Apakša situācijas apraksts īsumā, ja slinkums lasīt.
Sveikas meitenes,
nekad nebiju domājusi, ka nonākšu situācijā, kur viedokli prasīšu forumā.
Situācija sekojoša, ir draugs, ar kuru esam pazīstami jau 6 gadus, sākumā es tiku friendzoned no viņa puses, pirms gada, kad atkal pāris reizes pārgulējām, es viņu tā teikt atstāju tikai draudzīgās attiecībās, viņš gan teica, ka šoreiz tā nebija tikai gulešana no viņa puses. Pirms gada tieši iepazinu tinderī džeku, ar kuru no sākuma neko neplānoju, tīri runājām, biju super atklāta par visu, izstāstīju arī par savu draugu ar, kuru esmu gulējusi utt. Attiecības palika nopietnākas un viņš lika izvēleties viņš vai mans draugs. Tur gan es nebiju bez vainas, vienā vakarā atteicu viņam satikties, un aizbraucu satikt draugu, kuru sen nebiju redzējusi un tikai vēlāk aizbraucu pie sava puiša, kuru tobrīd vēl par savu bf neuzskatīju. Un pēc tās reizes viss sāka grimt. Un grimst vēl līdz šai dienai. No vienas puses es saprotu, ka neviens džeks negribētu, lai es komunicēju ar citu džeku, kuru esmu gulējusi, bet te sākās problēma, es nezinu, kā partraukt komunikāciju un nejusties par to pretīgi. Varbūt kādai ir bijusi līdzīga piereredze.
Long story short - Mans puisis liek izvēlēties starp sevi un džeku ar kuru esam draugi jau 6 gadus, pēc viņa uzskatiem mans draugs jāuzskata kā mans ex bf, jo esam gulējuši. Kā pieņemt pareizo lēmumu, un pēc tam nenožēlot.