Trojas zirgs @ 24.07.2022 02:54
Pa lielam visiem arī ir vienalga, ko katrs dara savā gultā. Problēma ir tajā, ka, kā liecina citu valstu pieredze, viendzimuma attiecību oficiāla atzīšana atver Pandoras lādi arī uz citām ne tik nevainīgām izmaiņām, kas galu galā skar arī heteroseksuālus cilvēkus. Piemēram, šeit jau minētā vispārējās izglītības programmas papildināšana, dzimuma maiņa bērniem, kuri ir viegli ietekmējami, taču pieaugot var arī nožēlot savus bērnības lēmumus.
reina @ 24.07.2022 00:26Kas ir ģimenes vērtības? Tikai pareizais dzimums + otrs pareizais dzimums?
Vot, ja jūs vāktu parakstus kam tādam, lai ģimenēs netiktu maigi piesegta vardarbība, atkarīgie nespētu mocīt savus bērnus, jo tak "ģimene", vecāki nepamestu savus bērnus materiāli, dzīvojot kā uzturlīdzekļu fonda parādnieki...būtu pirmā, kas parakstītos.
Man nav ko @ 23.07.2022 23:02Jautājums tiem, kas atbalsta šo visu:
Jums dzīvē baigi mainīsies kaut kas, ja Latvijas citā malā būs divas sievietes/vīrieši kopā? Jums veselības problēmas sāksies? Jums darbā problēma būs? Varbūt privātajā dzīvē? Naktīs aizmigt nevarēsiet, jo zināsiet, ka ir pāri ar divām sievietēm/vīriešiem?
Šīs ģimenes (divas sievietes/vīrieši) spēs dot labāku, mīlošāku ĢIMENI bērniem, kuriem tāda netika sniegta (pieņemot, ka pāris vēlas adoptēt bērniņu). Kāda jums starpība, ko viņi tajā gultā dara? Es saprotu, ja jums varbūt nepatīk redzēt kā citi izrāda mīlestību publikā pret savu dzimumu, bet vai tiešām tāpēc ir jāiet pret viņiem? Ej un skaties uz otru pusi ? Vai varbūt jums skauž, ka jūsu frontē būs -1 viens pretējais dzimums? Ej veido ģimeni ar ko vēlies un nediktē to, kā citiem būtu jādzīvo. Savu homofobismu paturiet pie sevis :) Neviens neliek iet jums mīcīties ar viņiem gultā ?
Tu neticēsi, bet ne visi grib redzēt sev apkārt vienus tr@nsus, p€dofīlus un citus garīgi slimus kadrus. Es saprotu, ka vairumam cilvēku šajā diskusijā ir svarīgi rūpēties par šādu cilvēku labklājību, bet ne man.
Stefania @ 24.07.2022 12:02
A kur tu sev apkārt redzi slimus gejus, kas tev traucē dzīvot? Es nekur. Es gan katru reizi ejot pa centrāltirgus apkārtni vai braucot sabiedriskajā transportā redzu rupjus, agresīvus cilvēkus. Un esmu pārliecināta, ka neviens no viņiem nav trans. Šie tieši ir tie cilvēki, kas gejiem pa muti sadotu, ja tādu redzētu. Un galvenais, ka viņi dzemdē bērnus, kas izaugs par tādiem pašiem deģenerātiem kā paši
BlackPill @ 24.07.2022 11:33
Pārstāt "pievērst acis" uz sieviešu emocionālo v@rdarbību vīriešu virzienā? Esmu tikai par!
Tāpat, tur jau ir atļauts legāli slepkavot un izrēķināties ar "nepareizi" domājošiem cilvēkiem.
Spanic @ 24.07.2022 12:31Bl@ck ₽i££
Tavi teksti jālasa ar pusaizvērtām acīm. Bet labāk nelasīt vispār?
Kitijaaaa @ 24.07.2022 12:42
Kāds ir iekritis trako konspirāciju rabbit hole.
Tāpat, tur jau ir atļauts legāli slepkavot un izrēķināties ar "nepareizi" domājošiem cilvēkiem. "Uzmet aci" tam, kāda visatļautība ir LGВT ter0ristu grupējumiem. Tajā pašā laikā, ja kāds kaut ko izdara "pareizajam", tad viņam draud kriminālatbildība pēc stingrākajiem likumiem.
Annija35 @ 24.07.2022 12:23
Vīrieši nav mazi bērni,ja viņiem šķiet,ka sieviete izmanto emocionālo vardarbību pret viņu,nu kurš spiež būt attiecībās ar tādu,kur ir problēma izbeigt tādas attiecības?
Kitijaaaa @ 24.07.2022 12:51
Tātad tu slēp attiecīgos atslēgas vārdus ar simboliem, jo bail, ka ar tevi izrēķināsies? Bet kas tieši atbild par šiem algoritmiem, kuri tvarsta visas pasaules interneta homofobus un feminisma nīdējus? Klauss Švābe, Soross? ?
YaeMiko @ 24.07.2022 10:14
Tāpēc ka nav tādas statistiskas. Ir homofobu, tarnsfobu izdomātas lietas. Trans cilvēki ir bijuši vienmēr. Un jā arī kāds grib mainīt dzimumu tad kas tur tāds... Lai dara ko grib. Amerikā geju laulības ir atļautas kopš 2015.gada, bet trans cilvēki bija jau krietni pirms tam. Un jā arī kādam bērnam ir dzimumidentitātes krīze un grib mainīt dzimumu tad kāda starpība. Ko tas maina tavā dzīvē? Kad vecāki stumj savus bērnus sektas tad visiem poh.

Tev pašai nemaz nav bail, ka cīnies par pэdofīlu, slэpkavu un izv@rotāju tiesībām? Ā! Pareizi! Mums tak ir jābūt "iekļaujošiem".
paldies Tev!mollia @ 23.07.2022 14:13Wtf it kā šeit pieauguši cilvēki, bet nespēj norobežot divus dažādus terminus....??♀️
Aizstāvēt ģimeniskas vērtības ir pilnībā okay, bet apgalvot, ka ģimene sastāv tikai no sievietes un vīrieša, tas ir kā minimums stulbi, īpaši mūsu reģiona aprinķī ar sabiedrībā izveidotām "ģimeniskuma tradīcijām" - sieviete dzīvo ar savu bērnu un savu mammu trijatā - šī nav ģimene? Kas tas ir? Nepilnvērtīga ģimene? Iespējams...bet tāpat ģimene. Sievietei ar bērnu nākas savu vīru gūldīt zemes klēpī. Viņa paliek viena ar atvasi. Kas tad viņi abi ir? Māsas vai brāļi dzīvo kopā. Tā arī nav ģimene bet radu saiets?
Manuprāt šīs bullshits par ģimenes modeļa pareizību ir aplams jau ne tikai seksuālo minoritāšu ziņā bet tas ir spļāviens sejā visām vientuļajām mammām, tētiem, vecmammām un vectēviem. Visiem, kuri neietilpst šajā "sieviete + vīrietis" kategorijā. Pamostamies!
Ej labāk paspelē domino, kamēr pansionātā ir pusdienu pārtraukums.BlackPill @ 24.07.2022 12:42
Kiš, prom no diskusijas! Ej labāk spēlēties ar savām draudzenēm!
Tā padomju laiku domāšana ir arī tādiem padomju laika vecuma cilvēkiem, kā Black pill, kuram ir 102 gadi, un kurš dzīvo dziļos laukos ar cūku pagalmā un govīm kūtī.Agnesse @ 24.07.2022 13:19iedomājaties, ja jums būtu jācīnās, lai valsts ļautu jums precēties ar pretējo dzimumu un jūs nebakstītu par to, jo tas taču ir pretdabiski. cilvēki piedzimst ar orientāciju, viņi to neizvēlas. es nekad neesmu izvēlējusies, ka man patiks puiši. tieši tāpat ar citām orientācijām. ne jums spriest par to, ko cilvēks mīl vai kas viņu piesaista seksuāli. arī šiem cilvēkiem ir tiesības būt ar ko vēlas. tiešām riebjas Latvijas padomju domāšana, viss kas nav “visiem un normāli” ir slikti. par visu tevi nosodīs, ja nedari kā “visi, kā pieņemts”. paveriet acis plašāk. nekas jums slikts nenotiks dēļ tā, ka citi būs laimīgi. un ja notiks, tad iesaku pārdomāt savu slimīgo domāšanu
iedomājaties, ja jums būtu jācīnās, lai valsts ļautu jums precēties ar pretējo dzimumu