Pieaudzētās skropstas - PAR un PRET

Reitings 3374
Reģ: 15.12.2021
Gribas pieaudzētas skropstas, jo nu smuki izskatās, bet ir bažas, vai man derēs un ar kādiem ierobežojumiem jārēķinās. Man ir visnotaļ jūtīgas acis, pie vēja un ne tādas kosmētikas mēdz asarot un kost, tādēļ bažījos par to reakciju uz līmi? Meitenes, kam ir skropstas - padalieties ar saviem PAR un PRET argumentiem. Kā ir ar kopšanu, kosmētikas noņemšanu utt.
28.07.2022 13:32 |

Reitings 3374
Reģ: 15.12.2021
Paldies par viedokļiem, bija vērtīgi, bet sapratu, ka nebūs tomēr man. Patīk, kā izskatās, bet pie savām pārjūtīgajām acīm tomēr negribas riskēt, ja nu būs slikta reakcija, tomēr nav tuša, ko var ātri noņemt.
30.07.2022 09:57 |

Reitings 291
Reģ: 12.07.2015
Pasaule taču iet uz priekšu, skropstas, ko pieliek tagad, var būt arī smalkas, kā dabīgās, ir pielāgojami garumi, izliekumi utt., lai būtu gan izteiksmīgi, gan joprojām pietiekami dabīgi. Kāpuru skropstas, manuprāt, ir palikušas tikai nelielai daļai sieviešu, taču tāpat kā ar filleriem vai plastisko - mēs vairāk redzam tikai neveiksmīgos gadījumus, jo labie paslīd garām, jo ir labi.
Es esmu pieaudzējusi skropstas, vizuāli ļoti patika, tā kā man ir daudz savu skropstu, taisīju klasiku un rezultāts tiešām burvīgs. Varu teikt, liekot roku uz sirds, ka 3 nedēļas skropstas izskatījās kā svaigi uzliktas, sākot no ceturtās tikai šur tur prasījās pielabot. BET man kopšana nepatika - domāšana, kā gulēt, lai negulētu ar seju spilvenā, neaiztikt ar rokām, sejas mazgāšana arī vairs nav tik vienkārša, ļoti jāpiedomā, ja grib likt acu ēnas, jo noņemšanā jābūt rūpīgai. Lai vai kā man patika izskats, bet viss pārējais bija apgrūtinoši.
Toties skropstu laminācijai dodu 10/10, ja ir pietiekami savu skropstu, ir ļoti labs efekts, kas man turās vidēji 2 mēnešus.
30.07.2022 10:26 |

Reitings 644
Reģ: 26.02.2022
Silma @ 30.07.2022 09:57
Paldies par viedokļiem, bija vērtīgi, bet sapratu, ka nebūs tomēr man. Patīk, kā izskatās, bet pie savām pārjūtīgajām acīm tomēr negribas riskēt, ja nu būs slikta reakcija, tomēr nav tuša, ko var ātri noņemt.

Malacis, pieņēmi pareizo lēmumu 👌
30.07.2022 10:32 |

Patīk
Reitings 712
Reģ: 11.04.2019
Pieaudzēju skropstas apmēram gada garumā. Man veiksmīgi izdevās atrast savu meistaru ar otro piegājienu.
+ Ļoti patīk iznākums. Ar pieaudzētām skropstām izskatos un jūtos daudz skaistāka. Pirmās četras, piecas pieaudzēšanas reizes teicu, ka vēlos vai nu īsākas, vai ne tik biezas, līdz atradu savas īstās. Pēc kāda laiciņa jau atkal gribējās vēl plānākas.
+ No rīta var piecelties un nedomāt par krāsošanos. Izņemmē skropstiņas un dodies. Kad pieaudzēju skropstas, daudz retāk izmantoju arī dekoratīvo kosmētiku.
+ Lai gan manas acis arī ir jutīgas, noriskēju ar domu, ka jebkurā brīdī viņas varēšu noņemt. Acis ne reizi neiekaisa, nesūrstēja.
- Noteikti jārēķinās ar laiku. Man katra procedūra aizņēma vidēji divas stundas. Nebija nepatīkami, nesāpēja, tāpēc vienmēr iesnaudos. Ne visas meistares pieņem brīvdienās, vakaros, tādēļ dažām jārēķinās ar to, ka būs jāmūk ātrāk prom no darba.
- Jāpārzina skropstu turēšanās laiks, jo ne visi meistari pieņems uzreiz. Man sanācis aizgulēties ar pierakstu un staigāt kādu nedēļu ar pusizkritušām skropstām. Pirmajā reizē turējās 4 nedēļas, bet noteikti būtu nostaigājusi vēl kādu laiciņu. Tā vidēji gāju atjaunot pēc 3 nedēļām.
‐ Finanses. Skaistas, veselīgas skropstiņas tomēr maksā naudu. Liku pirms trim gadiem, tad maksāju 25 eiro par katru reizi.
- Grūti pierast acis neberzēt. Man ļoti patika skropstas pašai kņubināt, līdz ar to viņas ātrāk krita laukā. Domāju, ka iešana uz baseinu vai pirtī izkrišanas procesu arī varētu paātrināt.
Skropstas noņēmu un atļāvu tām atpūsties tad, kad gribēju izmēģināt laminēšanu. Aizgāju pie meistares, kas to dara mājās. Vienkārši auzas. Mani brīdināja, ka pirmās dienas izskatīšos ne visai labi, bet violetus pleķus ap acīm es tiešām negaidīju. Mājās centos noberst nost, līdz ar to efekta nebija, bet ļoti patīk kā citām meitenēm izskatās laminētas skropstas.
31.07.2022 11:42 |

Reitings 291
Skropstas noņēmu un atļāvu tām atpūsties tad, kad gribēju izmēģināt laminēšanu. Aizgāju pie meistares, kas to dara mājās. Vienkārši auzas. Mani brīdināja, ka pirmās dienas izskatīšos ne visai labi, bet violetus pleķus ap acīm es tiešām negaidīju. Mājās centos noberst nost, līdz ar to efekta nebija, bet ļoti patīk kā citām meitenēm izskatās laminētas skropstas.

Violeti pleķi? Kaut kāda kreisā meistare, es pēc laminācijas izskatījos labi uzreiz, nekādu pleķu, pampumu, apsārtumu utt. Varbūt pirmās sekundes acis pēc atvēršanas nedaudz sarkanas no tā, ka notīra līdzekli, bet nekas trakāks kā tad, kad pats mājās noņem skropstu tušu.
31.07.2022 11:50 |

Patīk
Reitings 712
Paix @ 31.07.2022 11:50

Violeti pleķi? Kaut kāda kreisā meistare, es pēc laminācijas izskatījos labi uzreiz, nekādu pleķu, pampumu, apsārtumu utt. Varbūt pirmās sekundes acis pēc atvēršanas nedaudz sarkanas no tā, ka notīra līdzekli, bet nekas trakāks kā tad, kad pats mājās noņem skropstu tušu.

Pēc Facebook izskatījās forša meitene, foršs kabinetiņš, bet realitētē nekas no tā nebija. Šī ir mana vienīgā pieredze ar laminēšanu, bet daudzas lietas visa procesa laikā apšaubīju. Tikko bija sācies Covid laiks un viņa žāvēja manas skropstas, pūšot tām virsū gaisu. Tiešām tā dara arī citur? 😀
31.07.2022 12:01 |

Reitings 16350
Reģ: 06.07.2022
Izcils slikta paskata skropstu piemērs ir "influencere" Agnese Strode. Cik labi viņa izskatās bez pieliktajām, tik slikti ar tām. Meitenei vnk nepiestāv tas hiperizliekums, un tad, kad viņas sāk birt laukā, tad pa tādiem kūlīšiem saglabājas - skats kā vecai, vīra dauzītai žūpai. Bet, redz, viņa iet likt atkal un jūtas skaista :D Piekam viņa pat neliek tās ūberbiezās slotas. Tik un tā baisa mode, baiss skats.
Un izcils slampas paskata piemērs ir Deimone, kura taču pat esot skropstu likšanas pasniedzēja. Hesus maria, viņa gan pati izskatās kā prostitūta, gan visi tie piemēri viņas instagramā ir traģikomiski. Apbrīnoju, ka viņai ir klientes...
31.07.2022 12:05 |

Patīk
Reitings 712
Tās, kuras nēsā brilles/lēcas, ir kādi apgrūtinājumi ar mākslīgajām skropstām?
31.07.2022 14:21 |

10 gadi
Reitings 1155
Reģ: 08.05.2014
Elisa_M esmu skropstas likusi vien pāris reizes un ikdienā nēsāju kontaktlēcas, bet ar problēmām nebiju saskārusies
31.07.2022 14:36 |

Reitings 291
Elisa_M @ 31.07.2022 12:01

Pēc Facebook izskatījās forša meitene, foršs kabinetiņš, bet realitētē nekas no tā nebija. Šī ir mana vienīgā pieredze ar laminēšanu, bet daudzas lietas visa procesa laikā apšaubīju. Tikko bija sācies Covid laiks un viņa žāvēja manas skropstas, pūšot tām virsū gaisu. Tiešām tā dara arī citur? ?

Es gan kādu brīdi tagad neesmu bijusi, bet neatceros, ka man pūstu gaisu virsū. Kādu laiku bija jāpaguļ, kamēr viņas ir apstrādātas, bet, kad noņēma tos silikona spilventiņus un visu notīrīja, neko vairāk nedarīja :D
Elisa_M @ 31.07.2022 14:21
Tās, kuras nēsā brilles/lēcas, ir kādi apgrūtinājumi ar mākslīgajām skropstām?

Vispār nekādu apgrūtinājumu. Tikai tik, cik uz procedūru jāizņem.
31.07.2022 19:20 |

Reitings 6025
Reģ: 05.12.2021
Sācis 33 gados pirmo reizi pamēģināju mākslīgās skropstas. Man arī ir jutīgas acis. Asaro pie mazākā kairinājuma. Bet esmu sajūsmā. Process vispār bija tik baudāms, ka es reāli iemigu vismaz reizes trīs. Pat iekrācos 😂beigās nedaudz nobira kāda asara, jo kā jau teicu, man momentā acis reaģē uz kairinājumu. Bet praktiski uzreiz pārgāja un esmu sajūsmā. Viss atkarīgs no meistares. Manējā ir ļoti precīza un akurāta, savas jomas fanātiķe. Un ir pilnīgi pret tiem drausmigajiem vedekļiem. Liek skropstas gaumīgi, bez pārspīlējuma. Ļoti lēni un rūpīgi. Šobrīd skropstām ir pilnas 2 nedēļas, izskatās ka pirmajā dienā. Bet es arī viņas vispār neaiztieku. Es tomēr ieteiktu pamēģināt, lai vari saprast vai tiešām ir vērts vai ne. Galvenais, labs meistars
31.07.2022 23:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!