zumzums @ 01.07.2022 17:27Ko? :D Vīrieši, kas tiekas ar dāmām viņu 30, 30+ parasti paši ir bijuši daudz seksuāli izklaidīgāki kā dāmas tādā vecumā. Tad drīzāk abām pusēm jāpieņem, ka abi ir ērzeļi un jādzīvo tālāk.
YaeMiko @ 01.07.2022 17:49Atkārtošu vēlreiz šis "vīrietis" ir seksists, incels, misogynist kuram patīk provocēt sievietes un izrādīt šeit savu samaitāto domāšanu. Viņam nepietik uzmanības reddit un 4chan tāpēc nāk šeit.
Uztversim šo visu viegli.
zumzums @ 01.07.2022 17:48Atšķiras. Ja sievietei bijuši vairāki vīrieši, viņu sauc par *auku, bet ja vīrietim - par normālu džeku. :D
Un, atbildot uz otro jautājumu, garums. Pati esmu gara, ar maza auguma vīriešiem nevaru valkāt augstpapēžu apavus, lai gan ir arī pāri, kas par to vispār neiespringst.
BlackPill @ 01.07.2022 17:52
Mēs tak iepriekš jau sarunājām, ka nerakstīsim viens otra veidotajās tēmās. Kiš! Projām no manas tēmas!
BlackPill @ 01.07.2022 18:17YaeMiko
Es šajā diskusijā uzdodu jautājumus nevis otrādi. Ja gribu uzdot jautājumus man, tad vari pati izveidot savu diskusiju.
Mēs jau 100 reizes šos jautājumus esam izrunājuši, bet tu tik un tā turpini man tos uzdot. Tu, gadījumā, jau neesi manas atbildes iemācījusies no galvas? Varbūt man tevi noalgot kā manu pārstāvi kādos oficiālos pasākumos, lai tu tur varētu atreferēt manu viedokli!?
YaeMiko @ 01.07.2022 18:22
Nē par šiem jautājumiem es tev neesmu prasījusi, jauc ar kādu citu.
Negribi neatbildi. Laikam uzskati ka esi ļoti nozīmīga personība šajā forumā. Un vispār jābeidz veltīt tev uzmanība, mana vaina.
Vai jūs iekšēji spējat cienīt "savus" vīriešus par to, ka viņi jūs pieņēma par spīti jūsu seksuālajai izklaidībai?
auguma garums vai seja?
Kitijaaaa @ 01.07.2022 18:52
Jā, jo es cienu vīriešus, kas ir par vienlīdzību. Nevis tādus, kas uzskata, ka sekss ''for fun'', karjera un dzīves baudīšana kopumā ir tikai vīriešu privilēģija.
Seja. Ja augums vismaz 165 cm.
1) Vai, tavuprāt, vienlīdzības kanonus vajadzētu attiecināt arī uz potenciālu bērna atstāšanu pie tēva, attiecību šķiršanas gadījumā,
un attiecīgu sievietes piespiešanu maksāt vīrietim alimentus?
Vai vīriešiem vajadzetu būt teikšanai aborta jautājumos?
*Vai sievietēm pamazām vajadzētu sākt līdzināties vīriešiem (t.i. kļūt fiziski daudz spēcīgākām) un sākt uzņemties daudz fiziskākus pienākumus/amatus (piemēram, regulāri nest lielās Venden ūdens pudeles uz virtuvi/ pārvietot gultas kopmītnēs un/vai strādāt par preču komplektētāju kādā farmācijas uzņēmumā vai malkas krāvēju) un arī valkāt vīriešu drēbes.
*Vai, tavuprāt, vajadzētu arī līdzsvarot augstākās izglītības iestāžu absolventu skaitu vīriešu un sieviešu vidū, jo pagaidām sieviešu ar augstāko izglītību mūsu valstī ir ievērojami vairāk.
*Kā jau zinām, arī pašnāvību vīriešu vidū ir daudz vairāk un vidējais dzīves ilgums ir mazāks nekā sievietēm.
*Vai vīriešu vidū vajadzētu panākt tādu uzskatu iesakņošanos, kā, piemēram, maksimālais pieļaujamais sievietes auguma garums attiecību veidošanai un šķīstība, jo pagaidām lielākajam vairumam tādu nav, atšķirībā no sieviešu uzskatiem, kur, lielākajā vairumā gadījumu (neapgalvoju, ka visām), dominē minimālais pieļaujamais auguma garums un seja ar ļoti izteiktiem vīrišķīgiem sejas vaibstiem.
2) Vai, tavuprāt, abu dzimumu pārstāvji var vienlīdz vienkārši atrast sev vienas nakts sakariem/
ilgtermiņa attiecībām piemērotu indivīdu?
Bet tā kā tas ir sievietes ķermenisTātad, augli, kas attīstās sievietes ķermenī un kuram jau pēc dažām nedēļām piemīt abu vecāku DNS un vēlāk arī parādās ekstremitātes, pirksti utt., tu joprojām uzskati par sievietes ķermeni?
ledusskapja uznešana pa kāpnēm, tad to nav jāuzņemas darīt 50 kg sievietēm, ja 80 kg smagiem vīriešiem tīri objektīvi tas ir vieglāk...., bet vai tad, tādā gadījumā, netiek apšaubīta vienlīdzība, par kuru Tu iestājies?
Nesapratu kontekstu ar jautājumiem.Ar to es biju domājis, vai nevajadzētu arī ievērojami uzlabot vīriešu dzīves apstākļus, jo viņu pašnāvību īpatsvars un vidējais dzīves ilgums ir daudz sliktākā stāvoklī nekā sievietēm.
Piemēram, daudzi vīrieši ar alus vēderu grib tikai slaidas sievietes, kamēr daudzas īsas sievietes grib tikai garus vīriešus (kā tu saki).Nu slaidumu, pārsvarā, var mainīt, vienkārši regulāri sportojot/piekopjot veselīgu dzīvesveidu, savukārt auguma garumu mainīt nevar. Vai tev ir kāda cita informācija?
Tā kā ir prostitūtas, jā.Tu youtube vietnē esi skatījusies viltus sieviešu un vīriešu profilu salīdzinājumu iepazīšanās portālos? Ja neesi, tad ieteiktu Tev tos apskatīt! Es pat esmu redzējis, ka tur vecmāmiņai ir lielāki panākumi nekā izskatīgākajam portāla vīrietim.
Manuprāt, vienlīdz vienkārši un vienlīdz grūti, atkarīgs no cilvēka, ne dzimuma.Tavuprāt, iepazīšanās vietnes nav optimāls rīks, lai secinātu, kuram no dzimumiem ir acīmredzamas priekšrocības ilgtermiņa partnera/vienas nakts sakaru atrašanai? Ņemot vērā Kriэvijas statistiku, pieņemu, ka vidējais sieviešu nevainības zaudēšanas vecums mūsu valstī ir robežās no 14-16 gadiem, savukārt vīriešu incelu kļūst tikai vairāk. Tev nešķiet, ka arī šie parametri norāda uz vērā ņemamām atšķirībām vīriešu un sieviešu dzimumdzīves dinamikā?
..., bet vai tad, tādā gadījumā, netiek apšaubīta vienlīdzība, par kuru Tu iestājies?
Ar to es biju domājis, vai nevajadzētu arī ievērojami uzlabot vīriešu dzīves apstākļus, jo viņu pašnāvību īpatsvars un vidējais dzīves ilgums ir daudz sliktākā stāvoklī nekā sievietēm.
Nu slaidumu, pārsvarā, var mainīt, vienkārši regulāri sportojot/piekopjot veselīgu dzīvesveidu, savukārt auguma garumu mainīt nevar. Vai tev ir kāda cita informācija?
Tu youtube vietnē esi skatījusies viltus sieviešu un vīriešu profilu salīdzinājumu iepazīšanās portālos? Ja neesi, tad ieteiktu Tev tos apskatīt! Es pat esmu redzējis, ka tur vecmāmiņai ir lielāki panākumi nekā izskatīgākajam portāla vīrietim.
Tavuprāt, iepazīšanās vietnes nav optimāls rīks, lai secinātu, kuram no dzimumiem ir acīmredzamas priekšrocības ilgtermiņa partnera/vienas nakts sakaru atrašanai?
Ņemot vērā Kriэvijas statistiku, pieņemu, ka vidējais sieviešu nevainības zaudēšanas vecums mūsu valstī ir robežās no 14-16 gadiem, savukārt vīriešu incelu kļūst tikai vairāk.