BlackPill @ 01.07.2022 23:05Ja sievietei vīrietis liekas fiziski nepievilcīgs, tad šķiršanās iemesls var būt pat acu pamirkšķināšana.
Annija35 @ 01.07.2022 23:21
Ķimija un fiziskā pievilkšanās var zust gan vīrietim,gan arī sievietei un tam var būt ntie iemesli.
Kādi bija iemesli kapēc šķīrāties( izņemot krāpšanu) vai kas bija tas pēdējais "piliens jūrā",kas lika spert šādu soli?
LaikamGarlaicigi @ 02.07.2022 02:28
Nebija kopīga nākotnes redzējuma un savienojamu interešu.
- Man patika ceļot - viņš tikai grib 3x gadā braukt atpakaļ uz savu sādžu un tusēt at bērnības draugiem.
- Man gribās, lai es attiecībās esmu 1. vietā - viņš ļoti skaidri pateica, ka viņa darbs ir 1. vietā
- Darba dēļ viņš gribēja 2-4 gadus dzīvot atsevišķi un satikties nedēļas nogalēs (Nope)
- Kopš satikāmies 4 gadus iepriekš man jau bija apnicis tusēt pa krogiem un spēlēt datorspēles katru vakaru - viņam nē
Bija doma izbeigt attiecības, kad īres līgums beidzas un viņš pārvāktos (darba dēļ) 4 stundu attālumā. Ķipa, "es nevaru attālumu izturēt", "nevaru tevi vairs satikt", "labāk tad šķiramies". Tā gluži nesanāca. Izšķīrāmies pirms tam un ar lielāku blīkšķi.
Wordrobe666 @ 02.07.2022 06:06
Tas ka vīrietim darbs ir nr 1 ir normali un saprotami, ja sieviete ir pieaugusi un nobriedusi, vinai būtu jāsaprot kāpēc vīrietim darbs ir nr 1 un nevis 2, vai cita vieta, meitenei, vāretu būt tāda domāšana.
Uzskatu, ka Jebkuram strādājošam cilvēkam ir jābūt darbam nr 1 un tad var būt attiecības un ģimene, jeb sava veselība.
Sievietei nekad nevajadzētu būt 1 prioritātei.Wordrobe666 @ 02.07.2022 00:45Ja prioritāte viņam ir draugi,radi ,darbs ,izklaides ,utt , un sieviete ir 302 vietā!
Wordrobe666 @ 02.07.2022 06:06
Tas ka vīrietim darbs ir nr 1 ir normali un saprotami, ja sieviete ir pieaugusi un nobriedusi, vinai būtu jāsaprot kāpēc vīrietim darbs ir nr 1 un nevis 2, vai cita vieta, meitenei, vāretu būt tāda domāšana.
Uzskatu, ka Jebkuram strādājošam cilvēkam ir jābūt darbam nr 1 un tad var būt attiecības un ģimene, jeb sava veselība.
LaikamGarlaicigi @ 02.07.2022 17:33
Noteikti nav problēma, ja darbs ir Nr. 1. Tikai ne ar mani. Man nav ok maiņu darbs un nezināšana, kurā pilsētā/valstī dzīvos pēc 0,5-2 gadiem.
Bet prieks, ka ir meitenes, kuras ir saprotošas. ?
Tāpat mūžīgās gandrīz katra vīkenda čupošanās ar čomiem. Nope. Tādu ar man nevajag.