Sveikas!
Esmu iepazīstināta ar drauga vecākiem un viņa mātes uzskats ir tāds - vienalga kāda tev draudzene būs, galvenais, lai mazgā veļu, gludina, prot gatavot ēst un arī gatavo manam dēliņam.
Cik saprotu, tad mans draugs arī diez gan atbalsta to pozīciju, jo “sievietēm tas sanak labak”
Man gan šķiet diez gan ačgārns uzskats, jo sen nedzīvoja kaut kados 50tajos, lai sieviete sēdētu mājās, barotu bērnus ub uzkoptu tikai. Mūsdienās abi strādā ub tādu modeli es arī redzu. Un es nevēlos vēl ņemties ar miljons mājas darbiem. Es neesmu saimnieciska, nu tā, ka galīgi nē. Es uzkopoju savu dĪvesvietu, jā, gatavot arī nākas, bet es parasti netaisu - zupiņa, otrais, saldais un viss kopā, bieži vien gatavoju uz ātru roku... daru uzkopšanas darbus, jo nepatik aizaugt sūdos, es atvainojos, patik labi izskatīties, bet tas man nesagādā kaifu, lai tagad vīrietim to visu darīt, kamer viņš guļ pie dīvāna
Varbūt izklausīšos stulbi, bet pa lielam kādi ir viriesa ikdienas pienakumi, ja dala pa “lomām?” Saremontēt kaut ko un ieskrūvēt spuldzīti? Spuldzīti pati protu ieskrūvēt, naglu iesist. Saremontēt varu izsaukt santehniķi.
Ko jūs domājat par modeli - sieviete gatavo, mazgā drēbes un gludina, bet vīrietis dara klasiskos vīriešu darbus? Kā piie jums notiek?
Nezinu, vienkaris iedomajoties savu dzivi nakotne, kur es pec darba atnakusi katru reizi gatavoju vīriņam est, gatavoju lidizi uz darbu uc, mazgaju visu un berzu, kamer vins atpusas, taa man nelikas dizi glaimojoši. Liekas diez gan liels red flag attiecibas, kad jau pasaka, ka akcepto tadu kartibu...