Aldis15 @ 06.06.2022 15:54
Kādas opcijas Tu piedāvā lai ar Tevi gribētu tikties izskatīgas 18-25 gadīgās.
Nu, pirmkārt es, labprāt, gribētu pamainīt tevis uzdoto jautājumu, jo, apgalvojums, ka viņas gribētu vai negribētu ar mani tikties uzreiz sevī ietver zemtekstu, ka viņas kaut kādā ziņā ir pārākas par vīriešiem. Uzskatu, ka šāds sabiedrībā iesakņojies stereotips pamazām būtu jāmaina. Domāju, ka būtu pat loģiski apgalvot tieši pretējo, jo mēs, parasti, esam tie, kuri vairāk rūpējas par attiecībām vai nu tas būtu materiālā vai fiziskā izpausmē, bet nu labi. Lai neaizskartu mūsu trauslo lasītaju psihi, mana feministiskā tava jautājuma versija būtu šāda:
Kādas opcijas tu piedāvā, lai tiktos ar 18-25 gadus jaunām meitenēm?
Domāju, ka atbildi uz šo jautājumu var rast, uzdodot pretjautājumu. Kādi ir lielākie problēmu cēloņi mūsdienu starpdzimumu attiecību vidē? Viennozīmīgi sievietes un vīrieša homogenizācija, kuras rezultātā vīrieša vērtība sievietes "acīs" ir ievērojami kritusies; seksuālā izklaidība un nespēja objektīvi piemeklēt sev piemērotu partneri, kā arī neskaitāmu ģimeņu izjaukšanas iniciatoru (pārsvarā sieviešu) morāla atbalstīšana. Lielāko daļu no šiem, laikam, var novelt uz masveida zombēšanu.
Manuprāt, visgrūtāk būtu nevis tikties ar sev atbilstošu 18-25 gadus jaunu meiteni, bet tieši viņu atrast, jo vēl nenozombētas meitenes parasti neblandās apkārt pa klubiem. Viņas, drīzāk, var sastapt kādos interešu klubos, koros, uz deju plača, studijās un kursos. Manuprāt, mūsdienās tie ir vienīgie kaut cik reālie varianti.
Ja tu tādu atrodi, tad viss pārējais ir atkarīgs no tavas pieredzes komunikācijā ar pretējo dzimumu un tavas fiziskās sagatavotības/figūras. Higiēna, manuprāt, ir pašsaprotama.
Te gan vēl jābūt uzmanīgam arī tad, ja izdodas izveidot attiecības, jo jaunas sievietes ir ļoti viegli ietekmējamas (tai skaitā arī no draudzeņu puses), tāpēc ir jāpievērš uzmanība arī viņas draudzeņu paradumiem, jo viņa vienā mirklī var sagribēt tos pārņemt.