Vakar rakstīju par šo tēmu. Šodienas jaunumi ir vēl labāki. 😄 Man šodien darbā brīvdiena, sarunāju satikties ar draudzeni, aiziet uz zāli, aiziet paēst, nopirkt kaut ko jaunu. No paša rīta, kad vēl knapi paspēju pamosties jau ieradās puiša mamma. Atnesa pilnu maisiņu ar ļoti taukainu ēdienu. Taukainas kotletes, taukaini makaroni ar sieru. Teica, ka tas ir viņas dēlam domāts. Mēs ar puisi jau vairākus mēnešus ieturam veselīgu dzīvesveidu, tāpēc tik taukainu ēdienu neēdam un šodien es gatavošu vistiņu ar rīsiem un burkānu salātiem, šo visu es viņa mammai pateicu. Viņa man uz to atcirta, ka laikam mana mamma man nav mācījusi kā jābaro vīrietis, tāpēc viņa labāk zina, kas garšo viņas dēlam. Es paklusēju par to un pateicu, ka drīz došos uz sporta zāli ar draudzeni, tāpēc man vajag sataisīties. Viņa atkal atcirta, ka mīlošas sievietes nevis pa sporta zālēm vazājas, bet mājās gatavo ēst, kārto un audzina bērnus, bet es pat vēl bērnu neesmu dzemdējusi. Mana pacietība beidzās un es atbildēju, ka es esmu sieviete, nevis apkopēja un gan es , gan puisis atbalstam, ka nav visu laiku jāsēž mājās, bet vajag arī savu privāto laiku, savas intereses, hobijus, tikšanos ar draugiem un bērnu mēs pagaidām vēl neplānojam. Viņa teica, ka mana mamma nav mani audzinājusi, esmu izlutināta. Nu tad pavisam mana pacietība beidzās un es pateicu, lai viņa iet prom un ja mēs gribēsim redzēt viņu ciemos, tad uzaicināsim vai paši atnāksim, nav katru dienu jānāk pie mums. Viņa dusmīga aizgāja, man bail😄😄