es arī nesaprotu sadarību ar viņām, bet palasot vairāk info ir interesanti, kaut kas uz astroloģijas pusi, NL visas sanāk enerģiskas utt. 😀 tam es arī neticu.TeaPot @ 29.06.2022 12:49man likās, ka tā ir kārtējā herņa, šarlatānisms, ar ko NL šmaras nodarbojas, sak, no sērijas "esmu ģenerators, tāpēc man tik daudz enerģijas tirgot cilvēkiem sūdus"
Kāds ir jūsu profils?AllSaints @ 29.06.2022 13:32Interesējos daudz un dikti, bet, galvenokārt, par sevi un savu profilu. Daudz info ir krievu valodā un viens labs speciālists. Tas, ko reklamē NL - Darju, 0 vērtīgas informācijas viņas profilā tiem, kas tiešām padziļināti par to interesējas, nav vērts. Tik nemākulīgi viss iztulkots, tiek pasniegts utt., noteikti netērējiet naudu kaut kādiem viņas maratoniem.
varbūt varat ielikt info par to kur meklējat info utt. un to labo speciālistu kā var atrast? Es esmu projektos 6/2AllSaints @ 29.06.2022 15:04
Projektors 3/5
man pajas 2 generatori un viens Mģ generators.un projektors pati 3smu Manifestors.tici man generatoriem energijas pietiek😁Man gali nav speka izturet tik daudz😂Linsijs @ 29.06.2022 13:25es arī nesaprotu sadarību ar viņām, bet palasot vairāk info ir interesanti, kaut kas uz astroloģijas pusi, NL visas sanāk enerģiskas utt. ? tam es arī neticu.