdzos, lai viņš neizdomā zvanīt uz šo numuru manā klātbūtnē. :D Nesen gan viens uzreiz teica, lai uzpīkstinu viņam, nebija kur sprukt, pēc tam ignorēju viņa ziņas.
Tā kā pārsvarā visur man ir austiņas ausīs un esmu iegrimusi savās domās, mani gribēdams nevar sasaukt. :D Nesen viens vīrietis kādas pāris minūtes centās sasaukt, kamēr es sadzirdēju. :D
Kopumā nav negatīva attieksme, ja vien tas nav pārlieku uzstājīgi un nekaunīgi. Pirms pāris gadiem sēdēju parkā, atpūtos, blakus apsēdās viens vīrietis, uzsāka sarunu, gribēja iepazīties, es pateicu, ka ir draugs, bet vīrietis pateica, ka "nekas, gan jūs drīz izšķirsieties, piezvani man pēc gada, kad būsi brīva". Tas gan mani sadusmoja un nesakot ne vārda aizgāju. Lieki teikt, ka joprojām esmu kopā ar draugu.
Ievēroju, ka bieži, kad saku, ka man ir vīrietis, tas, kurš grib iepazīties, saka, ka nekas traks, tāpat var iepazīties. Tā arī es krāpšu draugu.