Attieicbas ar druags vecakiem, pienakumu sadale uc

Reitings 422
Reģ: 07.07.2020
Sveikas!
Esmu iepazīstināta ar drauga vecākiem un viņa mātes uzskats ir tāds - vienalga kāda tev draudzene būs, galvenais, lai mazgā veļu, gludina, prot gatavot ēst un arī gatavo manam dēliņam.
Cik saprotu, tad mans draugs arī diez gan atbalsta to pozīciju, jo “sievietēm tas sanak labak”
Man gan šķiet diez gan ačgārns uzskats, jo sen nedzīvoja kaut kados 50tajos, lai sieviete sēdētu mājās, barotu bērnus ub uzkoptu tikai. Mūsdienās abi strādā ub tādu modeli es arī redzu. Un es nevēlos vēl ņemties ar miljons mājas darbiem. Es neesmu saimnieciska, nu tā, ka galīgi nē. Es uzkopoju savu dĪvesvietu, jā, gatavot arī nākas, bet es parasti netaisu - zupiņa, otrais, saldais un viss kopā, bieži vien gatavoju uz ātru roku... daru uzkopšanas darbus, jo nepatik aizaugt sūdos, es atvainojos, patik labi izskatīties, bet tas man nesagādā kaifu, lai tagad vīrietim to visu darīt, kamer viņš guļ pie dīvāna
Varbūt izklausīšos stulbi, bet pa lielam kādi ir viriesa ikdienas pienakumi, ja dala pa “lomām?” Saremontēt kaut ko un ieskrūvēt spuldzīti? Spuldzīti pati protu ieskrūvēt, naglu iesist. Saremontēt varu izsaukt santehniķi.

Ko jūs domājat par modeli - sieviete gatavo, mazgā drēbes un gludina, bet vīrietis dara klasiskos vīriešu darbus
? Kā piie jums notiek?
Nezinu, vienkaris iedomajoties savu dzivi nakotne, kur es pec darba atnakusi katru reizi gatavoju vīriņam est, gatavoju lidizi uz darbu uc, mazgaju visu un berzu, kamer vins atpusas, taa man nelikas dizi glaimojoši. Liekas diez gan liels red flag attiecibas, kad jau pasaka, ka akcepto tadu kartibu...
27.05.2022 15:35 |

Reitings 337
Reģ: 29.07.2020
Man liktos dīvaini, ja es brauktu ciemos pie drauga un viņš ietu satikties ar draugiem, vecākiem un atstātu mani regulāri vienu. Es vispār nebrauktu ciemos, ja man lielākā daļa laika būtu jāpavada vienai dzīvoklī.
Liktos normāli, ja mani ņemtu līdzi, vai arī es labāk izvēlos pavadīt laiku citādāk, citur.
Kur vēl taisīt ēst, kamēr otrs vazājas apkārt.
Ja nav īsti no kā gatavot, tad gatavo no kā ir.
Parasti pieņemts ir pie kā brauc ciemos tas arī gādā, lai otram būtu labi, ir ko paēst, apčubina. Nesagaida gandrīz tukšu ledusskapi. Ciemiņš atved kādu gardumu.
Ar pašu lētāko Tevi baro.
Kas Tev viņā patīk? Ko viņš labu dara?
28.05.2022 00:14 |

Reitings 337
Darbs pie datora arī nogurdina.
28.05.2022 00:16 |

Reitings 1821
Reģ: 27.04.2022
Mākoņmaliņa @ 28.05.2022 00:16
Darbs pie datora arī nogurdina.

Prātu un acis nevis rokas un ķermeni.
28.05.2022 00:33 |

Reitings 1821
zumzums @ 27.05.2022 23:13

Darbs pie datora, īpaši, ja saistīts ar jaunradi vai analīzi, var nogurdinat vairāk kā fizisks darbs. Vakarā, atnākot mājās, kad tu esi garīgi izpumpēta, patiešām negribas vairs ne gatavot, ne tīrīt māju.

Un bricmvdienas kad nav darbs tad gribas izklaides un arī nav laika kārtot jo jādodas ārpuss mājas, tad nekad nebūs laika.
28.05.2022 00:38 |

Reitings 1821
Wordrobe666 @ 28.05.2022 00:38

Un bricmvdienas kad nav darbs tad gribas izklaides un arī nav laika kārtot jo jādodas ārpuss mājas, tad nekad nebūs laika.

Brivdienaas
28.05.2022 00:39 |

Reitings 422
Reģ: 07.07.2020
Motherofdragons @ 27.05.2022 23:45
Tas, protams, ir labi, ka viņš parāda savu seju jau attiecību sākumposmā ? vienīgais, kādēļ tu to paciet, nav īsti saprotams. Varbūt viņš tev dimantus dāvina katru nedēļu?
Jūs pat nedzīvojat kopā! Un viņš jau tev prasa mazgāt viņa drēbes un nest brokastis viņam gultā?? Viņam būtu jānes tev brokastis gultā! Viņš pat pats nenopērk produktus, kad tu pie viņa ciemojies. Neesi stulba, lūdzu. Tie nav vienkārši red flags, tie ir milzu baznīcas zvani.

Nu nē, dimantus nedāvina, bet lutināt lutina - ziedi, saldumi, izbraucieni, vešana uz kafejnīcām/restorāniem. Arī ir teicis, ka lai pasaku, ja vajag kaut ko no produktiem. Parasti gan pati nopērku, jo nav jau grūti.
Viss ir sarežgīti, jo tā ir pirmā milestiba man un ir dienas, kas šķier, ka viss kliedz, ka nebūs, piemersm, vina mātes uzskats par gatavošanu ēst un uzkopšanu, vai vina pati izturēšanās... ir dienas, kas atkal viss labi un es turpinu ceret, ka bus labi. Vins ir devigs, prot visu ko saremontet, aizbest interesantos randinos, bet tas kas pietrukst laikam ir ciena pret mani. Lai uztver ka personību, nevis potenciālo sievu, kura darīs mājas darbus un paklausies...
28.05.2022 00:44 |

Reitings 1821
Meitenex @ 28.05.2022 00:44

Nu nē, dimantus nedāvina, bet lutināt lutina - ziedi, saldumi, izbraucieni, vešana uz kafejnīcām/restorāniem. Arī ir teicis, ka lai pasaku, ja vajag kaut ko no produktiem. Parasti gan pati nopērku, jo nav jau grūti.
Viss ir sarežgīti, jo tā ir pirmā milestiba man un ir dienas, kas šķier, ka viss kliedz, ka nebūs, piemersm, vina mātes uzskats par gatavošanu ēst un uzkopšanu, vai vina pati izturēšanās... ir dienas, kas atkal viss labi un es turpinu ceret, ka bus labi. Vins ir devigs, prot visu ko saremontet, aizbest interesantos randinos, bet tas kas pietrukst laikam ir ciena pret mani. Lai uztver ka personību, nevis potenciālo sievu, kura darīs mājas darbus un paklausies...

Jebkurā sieviete paklaujas savām vīrietim kāda veida ("ir dažādi veidi) cieņa nav tikai personība bet daudz kas vairak - elementu kopums.
28.05.2022 01:38 |

Patīk
Reitings 314
Reģ: 28.07.2021
Viss ko varu pateikt - zini savu vērtību.
Manās pirmajās attiecībās drauga mātes politika biia līdzīga - meiteni vajag tādu, kura apčubināt puisīti, jo viņš tak mans dēliņš un pelnījis labāko. Es to nedarīju. Principiāli nepaliku pie viņa, ja man lika strādāt un ne jau tàpēc, ka man grūti, bet tàpēc, ka man pietiek uzkopt savu dzīvokli, kur nu iet pie puiša un taisīt tīrīšanas.
Tagad attiecībās esmu ar ciru cilvēku un mums nav nekas dalīts. Kates ara pēc iespējām - citreiz viņš uzkopj kaut ko, citreiz es.. gatavoju gan es biežāk, jo man patīk virtuvē eksperimentēt
28.05.2022 02:04 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Meitenex @ 28.05.2022 00:44

Cilvēku par dievīgu nepadara randiņi, saldumi un restorāni. Nāks citas mīlestības, sapratīsi to daudz labāk. Mīlestība neeksistē ziedos, bet gan cieņā, rūpēs, kompromisos, kopīgās un pavisam vienkāršās dienās.
Pagaidām viņš nav nobriedis un meklē mammu nr.2.
28.05.2022 06:24 |

Reitings 337
Wordrobe666 @ 28.05.2022 00:33

Prātu un acis nevis rokas un ķermeni.

Ne man personīgi, bet ir cilvēki, kuriem arī rokas nogurst. No peles turēšanas 8h rokas veselības problēmas, nospiežas kāds nervs, sāk sāpēt plauksta.
No ilgstošas sēdēšanas arī var rasties veselības problēmas gan biroja darbiniekiem, gan šoferiem. Pamēģini Tu 8h nosēdēt vairāku gadu garumā.
28.05.2022 07:01 |

Reitings 1821
.Eksperte. @ 28.05.2022 06:24

Cilvēku par dievīgu nepadara randiņi, saldumi un restorāni. Nāks citas mīlestības, sapratīsi to daudz labāk. Mīlestība neeksistē ziedos, bet gan cieņā, rūpēs, kompromisos, kopīgās un pavisam vienkāršās dienās.
Pagaidām viņš nav nobriedis un meklē mammu nr.2.

Manuprāt, tur nav sakars ar briedumu,. bet ar to kāds ir bijis viņa ģimenes modelis,( kura vins uzauga) ,viņš redzēja savu māti gatavojam ēst un darot visu mājas, tād liela iespēja, ka uzskatīs to par pareizo un vienīgo modeli savām attiecībām.
28.05.2022 07:01 |

Reitings 1821
Mākoņmaliņa @ 28.05.2022 07:01

Ne man personīgi, bet ir cilvēki, kuriem arī rokas nogurst. No peles turēšanas 8h rokas veselības problēmas, nospiežas kāds nervs, sāk sāpēt plauksta.
No ilgstošas sēdēšanas arī var rasties veselības problēmas gan biroja darbiniekiem, gan šoferiem. Pamēģini Tu 8h nosēdēt vairāku gadu garumā.

Jau ir pārāk ilgi sēdēts skolas solā.
28.05.2022 07:04 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Motherofdragons @ 27.05.2022 23:45
Tas, protams, ir labi, ka viņš parāda savu seju jau attiecību sākumposmā ? vienīgais, kādēļ tu to paciet, nav īsti saprotams. Varbūt viņš tev dimantus dāvina katru nedēļu?
Jūs pat nedzīvojat kopā! Un viņš jau tev prasa mazgāt viņa drēbes un nest brokastis viņam gultā?? Viņam būtu jānes tev brokastis gultā! Viņš pat pats nenopērk produktus, kad tu pie viņa ciemojies. Neesi stulba, lūdzu. Tie nav vienkārši red flags, tie ir milzu baznīcas zvani.

☝️
28.05.2022 07:55 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Autore,ja Tev nesaskan skatījums par pienākumiem attiecībās,tad ir jāpasaka savas vēlmes,savs redzējums,kā Tev šķiet labi un pieņemami.
Šobrīd izskatās,ka Tu ļaujies plūsmai,nepasakot,ka Tev viņa mammas teiktais nav pieņemami.
Tu ceri,ka kas mainīsies,bet pati klusē.
28.05.2022 08:01 |

Patīk
Reitings 1762
Reģ: 24.05.2019
Tevi vecāki bērnībā nelutunāja, vai ne?
Es nezinu, kā var interpretēt kā lutināšanu to, ka tu atnāc ciemos (!!) pie puiša, ar kuru tev nesen sākušās attiecības, un dzīvoklī ir nekārtība, ledusskapī tukšums, viņš pats kaut kur notinas (vispār wtf) un no tevis tiek sagaidīts, ka tu uzbursi ēdienu, uzkopsi un izmazgāsi viņa drēbes. Tāda romantika, vnk nav vārdu. Un viņš to kompensē ar ziediem (vai tur maz ir 101 roze) un saldumiem (konfekšu kasti no lielveikala?). Un tu, tā vietā, lai ātri sameklētu ārdurvis un aizietu, pērc viņam ēdienu par savu naudu un vēl pati gatavo, jo tev "nav grūti". Ir jābūt grūti, jābūt ļoti grūti būt tādai muļķei.
28.05.2022 08:45 |

Reitings 668
Reģ: 10.03.2022
Nu lai viñš Tevi uztur, Tu atpūties, studē kaut ko lēnā garā vai ej kursos utt, tad viss ok, vari gatavot/iztīrīt dzīvokli. Vīrs velk mamutu, sieva ir skaista un gatavo, tas ir vecais modelis, nevis abi velk mamutu un sieva plusā vergo otru slodzi mājās, tas nav nekāds vecais modelis, tas ir modelis - alfonss un muļķe. Un Tu diemžēl neesi vecajā modelī, bet gan alfonsa un muļķes modelī.
Laksti un konfektes baigais jau nu ieguldījums. Saprastu, ja Gucci un dimanti būtu. Ja nav ne Gucci, ne dimantu, lai kungs pats cep kotletes un izbirstē podu.
28.05.2022 08:58 |

Reitings 1821
Motherofdragons @ 28.05.2022 08:45
Tevi vecāki bērnībā nelutunāja, vai ne?
Es nezinu, kā var interpretēt kā lutināšanu to, ka tu atnāc ciemos (!!) pie puiša, ar kuru tev nesen sākušās attiecības, un dzīvoklī ir nekārtība, ledusskapī tukšums, viņš pats kaut kur notinas (vispār wtf) un no tevis tiek sagaidīts, ka tu uzbursi ēdienu, uzkopsi un izmazgāsi viņa drēbes. Tāda romantika, vnk nav vārdu. Un viņš to kompensē ar ziediem (vai tur maz ir 101 roze) un saldumiem (konfekšu kasti no lielveikala?). Un tu, tā vietā, lai ātri sameklētu ārdurvis un aizietu, pērc viņam ēdienu par savu naudu un vēl pati gatavo, jo tev "nav grūti". Ir jābūt grūti, jābūt ļoti grūti būt tādai muļķei.

Tad nu gan baigā vērtība 100 rozes ,kas pēc dažām dienām novist .
Tādi uzskati veidojas ,ja pa daudz pēta (slavenības ) IG!
28.05.2022 09:39 |

Reitings 1821
Sarma1986 @ 28.05.2022 08:58
Nu lai viñš Tevi uztur, Tu atpūties, studē kaut ko lēnā garā vai ej kursos utt, tad viss ok, vari gatavot/iztīrīt dzīvokli. Vīrs velk mamutu, sieva ir skaista un gatavo, tas ir vecais modelis, nevis abi velk mamutu un sieva plusā vergo otru slodzi mājās, tas nav nekāds vecais modelis, tas ir modelis - alfonss un muļķe. Un Tu diemžēl neesi vecajā modelī, bet gan alfonsa un muļķes modelī.
Laksti un konfektes baigais jau nu ieguldījums. Saprastu, ja Gucci un dimanti būtu. Ja nav ne Gucci, ne dimantu, lai kungs pats cep kotletes un izbirstē podu.

Varbūt, lai vēl privāt-māju un jaunu auto no salona nopērk dāmai ?
28.05.2022 09:43 |

Reitings 1821
Sarma1986 @ 28.05.2022 08:58

Citi vīrieši pat uz lakstiem netērē savu naudu ! Taka nav nemaz tik slikts rādītājs ! Katram ir sava finansiālā situācija ! Visi nevar un negrib atļauties piemeram_brenda drēbes !
28.05.2022 09:45 |

Patīk
Reitings 1762
Reģ: 24.05.2019
Wordrobe666 @ 28.05.2022 09:39

Tad nu gan baigā vērtība 100 rozes ,kas pēc dažām dienām novist .
Tādi uzskati veidojas ,ja pa daudz pēta (slavenības ) IG!

Nav tā vērtība, pat ja būtu 100 rozes, pilnībā piekrītu. It īpaši salīdzinot ar to, ko puisis prasa ieguldīt pretīm. Vienkārši mēģinu saprast iemeslu tik biezām rozā brillēm.
28.05.2022 09:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits