Pasaule taču iet uz priekšu, skropstas, ko pieliek tagad, var būt arī smalkas, kā dabīgās, ir pielāgojami garumi, izliekumi utt., lai būtu gan izteiksmīgi, gan joprojām pietiekami dabīgi. Kāpuru skropstas, manuprāt, ir palikušas tikai nelielai daļai sieviešu, taču tāpat kā ar filleriem vai plastisko - mēs vairāk redzam tikai neveiksmīgos gadījumus, jo labie paslīd garām, jo ir labi.
Es esmu pieaudzējusi skropstas, vizuāli ļoti patika, tā kā man ir daudz savu skropstu, taisīju klasiku un rezultāts tiešām burvīgs. Varu teikt, liekot roku uz sirds, ka 3 nedēļas skropstas izskatījās kā svaigi uzliktas, sākot no ceturtās tikai šur tur prasījās pielabot. BET man kopšana nepatika - domāšana, kā gulēt, lai negulētu ar seju spilvenā, neaiztikt ar rokām, sejas mazgāšana arī vairs nav tik vienkārša, ļoti jāpiedomā, ja grib likt acu ēnas, jo noņemšanā jābūt rūpīgai. Lai vai kā man patika izskats, bet viss pārējais bija apgrūtinoši.
Toties skropstu laminācijai dodu 10/10, ja ir pietiekami savu skropstu, ir ļoti labs efekts, kas man turās vidēji 2 mēnešus.