Clara @ 01.06.2022 21:16Kāpēc vienkārši nevar aiziet pie dermatologa uz konsultāciju? Es saprotu, jā, tas maksā naudu, bet tomēr-tā ir tava seja/veselība, ir lietas, kur foruma meičas nebūs tik zinošas. Un "man bija šitā un tā" nenozīmē, ka tev arī tas der un nostrādās tik pat labi/slikti. Kaut vai pakonsultējies ar vairākiem ārstiem, ja vienam viedoklim neuzticies.
Zebradivi @ 01.06.2022 21:24
Paldies par atbildi!
Kas Jums liek domāt, ka neesmu apmeklējusi ārstu ? Vai tad , ja apmeklē ārstu ir liegts uzzināt kā šis process norit un ko dara citi cilvēki?
Clara @ 01.06.2022 21:39
Pieļauju, ka, ja Jūs būtu bijusi pie ārsta, tad nebūtu šī temata topic. Jo parasti šādus jautājumus noskaidro konsultācijā.
Lai nu kā-ceru, ka Jums izdosies ar šo problēmu tikt galā veiksmīgi! ?
Dzidra Zupa @ 01.06.2022 22:07Smērēt/ieberzēt regulāri ādu ar citrona šķēlēm, pigmenti paliks gaišāki vai pazudīs pavisam (personīgā pieredze).
Khali @ 01.06.2022 22:45Pirmkārt, būtu jāzin cik nopietns ir kaitējums, jāredz ādas stāvoklis un Tavs vecums, lai tiešām varētu palīdzēt.
Ikdienā lieto saules krēmu uz sejas! OBLIGĀTI!
Man pašai iet jau 3 iepakojums ar Caudalie firmas serumu.
Man ir arī toniks un nakts krēma no tās pašas “Vinoperfect Radiance” līnijas. Ļoti labi darbojas
.