Atkal jau tu salīdzini nesalīdzināmas lietas. No apaļīguma, pārsvarā gadījumu, var atbrīvoties, savukārt seju neizmainīsi.
mollia @ 05.06.2022 22:47
Wtf, Aldim otrs profils? Viņi ir man pazīstami cilvēki ar kuriem es pavadīju kopā laiku un reāli pievērsa uzmanību. Sorry, bet tev kaut kāda inceļa domāšana, saņemies.
Tā taču ir klasika - kamēr vīrietis apaļīgs, pārsvarā viņu ieliek friendzone, kā nomet svaru vai pat vēl uztrenējas, tā sanāk kādu ik pa laikam nocopēt uz nakti.
Tā ka gan starp sievietēm, gan vīriešiem nepievilcīgums ir salīdzināms - slikta sejas āda, apaļīgums, neglaimojošs apģērbs, frizūra u.tml.Nav salīdzināms. Vīrieti 95% gadījumu par jebkuru vienu no šīm lietām lielākā daļa sieviešu pasūtīs, savukārt daudzas sievietes pat ar šiem acīmredzamajiem trūkumiem pamanās atrast ne vienu vien pielūdzēju. To pat var ļoti viegli pārbaudīt. Izveido profilu kādā iepazīšanās vietnē un ieliec, piemēram, kādas apalītes foto un es tev varu garantēt, ka tāpat uzradīsies kādi sevi pilnīgi necienoši idioti, kuri tev sūtīs ziņojumus. Izveido tādu pat vīrieša profilu un redzēsi, ka viņa pastkastīte pat pēc neskaitāmu sarunu uzsākšanas būs tukšāka nekā uz vairāk stundām Sahāras tuksneša karstajā saulē atstāts spainītis.
Man šķiet, ka nepaveikšanās procents ar sejas vaibstiem abos dzimumos ir līdzīgs, un maināmo faktoru procents tāpat.Nu, lūk! Es, kā reiz, būšu tas cilvēks, kurš tev pateiks, ka tie ir pilnīgi un galīgi meli.
BlackPill @ 06.06.2022 00:27MieraVējos
Vairums tādu tieši pielāgojas un nevaru teikt, ka es baigi lepotos ar tādu viņu rīcību. Mūsdienās 5-7 baļļu vīrieši ir spiesti veidot attiecības ar 4, jo visas 5-7 tēmē uz Rihardiem.
Nu, diemžēl vai par laimi, vairumam jau tieši tā arī ir.
Atkal jau tu salīdzini nesalīdzināmas lietas. No apaļīguma, pārsvarā gadījumu, var atbrīvoties, savukārt seju neizmainīsi. Kāda nu tā ir - tāda ir. Protams, ka vīrieši labprātāk dotu priekšroku meitenēm, kuras izvēlas rūpēties par savu ķermeni nevis ikdienā ēd burgerus un uzdzer Coca-Cola.
Piekrītu, ka ir kaut kāds ļoti mazs procents sieviešu, kurām nu neizsakāmi nav paveicies. Jā - man viņu ir patiesi ļoti žēl, bet tādu nu ir tā nežēlīgā realitāte.
Tik un tā, ļoti lielai daļai mūsdienu vīriešu tas, ko šīs izņēmuma gadījuma sievietes pieredz ir ikdiena, jo sievietes ir daudzreiz izvēlīgākas par vīriešiem un galvenokārt pievērš uzmanību faktoriem, kurus vīrietis nespēj ietekmēt. Tas ir visiem zināms nenoliedzams fakts.
.Eksperte. @ 06.06.2022 01:10
Kuri ir tie faktori, kurus vīrietis nespēj ietekmēt?
Nu, lūk! Es, kā reiz, būšu tas cilvēks, kurš tev pateiks, ka tie ir pilnīgi un galīgi meli.

BlackPill @ 05.06.2022 21:05
Nu pareizi! Ar izskatīgāko nogrūdies, saproti, ka ilgtermiņā nesanāks un tad jāmeklē kāds lohs, kurš aizpildītu vidēja izskata lauciņu un derētu ilgtermiņam.
Nezinu gan. No slavenībām Chris Pratt ir labs piemērs, kur šķita, ka ar seju nav paveicies.
Trojas zirgs @ 06.06.2022 02:25
Nevarēšu piekrist, ka par viņu kaut kad agrāk varētu teikt, ka nav paveicies ar seju
Trojas zirgs @ 05.06.2022 13:55
Nav vajadzīgas n-tās attiecības, lai saprastu, kas ir kas. Ja nav, tad nav.
Vispār, kas tā tagad par modi ar tām "pirmajām attiecībām". Nezinu, kas vispār nopietns var sanākt, ja attiecības jau sākotnēji tiek veidotas ar domu, ka tās nebūs vienīgās.
8.Eksperte. @ 05.06.2022 15:20
Tiešām daudzi?
Es savā paziņu lokā zinu tikai vienu. Un tur nav laimīgas attiecības. Jo, manuprāt, nevienam pirmajās attiecībās nav nekādu baigo prasību no otra. Ja izej cauri vairākām, tad saproti, kas ir tavs un kas nē.
Wordrobe666 @ 06.06.2022 07:17
Nezinu nevienu mūsdienīgi domājošu cilvēku, kas reāli ticētu, tam kā kādas attiecības būs mūžīgās.
Var nodzīvot kautvaij 20 gadus un tāpat visām pielikt punktu.
Mūsdienās tas nav reāli iespējams, protams ja ?nenomirst agrā vecumā kāds no partneriem.
MieraVējos @ 06.06.2022 02:51
Nu, ok, varbūt BlackPill mani apgaismos, vai vīrietis pirmajās divās bildēs ir ''Rihards'', kurš dabūtu tos 80% Tinder match. Vai tomēr frizūra, tauku masas zudums viņa ''balles'' krietni paaugstināja 3.-4. bildē.
BlackPill @ 06.06.2022 00:59MieraVējos
Es jau tev atbildēju, ko es domāju par cilvēkiem ar lieko svaru.
Nav salīdzināms. Vīrieti 95% gadījumu par jebkuru vienu no šīm lietām lielākā daļa sieviešu pasūtīs, savukārt daudzas sievietes pat ar šiem acīmredzamajiem trūkumiem pamanās atrast ne vienu vien pielūdzēju. To pat var ļoti viegli pārbaudīt. Izveido profilu kādā iepazīšanās vietnē un ieliec, piemēram, kādas apalītes foto un es tev varu garantēt, ka tāpat uzradīsies kādi sevi pilnīgi necienoši idioti, kuri tev sūtīs ziņojumus. Izveido tādu pat vīrieša profilu un redzēsi, ka viņa pastkastīte pat pēc neskaitāmu sarunu uzsākšanas būs tukšāka nekā uz vairāk stundām Sahāras tuksneša karstajā saulē atstāts spainītis.
Nu, lūk! Es, kā reiz, būšu tas cilvēks, kurš tev pateiks, ka tie ir pilnīgi un galīgi meli.
Nevajag aplausus!
Wordrobe666 @ 06.06.2022 07:208
Tad jau varbūt arī ar dzeraju/ varmāku jāpamēģina dzīvot, lai saprastu, ka tas nav iespejams.
Trojas zirgs @ 06.06.2022 08:03
AktivētāOgle pie viena varētu arī ielikt bildes, kā izskatās tie viduvējie vīrieši, kuriem nav lemts būt kopā ar tikpat viduvējām vai izskatīgākām sievietēm. Ideālā variantā savu bildi. Tīri intereses pēc ?
.Eksperte. @ 06.06.2022 01:10
Kuri ir tie faktori, kurus vīrietis nespēj ietekmēt?
Ir vīrieši,kas strādā ar sevi,attīstās,maina kko sevī un spēj iepazīties un izveidot veiksmīgas attiecības.Par šo jau vienrezi komentēju. Savā laikā izmēģināju visus man pieejamos variantus. Daudz "strādāju" pie sava izskata, fiziskās sagatavotības un finansēm, kā arī ievērojami uzlaboju savas komunikācijas spējas, taču, kad tik un tā turpināju saņemt vienu atraidījumu pēc otra - pamazām sāku saprast reālo situāciju.
Problēma ir tajā,ka nevari dabūt tādu sievieti,kā esi iedomājies.Pilnīgi pareizi! Tā teikt, nonācu līdz šādam secinājumam ar dedukcijas palīdzību. Ja sieviete grib ar mani kaut ko veidot tikai tad, kad viņai vairs nav citu opciju, tad na*ig man tāda sieviete? Netaisos būt par kaut kādu samierināšanās variantu. Manā skatījumā, tā ir pilnīga sevis necieņa.
Ja sieviete grib ar mani kaut ko veidot tikai tad, kad viņai vairs nav citu opciju, tad na*ig man tāda sieviete? Netaisos būt par kaut kādu samierināšanās variantu. Manā skatījumā, tā ir pilnīga sevis necieņa.