sla @ 07.06.2022 08:16Viņš ir atdzisis. Izvelc viņu uz sarunu, pajautā, kāpēc viņš ir kļuvis vēss, kas lika viņam tādam kļūt, vai viņš vispār redz nākotni ar tevi, kā viņš redz turpmākās attiecības.
Es nesaprotu vai tiešām visi pēc bērna šķiras dēļ tā ka sievietei higiēna klibo? Man ļoti izklausās ka tev pašai nav bērnu! Ir tādas kurām tiešām nav laika sakopties dienas laikā jo bērns paņem DAUDZ laika,so what?! Beigās vīrs atnāk mājās un var palīdzēt ar bērnu un sieviete var sakopties. Tas nav stāsts par mani. Mums ir bijušas normālas sarunas,bez pārmetumiem kur es pasaku kas un kā, bet uz nedēļu viss ir ok un pēc tam atkal nekas.. kaut kāda debīla rutīna, vai arī šis ka katrs dzīvo pa savam un esam jau galīgi sveši. Es nesaprotu kāpēc tā notiek. Un tas nav tikai man. Nav mīļākās. To es zinu 100%.Wordrobe666 @ 07.06.2022 08:32
Varbūt viņš atdzisa, jo vinai ir lieka svara problēmas, jeb Nekopj savu ārieni pietiekami /higiēna ari spēlē lomu, un visi neteiks konkrēti, heij es negribu seksu jo, tev tur nav laba smarža.
Varianti varbūt 200?
Good girl @ 07.06.2022 08:55Es nesaprotu vai tiešām visi pēc bērna šķiras dēļ tā ka sievietei higiēna klibo? Man ļoti izklausās ka tev pašai nav bērnu! Ir tādas kurām tiešām nav laika sakopties dienas laikā jo bērns paņem DAUDZ laika,so what?! Beigās vīrs atnāk mājās un var palīdzēt ar bērnu un sieviete var sakopties. Tas nav stāsts par mani. Mums ir bijušas normālas sarunas,bez pārmetumiem kur es pasaku kas un kā, bet uz nedēļu viss ir ok un pēc tam atkal nekas.. kaut kāda debīla rutīna, vai arī šis ka katrs dzīvo pa savam un esam jau galīgi sveši. Es nesaprotu kāpēc tā notiek. Un tas nav tikai man. Nav mīļākās. To es zinu 100%.
Nu jau par vēlu, domā atradīs citu vīrieti kas audzinās svešu bērnu :OWordrobe666 @ 07.06.2022 00:20Šobrīd tu tikai pastastiji ka vien tev neko nevar piedāvāt ! Bet padomā ko tu pati vispār vari piedāvāt šim vīrietim ! Un ko viņam vispār vajag no tevim !
Lai tu derētu mājas ,aukletu sīko,mainītu pamperus! Uzturētu māju kārtībā !
Padomā , vai tev tāda dzīve vēl apmierinās vairākus gadus ! Pati vēl degradējies no tāda ķema sev blakus kas arī ir bieži novērojams, jo INTRESE tikai bērns un mājas darbi viss !
Nu lielāka daļa lv ģimeņu tādās ir jo cilvēkam ir pārāk vienkāršas prasības pret dzīvi ! Paēst,aiziet uz darbu ,nedaudz izklaidēties un viss dzīvē beigusies!
ir ļoti gribēts un plānots.. kašķīga? Nu bez iemesla otram virsū neklupšu vai uz vietas strīdu neizdomāšu. Vispārīgi nesaprotu kāpēc tik daudz pāri škiras pēc bērna.. tāda sajūta ka bērns pie kā vainīgs, bet tā nebūt nav arī manā situācijā..Eksperte. @ 07.06.2022 14:42Nav tā, ka tu esi kašķīga?
Un vai bērns ir abu gribēts/ plānots?
Good girl @ 07.06.2022 15:03ir ļoti gribēts un plānots.. kašķīga? Nu bez iemesla otram virsū neklupšu vai uz vietas strīdu neizdomāšu. Vispārīgi nesaprotu kāpēc tik daudz pāri škiras pēc bērna.. tāda sajūta ka bērns pie kā vainīgs, bet tā nebūt nav arī manā situācijā.
Aldis15 @ 07.06.2022 09:44Nu jau par vēlu, domā atradīs citu vīrieti kas audzinās svešu bērnu :O
Vai nu jāsamierinās, vai kārtējā single mother tur spīd..
Annija35 @ 07.06.2022 10:36Bērns ieviešs lielas pārmaiņas pāra dzīvē un bieži vien attiecības sašķobās,jo prioritāte ir mazais.
Bet to var un vajag mainīt,ir vajadzīgs laiks diviem vien,randiņi utt.,tas satuvinās Jūs atkal.
Varbūt ir tuvinieki,mamma,māsa,kam var lūgt palīdzību mazo pieskatīt,lai varat atslēgties jo ikdienas rutīnas.
woman_wonderland @ 07.06.2022 09:04tak neklausies neadekvāto wordrobe666
traucaties kopīgā braucienā/brīvdienās. ārpus mājas obligāti, tikai kopīgi pavadītais laiks var kko palīdzēt glābt. runāt un turpināt ikdienu - meh.
Wordrobe666 @ 08.06.2022 02:18
Būtu jau jauki ka pasaka ja visas pāra problēmas spētu atrisināt viens vai daži braucieni kopīgi ārpusē mājas ,tad sen neviens nemieru uz pāra terapiju un nešķirtos ! Neklausies garlaicīgo womām wonderland-vina tik atkartos ,to ko citi raksta !?
woman_wonderland @ 07.06.2022 09:04tak neklausies neadekvāto wordrobe666
traucaties kopīgā braucienā/brīvdienās. ārpus mājas obligāti, tikai kopīgi pavadītais laiks var kko palīdzēt glābt. runāt un turpināt ikdienu - meh.