Dianny @ 04.07.2022 00:45kāpēc iepazīšanās portālos saņemu tikkai sexa piedāvājus, ir vispār vērts mēģināt tur iepazīties, kāda ir jūsu pieredze meitenes.
virspusējs pieņēmums. Ar savu vīru iepazinos badoo, neviens no mums nav un nebija traumēts.😅BlackPill @ 04.07.2022 02:35Tā vienkārši ir jāpieņem kā iepazīšanās portālu realitāte. Parasti cilvēki tur reģistrējas tikai tāpēc, ka dažādu apstākļu dēļ nevar izveidot attiecības reālajā dzīvē. Šī iemesla dēļ daudzi no viņiem jau daļēji ir "traumēti", kas padara ilgstošu attiecību izveidošanu problemātiskāku. Es visiem saviem draugiem vienmēr esmu ieteicis turēties tālāk no tām vietnēm, jo vienīgais, ko tur var izdarīt, ir vēl vairāk sagandēt jau tā zemo pašvērtējumu, kā arī zaudēt daudz laika un naudas.
29090 @ 04.07.2022 09:19Ja tiešām ''tikai'' tad problēma būs bildēs, jebšu tajā, kā sevi pasniedz.
Spanic @ 04.07.2022 09:08virspusējs pieņēmums. Ar savu vīru iepazinos badoo, neviens no mums nav un nebija traumēts.?
Tur visi meklē seksu, tikai viena daļa to nesaka tiešā tekstā.Dianny @ 04.07.2022 00:45kāpēc iepazīšanās portālos saņemu tikkai sexa piedāvājus, ir vispār vērts mēģināt tur iepazīties, kāda ir jūsu pieredze meitenes.
Nopietnie arī grib seksu.AllSaints @ 04.07.2022 10:00Es arī esmu Tinderī, man ir daudz matchi un sarakstes, bet tādus piedāvājumus gan nesaņemu, visi tikai ar nopietniem nolūkiem, bet man jau liekas, ka esmu salikusi atbilstošas bildes, kā arī labi orientējos auditorijā ?
Nepiekrītu...BlackPill @ 04.07.2022 02:35Tā vienkārši ir jāpieņem kā iepazīšanās portālu realitāte. Parasti cilvēki tur reģistrējas tikai tāpēc, ka dažādu apstākļu dēļ nevar izveidot attiecības reālajā dzīvē. Šī iemesla dēļ daudzi no viņiem jau daļēji ir "traumēti", kas padara ilgstošu attiecību izveidošanu problemātiskāku. Es visiem saviem draugiem vienmēr esmu ieteicis turēties tālāk no tām vietnēm, jo vienīgais, ko tur var izdarīt, ir vēl vairāk sagandēt jau tā zemo pašvērtējumu, kā arī zaudēt daudz laika un naudas.
Aldis15 @ 04.07.2022 10:11Tur visi meklē seksu, tikai viena daļa to nesaka tiešā tekstā.
Tāpēc es nesaprotu kur problēma...
Annija35 @ 04.07.2022 10:30
Gan sievietes,gan vīrieši grib sexu un tas ir svarīgi attiecībās.
Bet vīrietis,kurš vēlas iepazīties ar domu,ka grib ar sievieti pilnvērtīgas attiecības,neuzsāks iepazīšanos ar seksuālu piedāvājumu.
AllSaints @ 04.07.2022 10:00Es arī esmu Tinderī, man ir daudz matchi un sarakstes, bet tādus piedāvājumus gan nesaņemu, visi tikai ar nopietniem nolūkiem, bet man jau liekas, ka esmu salikusi atbilstošas bildes, kā arī labi orientējos auditorijā ?
neticēsi, personīgi nepazīstu pilnīgi nevienu ar tādu vārdu.BlackPill @ 04.07.2022 10:08
Izdevās nocopēt Rihardu?