Ģimene = sieviete un vīrietis

Reitings 1
Reģ: 22.07.2022
Lūdzu, paraksties par Ģimenes definīcijas iekļaušanu Satversmes 110. pantā
(ģimene = sieviete un vīrietis)
https://pargimeni.lv/paraksties-bloks/
Paldies!
22.07.2022 01:35 |

Reitings 784
Reģ: 26.04.2022
Trojas zirgs @ 24.07.2022 02:54

Pa lielam visiem arī ir vienalga, ko katrs dara savā gultā. Problēma ir tajā, ka, kā liecina citu valstu pieredze, viendzimuma attiecību oficiāla atzīšana atver Pandoras lādi arī uz citām ne tik nevainīgām izmaiņām, kas galu galā skar arī heteroseksuālus cilvēkus. Piemēram, šeit jau minētā vispārējās izglītības programmas papildināšana, dzimuma maiņa bērniem, kuri ir viegli ietekmējami, taču pieaugot var arī nožēlot savus bērnības lēmumus.

Prieks, ka tomēr vēl ir palikuši domājoši cilvēki šajā forumā. Citādi jau likās, ka šeit savākušies vieni bērnu dzimuma maiņas, ped0filijas, v@rdarbības, izvar0šanas utt. atbalstītāji. Nebiju domājis, ka mūsu valstī ir tik daudz garīgi slimu cilvēku. Manuprāt, vēl pirms gadiem 5 nebija tik traki, kā tagad.
Tas, ka pirmajiem slimajiem komentāriem zem OP salikuši tik daudz plusu, mani reāli nošokēja. Acīmredzot, degr@dējamies ļoti straujos tempos.
24.07.2022 11:22 |

Reitings 784
reina @ 24.07.2022 00:26
Kas ir ģimenes vērtības? Tikai pareizais dzimums + otrs pareizais dzimums?
Vot, ja jūs vāktu parakstus kam tādam, lai ģimenēs netiktu maigi piesegta vardarbība, atkarīgie nespētu mocīt savus bērnus, jo tak "ģimene", vecāki nepamestu savus bērnus materiāli, dzīvojot kā uzturlīdzekļu fonda parādnieki...būtu pirmā, kas parakstītos.

Pārstāt "pievērst acis" uz sieviešu emocionālo v@rdarbību vīriešu virzienā? Esmu tikai par!
24.07.2022 11:33 |

Reitings 784
Man nav ko @ 23.07.2022 23:02
Jautājums tiem, kas atbalsta šo visu:
Jums dzīvē baigi mainīsies kaut kas, ja Latvijas citā malā būs divas sievietes/vīrieši kopā? Jums veselības problēmas sāksies? Jums darbā problēma būs? Varbūt privātajā dzīvē? Naktīs aizmigt nevarēsiet, jo zināsiet, ka ir pāri ar divām sievietēm/vīriešiem?
Šīs ģimenes (divas sievietes/vīrieši) spēs dot labāku, mīlošāku ĢIMENI bērniem, kuriem tāda netika sniegta (pieņemot, ka pāris vēlas adoptēt bērniņu). Kāda jums starpība, ko viņi tajā gultā dara? Es saprotu, ja jums varbūt nepatīk redzēt kā citi izrāda mīlestību publikā pret savu dzimumu, bet vai tiešām tāpēc ir jāiet pret viņiem? Ej un skaties uz otru pusi ? Vai varbūt jums skauž, ka jūsu frontē būs -1 viens pretējais dzimums? Ej veido ģimeni ar ko vēlies un nediktē to, kā citiem būtu jādzīvo. Savu homofobismu paturiet pie sevis :) Neviens neliek iet jums mīcīties ar viņiem gultā ?

Tu neticēsi, bet ne visi grib redzēt sev apkārt vienus tr@nsus, p€dofīlus un citus garīgi slimus kadrus. Es saprotu, ka vairumam cilvēku šajā diskusijā ir svarīgi rūpēties par šādu cilvēku labklājību, bet ne man.
24.07.2022 11:39 |

Reitings 559
Reģ: 29.03.2021
Tu neticēsi, bet ne visi grib redzēt sev apkārt vienus tr@nsus, p€dofīlus un citus garīgi slimus kadrus. Es saprotu, ka vairumam cilvēku šajā diskusijā ir svarīgi rūpēties par šādu cilvēku labklājību, bet ne man.

A kur tu sev apkārt redzi slimus gejus, kas tev traucē dzīvot? Es nekur. Es gan katru reizi ejot pa centrāltirgus apkārtni vai braucot sabiedriskajā transportā redzu rupjus, agresīvus cilvēkus. Un esmu pārliecināta, ka neviens no viņiem nav trans. Šie tieši ir tie cilvēki, kas gejiem pa muti sadotu, ja tādu redzētu. Un galvenais, ka viņi dzemdē bērnus, kas izaugs par tādiem pašiem deģenerātiem kā paši
24.07.2022 12:02 |

Reitings 784
Stefania @ 24.07.2022 12:02

A kur tu sev apkārt redzi slimus gejus, kas tev traucē dzīvot? Es nekur. Es gan katru reizi ejot pa centrāltirgus apkārtni vai braucot sabiedriskajā transportā redzu rupjus, agresīvus cilvēkus. Un esmu pārliecināta, ka neviens no viņiem nav trans. Šie tieši ir tie cilvēki, kas gejiem pa muti sadotu, ja tādu redzētu. Un galvenais, ka viņi dzemdē bērnus, kas izaugs par tādiem pašiem deģenerātiem kā paši

Paskaties, kas notiek ASV! Fэminisma ietekmē tur ir uzplaucis tr@nsgenderisms, kas ir pavēris iespējas maziem bērniem mainīt dzimumu. Ļoti iespējams, ka tur, @borta atbalstītājiem, vēl palīdzēs legāli slэpkavot jau dzimušus bērnus. Tāda aptauja jau bija un daudzas sievietes to atbalstīja. Tāpat, tur jau ir atļauts legāli slepkavot un izrēķināties ar "nepareizi" domājošiem cilvēkiem. "Uzmet aci" tam, kāda visatļautība ir LGВT ter0ristu grupējumiem. Tajā pašā laikā, ja kāds kaut ko izdara "pareizajam", tad viņam draud kriminālatbildība pēc stingrākajiem likumiem.
...un tu vēl uzdrošienies kaut ko bilst par agresīviem cilvēkiem? Tie "agresīvie" cilvēki uz ter0ristu grupējumu fona ir svētie.
24.07.2022 12:18 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
BlackPill @ 24.07.2022 11:33

Pārstāt "pievērst acis" uz sieviešu emocionālo v@rdarbību vīriešu virzienā? Esmu tikai par!

Vīrieši nav mazi bērni,ja viņiem šķiet,ka sieviete izmanto emocionālo vardarbību pret viņu,nu kurš spiež būt attiecībās ar tādu,kur ir problēma izbeigt tādas attiecības?
24.07.2022 12:23 |

10 gadi
Reitings 1167
Reģ: 18.08.2011
Bl@ck ₽i££
Tavi teksti jālasa ar pusaizvērtām acīm. Bet labāk nelasīt vispār🤝
24.07.2022 12:31 |

Reitings 698
Reģ: 28.06.2022
Tāpat, tur jau ir atļauts legāli slepkavot un izrēķināties ar "nepareizi" domājošiem cilvēkiem.

Kāds ir iekritis trako konspirāciju rabbit hole.
24.07.2022 12:42 |

Reitings 784
Spanic @ 24.07.2022 12:31
Bl@ck ₽i££
Tavi teksti jālasa ar pusaizvērtām acīm. Bet labāk nelasīt vispār?

Kiš, prom no diskusijas! Ej labāk spēlēties ar savām draudzenēm!
24.07.2022 12:42 |

Reitings 784
Kitijaaaa @ 24.07.2022 12:42

Kāds ir iekritis trako konspirāciju rabbit hole.

Bruh! Youtube vietnē ir neskaitāmi video, kuros to grupējumu pārstāvji izrēķinās ar "nepareizi" domājošajiem. Tu, droši vien, esi tas cilvēks, kuram v@ldība acīs varētu pateikt, ka tevi durs nost un tu tāpat visiem teiktu, ka tā ir kospiroloģija.:D
24.07.2022 12:47 |

Reitings 698
Tāpat, tur jau ir atļauts legāli slepkavot un izrēķināties ar "nepareizi" domājošiem cilvēkiem. "Uzmet aci" tam, kāda visatļautība ir LGВT ter0ristu grupējumiem. Tajā pašā laikā, ja kāds kaut ko izdara "pareizajam", tad viņam draud kriminālatbildība pēc stingrākajiem likumiem.

Tātad tu slēp attiecīgos atslēgas vārdus ar simboliem, jo bail, ka ar tevi izrēķināsies? Bet kas tieši atbild par šiem algoritmiem, kuri tvarsta visas pasaules interneta homofobus un feminisma nīdējus? Klauss Švābe, Soross? 😀
24.07.2022 12:51 |

Reitings 784
Annija35 @ 24.07.2022 12:23

Vīrieši nav mazi bērni,ja viņiem šķiet,ka sieviete izmanto emocionālo vardarbību pret viņu,nu kurš spiež būt attiecībās ar tādu,kur ir problēma izbeigt tādas attiecības?

Nu sieviete jau arī nav mazs bērns un neviens nespiež viņu būt attiecībās, ja vīrietis lieto fizisko vardarbību.
Tikai, varu derēt, reina emocionālo vardarbību neuzskata par leģitīmu vardarbību. Gudri cilvēki tādus dubultos standartus sauc par liekulību.
24.07.2022 12:56 |

Reitings 784
Kitijaaaa @ 24.07.2022 12:51

Tātad tu slēp attiecīgos atslēgas vārdus ar simboliem, jo bail, ka ar tevi izrēķināsies? Bet kas tieši atbild par šiem algoritmiem, kuri tvarsta visas pasaules interneta homofobus un feminisma nīdējus? Klauss Švābe, Soross? ?

Tev pašai nemaz nav bail, ka cīnies par pэdofīlu, slэpkavu un izv@rotāju tiesībām? Ā! Pareizi! Mums tak ir jābūt "iekļaujošiem".
Uzdošu tev vienu jautājumu tikai, lai pārliecinātos. Tavuprāt, pэdofīlijas, slэpvakošanas un izv@rošanas atbalstītājs ir labāks par homofobu (ja mēs kaut kādā alternatīvajā realitātē pieņemtu, ka es tāds esmu)?
24.07.2022 12:59 |

Reitings 418
Reģ: 16.03.2016
YaeMiko @ 24.07.2022 10:14

Tāpēc ka nav tādas statistiskas. Ir homofobu, tarnsfobu izdomātas lietas. Trans cilvēki ir bijuši vienmēr. Un jā arī kāds grib mainīt dzimumu tad kas tur tāds... Lai dara ko grib. Amerikā geju laulības ir atļautas kopš 2015.gada, bet trans cilvēki bija jau krietni pirms tam. Un jā arī kādam bērnam ir dzimumidentitātes krīze un grib mainīt dzimumu tad kāda starpība. Ko tas maina tavā dzīvē? Kad vecāki stumj savus bērnus sektas tad visiem poh.

Es neteiktu, ka bērnam gribēt sev nogriezt ķermeņa daļas, un kļūt atkarīgam no farmācijas (hormoniem) uz mūžu, ir ''kas tur tāds...''. Katrai paaudzei savi trendi. Manos tīņu gados tie bija emo, roku griešana, pašnāvības, anoreksija, bulīmija. Un skaidrs, ka ne jau mentāli veselākos cilvēkus šie trendi pievilka. Tagad nevienam tas vairs nav aktuāli. Tagad moderni ir būt transseksuālam. Statistiku var atrast no visdažādākajām rietumu valstīm un klīnikām, virziens visur ir vienāds:

(šis ir no Kanādas)
Es šādas inciatīvas neparakstītu, bet imo BlackPill ir taisnība, jo cilvēki ir ļoti tendēti visu politizēt un skriet pakaļ visiem trendiem. Un tad pilnīgi racionāla prasība 2 viena dzimuma cilvēkiem varēt kaut kā legāli reģistrēt attiecības drīz vien pārvēršas par ''a kas tur tāds ja bērns grib veikt plastiskās operācijas, lietot hormonus un pilnībā mainīt savu identitāti?"
24.07.2022 13:11 |

Reitings 698
Tev pašai nemaz nav bail, ka cīnies par pэdofīlu, slэpkavu un izv@rotāju tiesībām? Ā! Pareizi! Mums tak ir jābūt "iekļaujošiem".

Cik man ir zināms, par pedofīliju, slepkavošanu un izvarošanām arī 2022. gadā liek cietumā. Vai tad nē? Kādam darbā pateiksi ko homofobisku, tevi cietumā neliks. Vai tad nē?
Vispār tava retorika, ka nākamā pēc homoseksuāļu attiecībām tiks tolerēta pedofīlija utt. ir kas līdzīgs kā teikt, ka, ja uz darbu atļāva iet minisvārkos, tad drīz uz darbu varēs iet arī kaili. Bet jau vairākas desmitgades tomēr minisvārki ir palikusi kā pēdējā robeža.
24.07.2022 13:12 |

Reitings 352
Reģ: 31.05.2022
mollia @ 23.07.2022 14:13
Wtf it kā šeit pieauguši cilvēki, bet nespēj norobežot divus dažādus terminus....??‍♀️
Aizstāvēt ģimeniskas vērtības ir pilnībā okay, bet apgalvot, ka ģimene sastāv tikai no sievietes un vīrieša, tas ir kā minimums stulbi, īpaši mūsu reģiona aprinķī ar sabiedrībā izveidotām "ģimeniskuma tradīcijām" - sieviete dzīvo ar savu bērnu un savu mammu trijatā - šī nav ģimene? Kas tas ir? Nepilnvērtīga ģimene? Iespējams...bet tāpat ģimene. Sievietei ar bērnu nākas savu vīru gūldīt zemes klēpī. Viņa paliek viena ar atvasi. Kas tad viņi abi ir? Māsas vai brāļi dzīvo kopā. Tā arī nav ģimene bet radu saiets?
Manuprāt šīs bullshits par ģimenes modeļa pareizību ir aplams jau ne tikai seksuālo minoritāšu ziņā bet tas ir spļāviens sejā visām vientuļajām mammām, tētiem, vecmammām un vectēviem. Visiem, kuri neietilpst šajā "sieviete + vīrietis" kategorijā. Pamostamies!
paldies Tev!
24.07.2022 13:14 |

10 gadi
Reitings 1167
BlackPill @ 24.07.2022 12:42

Kiš, prom no diskusijas! Ej labāk spēlēties ar savām draudzenēm!
Ej labāk paspelē domino, kamēr pansionātā ir pusdienu pārtraukums.
24.07.2022 13:14 |

Reitings 352
Reģ: 31.05.2022
iedomājaties, ja jums būtu jācīnās, lai valsts ļautu jums precēties ar pretējo dzimumu un jūs nebakstītu par to, jo tas taču ir pretdabiski. cilvēki piedzimst ar orientāciju, viņi to neizvēlas. es nekad neesmu izvēlējusies, ka man patiks puiši. tieši tāpat ar citām orientācijām. ne jums spriest par to, ko cilvēks mīl vai kas viņu piesaista seksuāli. arī šiem cilvēkiem ir tiesības būt ar ko vēlas. tiešām riebjas Latvijas padomju domāšana, viss kas nav “visiem un normāli” ir slikti. par visu tevi nosodīs, ja nedari kā “visi, kā pieņemts”. paveriet acis plašāk. nekas jums slikts nenotiks dēļ tā, ka citi būs laimīgi. un ja notiks, tad iesaku pārdomāt savu slimīgo domāšanu
24.07.2022 13:19 |

10 gadi
Reitings 1167
Agnesse @ 24.07.2022 13:19
iedomājaties, ja jums būtu jācīnās, lai valsts ļautu jums precēties ar pretējo dzimumu un jūs nebakstītu par to, jo tas taču ir pretdabiski. cilvēki piedzimst ar orientāciju, viņi to neizvēlas. es nekad neesmu izvēlējusies, ka man patiks puiši. tieši tāpat ar citām orientācijām. ne jums spriest par to, ko cilvēks mīl vai kas viņu piesaista seksuāli. arī šiem cilvēkiem ir tiesības būt ar ko vēlas. tiešām riebjas Latvijas padomju domāšana, viss kas nav “visiem un normāli” ir slikti. par visu tevi nosodīs, ja nedari kā “visi, kā pieņemts”. paveriet acis plašāk. nekas jums slikts nenotiks dēļ tā, ka citi būs laimīgi. un ja notiks, tad iesaku pārdomāt savu slimīgo domāšanu
Tā padomju laiku domāšana ir arī tādiem padomju laika vecuma cilvēkiem, kā Black pill, kuram ir 102 gadi, un kurš dzīvo dziļos laukos ar cūku pagalmā un govīm kūtī.
Manā draugu lokā nav neviena homofoba, un mana bērna draugu lokā, kuram ir 12 gadi, arī nav neviena tāda🤷‍♀️
24.07.2022 13:26 |

Reitings 418
Reģ: 16.03.2016
iedomājaties, ja jums būtu jācīnās, lai valsts ļautu jums precēties ar pretējo dzimumu

Jautājums, cik daudzi tiešām to uztvertu kā kaut ko ļoti satraucošu. Valsts slēgtas laulības vispār ir vēsturiski jauns fenomens. Var mierīgi dzīvot arī bez kāda birokrāta uzspiesta zīmoga, ka esi ar kādu salaulāts. Latvijā tas pat visai populāri.
24.07.2022 13:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits