10 tinder / badoo ieteikumi

Reitings 508
Reģ: 25.10.2012
Labdien dāmas!
Piereģistrējos tinder un badoo, lai apskatītos, kas šobrīd “piedāvājumā”, un varbūt sapazītos ar kādu jauku, simpātisku meičuku, bet rezultātā saņèmu šoka devu. Normālas brîvās meičas, laikam mūsdienās ir īsts retums, lielākā daļa profilus sataisījušas tādus, ka nezini smieties vai raudāt, kur nu vēl, kas tur reāli dzīvē darītos. Protams, ne visas, ir arī pa kādai, vismaz pēc profila spriežot, foršai meitenei, bet procentuāli tā ir tiešām niecīga daļa.
Tad nu iedošu dažus padomus, ko darīt un nedarīt šajās vietnēs, ja nu kāda vēlas atrast sev normālu čali:
1. Ielikt VISMAZ 3 bildes, kur esi redzama normālā attālumā, no kurām vismaz viena bilde pilnā augumā. Noteikti nelikt bildes, kur pa visu bildi ir 1/3 seja. Džeki parasti spriež, ka esi resna, ja nav pilna auguma bilde, un, ja arī tāda esi, tad nav ko bēgt no realitātes, dzīvē satiekoties, to tāpat nenoslēpsi. Noteikti nelikt nekādus memčikus, tas rada iespaidu, ka esi vēl bērna prātā, vienalga cik tie būtu smieklīgi, kad ar kādu sapazīsies, varēsi sūtīt tos viņam cik uziet.
2. Liec profilā savu īsto vārdu. Nav vairs 2005. gads, kad visos saitos bija vajadzīgs unikāls nickname, visādas Mazās, Princess, Queen, Saulîte utt. atkal rada prātā nepieauguša cilvēka iespaidu.
3. Ja nevēlies daudz vilšanos, un Tev ir bērni, būtu vēlams profilā tieši vai netieši to norādīt. Piemētam atzīmējot to, ja vietnē ir tāda iespēja, minēt profila aprakstā, vai arī ielikt kādu bildi, kur esi kopā. Daudziem vīriešiem tas ir “red flag”, tāpēc labāk jau uzreiz atsijāt potenciālo loku. Jā, match būs mazāk, bet atkal realitàtē taču tas tāpat būs jāatklāj.
4. Profila aprakstā nerakstīt, kaut kādus žēlavu tekstus, par iepriekšēju sāpināšanu, krāpšanu, neuzticību utml.
5. Profila aprakstā nelikt kaut kādus internetā nodrāztus izteicienus un frāzes, tas vispār neko nepasaka, un atkal rada nepieauguša cilvēka iespaidu.
6. Aprakstā nelikt nekādas špricu emoji un nepieminēt nekādas vakcinācijas, tas vispār nevienam loģiski domājošam džekam neinteresē, tikpat labi vari nopublicēt pilnu asins analīžu ainu, vai rakstīt, ka esi piemēram attārpota.
7. Neliec visas bildes gandrīz no vienādiem rakursiem, piemēram praktiski identiskus selfijus. Tāpat neliec arī visas ceļojumu bildes, tas rada iespaidu, ka blandies tikai pa pasauli un nekas cits Tev neinteresē, vai arī esi vienkārši fake profils.
8. Neatstāj tukšu profila aprakstu, uzraksti kaut ko īsumā pa sevi, tas arī pēc tam džekiem atvieglos pirmās vēstules uzrakstīšanu.
9. Ja tavs mērķis ir ilgtermiņa attiecības, nebūtu vēlams likt pārāk izaicinošas bildes, tas arī vairāk piesaistīs tikai izklaižu meklētājus.
10. Aprakstā neminēt savus ig kontus, ja izveidosies ar kādu kontakts, varēsi pēc tam to viņam iedot personīgi. Pretējā gadījumā, tas rada iespaidu, ka esi tikai tur, lai zvejotu ig sekotājus.
P.S. Būtu interesanti, ja kāda minētu līdzīgus ieteikumus par džekiem no sieviešu viedokļa un novērojumiem.
15.07.2022 11:57 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Vientuļā māmuļa dusmīga palika :D
15.07.2022 13:20 |

Reitings 508
Ir pat tāda meiteņu daļiņa, kurai ideālais ilgtermiņa partneris būs tāds, ar ko varēs katru vakaru smēķēt zāli un spēlēt playstation/xbox

Zinu, ka ir tādi, bet kā pati teici, tā ir “daļiņa”, tas nav vairākums gadījumu. Iepazīšanās profilam tomēr būtu jāsatur informācija par Tevi, nevis visādas muļķības, līdzīgi kā darba sludinājumam taču arī nesūtīsi savu CV, kam pievienota, piemēram, kaķa bilde.
Un kuriozs jau, ka tām Saulītēm un Maziņajām pārsvarā profilā ir rakstīts “nenopietnie svaipo pa kreisi”, “no ONS, no FWB” utt., tā ka nav nemaz tā, ka tās nav nopietnas.
Un otrs kurizos - lielākoties tās “Mazās” it nemaz neizskatās mazas.. 😁
Man ir perfekts Tinder profils pēc Taviem ieskatiem, bet es noteikti esmu pārvilkusi pāri Tavai bildei ar pirkstu pa kreisi

Ļoti labi, man prieks par Tevi! 👍
15.07.2022 13:24 |

Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
GhostGG, kura vientuļa māmiņa dusmīga?
Es arī gribētu lai visi raksta par augumu, jo mazaki par 1,82 vispār nešķiet pievilcīgi
15.07.2022 13:37 |

Reitings 698
Reģ: 28.06.2022
Un otrs kurizos - lielākoties tās “Mazās” it nemaz neizskatās mazas.. 😁

Vispār jau droši vien tām saulītēm un maziņajām ir vēl daudzas citas īpašības, kuras tev nepatiktu (bet, piemēram, vīrietim ar arodskolas izglītību ir tieši laikā), tādēļ labi, ka ir šāds ''filtrs''. Es domāju, ka daļa tevis uzskaitīto punktu ir nevis par sliktiem pofiliem kā tādiem, bet vienkārši kopumā šīs sievietes neatbilst taviem individuālajiem kritērijiem (ceļotājas, pro-vakcīnas, nenobriedušas utt.)
15.07.2022 13:41 |

Reitings 272
Reģ: 17.05.2022
GhostGG @ 15.07.2022 13:20

Uuuun? Vientuļās mammas nevar palikt dusmīgas? Davai izķidājam Tevi :)
15.07.2022 13:46 |

Reitings 272
Labi, tas, ko iesaku sievietēm no savas puses - nelieciet tās pārfiltrētās un safotošopētās bildes! Ticiet man, saņemt komplimentus, ka dzīvē izskaties vēl labāk kā bildēs, ir neaprakstāmi labi sajūta. Diemžēl no daudz vīriešiem esmu dzirdējusi, ka randiņā ir vilšanās, jo cilvēka āriene neatbilst bildēm. Ne seja, ne augums, es esmu par godīgumu.
15.07.2022 13:49 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
GhostGG @ 15.07.2022 13:20

Nedaudz kļūdījies-neesmu gan vientuļā māmiņa.
15.07.2022 13:56 |

Reitings 1847
Nedaudz kļūdījies-neesmu gan vientuļā māmiņa.

Nomierinies, es par tevi nerunāju.
15.07.2022 14:02 |

Reitings 272
GhostGG @ 15.07.2022 14:02

Nomierinies, es par tevi nerunāju.

Iedomājies, es arī neesmu māmiņa, hahaha 😂 Par sevi teici?
15.07.2022 14:07 |

Reitings 1847
Es arī gribētu lai visi raksta par augumu, jo mazaki par 1,82 vispār nešķiet pievilcīgi

Bet ja ir 181, ar mērlentu nāc uz randiņu? :D tas tā jokam.
Bet nopietini runājot, tas ir pilnīgi normāli. Katram savas prasības un par to nav jājutas vainīgai, tā pat arī, piemēram, ja vīrieši negrib sievietes ar knēveli. ;)
15.07.2022 14:15 |

Reitings 230
Reģ: 02.10.2018
Esmu dzirdējusi stāstu, kur vīrietis Tinderī sarakstoties ar dāmu minēja, ka viņam ir bērns un dāma ar kuru viņš tajā brīdi veidoja komunikāciju viņu vienkārši nolīdzināja, apsaukāja par neatbildīgu tēvu, kurš sēž Tinderī, vīrietim bija ap +35 un dāmai aptuveni līdzīgi, kas būtu tikai loģiski, ja vīrietim izrādās ir bērns.
Nedomāju, ka "Must have" ir likt Tindera profilā bildi ar bērnu vai zem profila norādīt ka ir bērns, tādu jautājums jau var uzdot, vai pastāstīt, ja tiek līdz satikšānās brīdim (protams pirms).
15.07.2022 14:17 |

Reitings 698
Nedomāju, ka "Must have" ir likt Tindera profilā bildi ar bērnu vai zem profila norādīt ka ir bērns, tādu jautājums jau var uzdot, vai pastāstīt, ja tiek līdz satikšānās brīdim (protams pirms).

Un kad 15. vēstulē atklājas tas, ka otram ir bērni, tad jādomā, kā atkratīties un kontaktu beigt. Kāpēc pilnīgi speciāli jāuzprasās uz negatīvu emociju vairošanu dzīvē? Vai pat pirmajā.
Nu, vismaz man būtu nepatīkams šāds scenārijs:
- Sveika, Tev ir bērni?
- Jā.
- (unmatch)
Norādot šo info profilā, līdz tam nemaz nenonāktu. Bet varbūt vientuļās mammas ir ar baigi biezo ādu, un viņām šis negatīvas emocijas neizraisa...
15.07.2022 14:27 |

Reitings 2378
Reģ: 03.10.2021
Jacqueline @ 15.07.2022 12:40

Ar vīriešiem ir extra traģiski. Tāda sajūta, ka dzīvo tikai sporta zālē vai stāv pie mašīnām 99%, bet zivis arī interesanta tēma, nebiju redzējusi?

O, jā, sporta zāles ar bieži profila bildēs ... pilnīgi neuzrunā tādi tipāži. Šķiet, iemīlējušies sevī.
Mašīnas ... tur gan amizanti...Nez ko viņi domā, ka fonā ir BMW, Mersedess...tad sievietes būs auto, nu tāds top čalis. Arī galīgi garām.
Neiepazīstos taču ar viņa auto, ja vispār tas ir viņa auto 🤣🤣🤣
Zivis noteikti paskaties...tās ir trendā 🙈🤣
15.07.2022 14:31 |

Reitings 230
Reģ: 02.10.2018
Kitijaaaa @ 15.07.2022 14:27

Un kad 15. vēstulē atklājas tas, ka otram ir bērni, tad jādomā, kā atkratīties un kontaktu beigt. Kāpēc pilnīgi speciāli jāuzprasās uz negatīvu emociju vairošanu dzīvē? Vai pat pirmajā.
Nu, vismaz man būtu nepatīkams šāds scenārijs:
- Sveika, Tev ir bērni?
- Jā.
- (unmatch)
Norādot šo info profilā, līdz tam nemaz nenonāktu. Bet varbūt vientuļās mammas ir ar baigi biezo ādu, un viņām šis negatīvas emocijas neizraisa...

Pēc šādā scenārija Tu nenonāks līdz "atkratīties" nepieciešamībai.
Ja ir vai nav bērns tev ir tik ļoti liels rādītājs par cilvēku, kuru vēlies iepazīt 🙃
15.07.2022 14:40 |

Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Nu manuprāt 1,82m vēl ir pieticīgas prasības. Vairums viriesi tāpat to pārsniedz. Ar merlenti nav jāstaigā lai redzētu kāds tas vīrietis ir. Man arī ar bērniem viriesi nesaista, ja redzētu kādam profila, ka ir tad sarunu neturpinātu. Bet es arī neuzskatu, ka būtu apgrūtinoši to noskaidrot saruna.
15.07.2022 14:43 |

Reitings 1427
Reģ: 19.07.2019
Labi ieteikumi, piekrītu. Neredzu iemeslu, kāpēc par to, ka ir bērns, nenorādīt profilā. Galu galā, kā iepriekš minēts, tas aiztaupītu laiku un pūles. Kas gribēs, tas iepazīsies, atsijāsies visādi āpši.
Kad vēl biju iepazīšanās portālos, atbaidīja visi, kuriem bija lielas problēmas ar ortogrāfiju, interpunkciju, stilistiskās un gramatiskās kļūdas. Uzreiz ir sajūta, ka cilvēks nav izglītots un inteliģents. Protams, visu nekad nevar zināt, bet nevaru iedomāties, kā var rakstīt "gūlta", "iztaba" un tamlīdzīgus brīnumus, ja šie vārdi ir redzami ik uz soļa un tos gluži vienkārši nevar neiegaumēt.
15.07.2022 14:44 |

Reitings 110
Reģ: 04.07.2022
Augums 1,95 un uz augšu
Sportisks, bet ne pārtrenējies
Alga 2,5 un uz augšu
Ir māja/dzīvoklis
Vecums 28-33
Taupīgs/ekonomisks
Ģērbts atbilstoši etiķetei- vīrieši zem sava sociālā statusa.
Rokas no dirsas neaug, nebaidās sasmērēties, nomianīt pamperu (arī vecam cilvēkam, ne tikai bērnam)
Kačokiem kas baidās sasmērēties, fiziski strādāt netraucēt
Skaistu seju
Ziemeļnieciski sejas vaibsti zilas/pelēkas acis
Inteliģents- iraugsts IQ , ar izglītību, salssītajām zināšanām necenšas lielīties un visur iebzt
Patīk dzīvonieki
Patīk zaļš/ daba un piedzīvojumi/ apskatīt ko jaunu.
Ir saimniecisks, patīk darīt mājs darbus
Un galvenais nēsās mani uz rokām
Nu tas iesākumā.
15.07.2022 15:00 |

Reitings 884
Reģ: 27.07.2020
1., 2., 4. piekrītu, pārējais jau pēc saviem ieskatiem. Nav grūti novilkt pa kreisi, ja tās lietas nesaista.
3. uz jautājuma zīmes. No vienas puses tas var atfiltrēt nevajadzīgos kandidātus, no otras puses varbūt katram svešiniekam internetā nevajadzētu redzēt ir tev bērni vai nav.
Visādi citādi kritēriji šeit - lai jau iet. Katram/katrai savs. Cik tās prasības ir racionālas - arī pašam/pašai jāsaprot.
15.07.2022 15:10 |

Reitings 508
Labi ieteikumi, piekrītu. Neredzu iemeslu, kāpēc par to, ka ir bērns, nenorādīt profilā. Galu galā, kā iepriekš minēts, tas aiztaupītu laiku un pūles.

Tieši tā, arī neredzu iemeslu kāpēc to būtu jāslēpj un nebūtu uzreiz norādāms. Ja meklē partneri ilgtermiņam, tas tomēr ir ļoti svarīgs faktors, kas daudziem un daudzām var būt “deal break”. Tad tomēr jārēķinās, ka Tev nākotnē būs jāuzņemas lielākas saisitības, otrai pusei visticamāk nebūs vienmēr laika priekš Tevis tikko kaut ko izdomāsi, vienmēr laicīgi jābūt mājās, jo nav kas bērnu pieskata, tad vēl visticamāk bērna tēvs/māte kaut kur vienmēr pie apvāršņa rēgosies utt., kas ne visiem der. Tas gluži nav piemēram kā vakcinācijas fakts, kas vispār dzīvē neko nemaina (izņemot, ka drīz nomirsi un nekad vairs nebūs bērni. 😁 joks).
Priekš kam lieki mačot, domāt ko rakstīt utt., ja tur citādi uzreiz tas atkristu, ja vienkārši uzreiz zinātu.
Skaidrs, ka daļa kas to negrib norādīt, lieliski saprot, ka tas samazina potenciālo kandidātu skaitu, un cer, ka kādam tādā veidā tik ļoti iepatikaies, ka varbūt pievērs uz to acis, bet ar tiem, kam tas ir svarīgi, maz cerību, ka tas ies cauri. Turklāt var iebraukt lielākās auzās, var gadīties, ka kāds iepatīkas vai pat samīlies kādā, bet otrs uzzinot faktu par bērnu esamību Tevi atšuj, tad komplektā vēl sirdssāpes garantētas.
15.07.2022 15:17 |

Reitings 698
Tas gluži nav piemēram kā vakcinācijas fakts, kas vispār dzīvē neko nemaina

Nu, ja tu tos, kuri bez iebildumiem gāja ātri vakcinēties, sauci par aitām utt., tad tomēr attiecības ar ''pro-vakseri'' tev diezko harmoniskas nebūtu. Pati nebūtu iedomājusies šļirces ikonu likt profilā, bet īstenībā ir gudri tā darīt. Aiztaupās viens otra nebeidzamā pārliecināšana, kurš tad ir aita un kurš ir pakļauts dezinformācijai :D Tāpat kā cilvēks, kurš ir par geju tiesībām, tomēr attiecībās negribētu būt ar homoseksuāļu noniecinošu cilvēku.
15.07.2022 15:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits