Laimuciiits @ 13.06.2022 18:52Man radās jautājums. Kad jūs iepazīstaties ar jauniem cilvēkiem (gan ar sievietēm, gan ar vīriešiem) kas ir tas vizuālajā tēlā, kas jūs atbaida un kas ir raksturā/attieksmē kas jūs atbaida? Gan vīriešos, gan sievietēs.
Renaatiite @ 15.06.2022 11:44Ja cilveekam ir liekais svars tas uzreiz paraada ka vins ir nekopts, jo cmoon var aiziet uz zaali un nomest to svaru un veel pumpas , reaali ir tik daudz liidzeklu lai tiktu valaa no pumpaam . Veel man besii ka redzu daudzus, kuri vairaakus gadus staigaa vienaa apgeerbaa , man skolaa bija skolotaaja, kurai visus gadus bija viens un tas pats dzemperis. Ok, saprotu, ka ne visiem ir nauda, bet nu dzemperi jaunu jau var atlauties . Nu veel nepatiik nepatiikama smaka no cilveeka , netiiri nagi gan sievieteem gan viiriesiem un veel sievietei ja ir nenolakoti nagi , reaali var aiziet uz salonu sakopt nagus vai vnk maajaas nolakot
Laimuciiits @ 15.06.2022 11:52
Skumji, ka Jūs esat apdalīta ar intelektu. Ja jums nepatīk liekais svars, tad tā ir gaumes lieta, bet saukt lieko svaru par nekoptu ir absurdi. Es gadu atpakaļ pirms notievēšanas svēru 100+kg, bet tas nenozīmē, ka es biju nekopta. Man bija gan kopti nagi, gan tīri mati, tīras, izgludinātas drēbes, izmazgāti zobi, tīrs ķermenis. Tas, ka cilvēkam ir liekie kilogrami nenozīmē, ka viņš ir nekopts. Nekopti var būt gan slaidie, gan apaļie, tas nav atkarīgs no svara. Un ne visiem ir iespēja aiziet uz zāli un ne visi var notievēt, jo ir cilvēki ar slimībām. Ir stulbi domāt, ka visi apaļie rij tonnu ar bulciņām. Un pumpas arī nav nekoptības pazīme. Pumpas ir no veselības problēmām. Nekoptība ir - netīri mati, netīri zobi, neizgludināts, netīrs apģērbs, slikta smarža, netīri nagi, netīrs ķermenis. Un kāda nozīme cik cilvēks bieži pērk apģērbu? Ja apģērbs ir tīrs un izgludināts, tad nav nozīme, cik vecs tas apģērbs ir. Un nagiem ir jābūt vienkārši tīriem, nagu laka neliecina par sakoptību. Tieciet galā ar savu pašvērtējumu, mīļā.