jap.Minelūše @ 28.07.2022 12:48Izklausās pēc visparastākās greizsirdības.
Debestiņa @ 28.07.2022 13:07jap.
Noteikti meitene ir skaistāka, koptāka, kā izteicās,”laipnāka” , daudz smejas un jokojas un tas arī kaitina?
TimeToDream @ 28.07.2022 16:34Nebāz savu degunu tur, kur nevajag. Turklāt tas ir tikai paziņa, ne tavs tuvs draugs. Ja viņi ir kopā, tātad kaut ko ir atraduši viens otrā. Viņš ir pieaudzis cilvēks un tiks pats galā. Ja viņa izteikti darītu pāri vīrietim, tad tev būtu iemesls izteikt viedokli, bet šobrīd tās ir tikai tavas iedomas un antipātijas, un greizsirdība. Ja vajadzēs, viņš pats sapratīs to, ko vajag.
Šei ir runa par to ka es izsaku savu nicinājumu un nosodījumu vīrietim, kurš ir kritis tik zemu. Un sauzu vīrieti par semu un noz''elojamu, viņa ''izvēles'' dēļ.
Domāju ka viņam aizveras vesela kaudze durvju pateicoties šim ra'dijumam. Un tāpat kā es viņu vērtē arī citi- un vērtē negatīvi.
Jautājums bija par to, ko jūs domājat par sievietēm un vīriešiem kas pazemina partnera sociālo statusu un kuru dēl sabiedrībā partneris vairs netiek ielaists/ atzīts. Pieturamies vienreiz pie tēmas!
Akvelīne @ 28.07.2022 17:05
Šei ir runa par to ka es izsaku savu nicinājumu un nosodījumu vīrietim, kurš ir kritis tik zemu. Un sauzu vīrieti par semu un noz''elojamu, viņa ''izvēles'' dēļ.
Domāju ka viņam aizveras vesela kaudze durvju pateicoties šim ra'dijumam. Un tāpat kā es viņu vērtē arī citi- un vērtē negatīvi.
Jautājums bija par to, ko jūs domājat par sievietēm un vīriešiem kas pazemina partnera sociālo statusu un kuru dēl sabiedrībā partneris vairs netiek ielaists/ atzīts. Pieturamies vienreiz pie tēmas!
Šei ir runa par to ka es izsaku savu nicinājumu un nosodījumu vīrietim, kurš ir kritis tik zemu.
Jautājums bija par to, ko jūs domājat par sievietēm un vīriešiem kas pazemina partnera sociālo statusu un kuru dēl sabiedrībā partneris vairs netiek ielaists/ atzīts.