woman_wonderland @ 29.06.2022 16:51detektīves :D
šo jau nu gan nav vairs jēga apspriest, meitenīti tas neatgriezīs.
lexxxuslex @ 29.06.2022 13:02
Godīgi? Man neliekas, ka šī te ģimenīte diži sērotu. Paskatoties, ka līksmo tajā pašā dienā savos soc.tīklos...... tādiem tā ir vien tāda neliela šaizīte.
BlackPill @ 29.06.2022 17:06
Kaut kā par to puisīti es šādu diskusiju neredzēju. Ā! Nu jā - pareizi. Tavā pasaulītē jau puisīšu dzīvības nav tik svarīgas, kā meitenīšu...
Liizha1 @ 29.06.2022 17:17
Es saprotu, ka tas ir briesmīgi kko tādu teikt, jo neviens jau neizvēlas, ar kādām slimībām saslimt, bet man personīgi tai mammai liekas, ka ir kkādi viegli garīgās attīstības traucējumi, kā rezultātā viņa vnk iespējams, ka nemaz līdz galam neaptver, kas noticis.
Otrs, vinai var būt arī šoks, kā rezultātā uzvedas un rīkojas neadekvāti, un īstā mērce nāks ārā vēlāk..
Bet nu lai vai kā - lai vieglas smiltis..
ReReReRe @ 29.06.2022 19:47Kas tā Latvijā par modi vispār peldēties visās plančkās, visās iespējamās vietās?
Ārzemēs staigā policija gar potenciālām peldvietām, Kas mums pat neliktos bīstamas, un dzen ārā no ūdens, nełauj nevienam nemaz iet iekšā. Pat ja tur kādreiz, kaut kad pagātnē viens cilvēks būtu noslīcis
Bet trūkst mums ārējo-pilsētas baseinu, kādas tomēr ir tanī slavenajā Eiropā. Tādos tomēr būtu drošāk.
YaeMiko @ 29.06.2022 17:18
Tas puisītis pazuda jau vairākus gadus atpakaļ, laikam 2017.gadā,gan jau tad forumā nebiji. Ne jau tagad tas notika. Pat šajā diskusijā pirmājās lapās tika rakstīts ka cerams šim meitenei nebūs tāds pats liktenis kā tam puisēnam. Izskatās ka pats par tādu gadījumu ar zēnu kurš izkāpa neapreizā pieturā un pazuda vispār nebiji dzirdējis. Dubultie standarti pašam.
kur izvilki, ka sabiedrību satrauc tikai sieviešu dzimums🥸 bet labi, you do you.Nu kaut vai pēc tā, cik ļoti šīs meitenītes nāve ir tikusi izreklamēta. Ar zēniem tā nekad nenotiek.
BlackPill @ 29.06.2022 22:43Jacqueline
Nu kaut vai pēc tā, cik ļoti šīs meitenītes nāve ir tikusi izreklamēta. Ar zēniem tā nekad nenotiek.
BlackPill @ 29.06.2022 22:43Jacqueline
Nu kaut vai pēc tā, cik ļoti šīs meitenītes nāve ir tikusi izreklamēta. Ar zēniem tā nekad nenotiek.
Cik lasīju viedokļus visur citur, pat pieredzējuši peldētāji izvairās tur peldēt. Negribas jau vainot vecākus, jo jau tā smagi sodīti, bet… Nu jā. Dr. Dana Isarova rakstīja, ka tikai filmās cilvēki slīkst un sauc palīgā, patiesībā tas notiekot klusi. :(sla @ 29.06.2022 22:22Kad izdzirdēju ziņas par meitenīti, tad pirmais, kas man ienāca prātā, ka kāds nolaupījis. Ticu, ka varēja arī noslīkt, bet fakts tāds, ka šie te laupītāji arī izvēlas bērnus bieži vien no nelabvēlīgām ģimenēm, kuriem netiek pievērsta 100% uzmanība. Ja meitenīti vecāki būtu pieskatījuši, tad nebūtu traģēdija notikusi, ļoti žēl.
Liizha1 @ 30.06.2022 01:46Tak ko var ņemties!
Lai vieglas smiltis mazajai un līdzjūtība vecākiem. Tas bija varbūt novēršams, bet ko tur tagad tiesāt. Tagad tikai katrs savas spalvas spodrinās. Cik nu katrs ir labs vecāks un “ar mani jau nekad tā nenotiks”. Sūds tā visa paštaisnā uzvedība. Sūdi notiek arī ar labākajām ģimenēm. Sargam savus bērnus. Paņemam mācību no šī traģiskā notikuma, padomājam, ko varam uzlabot savā ikdienā un nespļaujam šaja paštaisnuma akā - no ne tikai noslīkst bērni - cits krīt ar riteni, cits aizķeras neveiksmīgi, cits aizrijas. Daram labāko, ko varam ikdienā un iespēju robežās - svešu bērnu nav. Ja redzam kaut ko nelāgu - pievērsam tam uzmanibu.
Nav īstā vieta un situācija, lai mērītos ar krāniņiem, kurš krutāks un atbildīgāks vecāks