Sveikas!
Vēlējos jautāt - kada ir jūsu attieksme pret iešanu uz klubiem, kad cilveks ir attiecībās?
Es nezinu, varbut esmu pārāk greizsirdiga, bet man nepatik, ka mans puisis iet uz klubiem. Tas nav parak biezi, 1-2 reizes menesi aiziet ar draugiem... lielakoties tie vina draugi ir brīvi, dazi ir aiznemti, bet ir saubas par vinu attieicbam, jo mans puisis ir stāstijis, ka tur vina draugs, kuram ir meitene meklējis vakara izklaidi, jo principa attiecibas vinam ir diez gan vājas paslaik un zaudet nav ko, varot palaist pa kreisi... mani tas diez gan nosokeja, jo esmu cilveks, kurs nekas nepiedotu krāpšanu un uzskata, ka tas ir zemiski ta darit... mans puisis teica, ka nu vins tads nav, bwt draugam tur sarezgiti viss attiecibas, tapec lai nes nedomaju par citiem..
Es nezinu, nu labi, pienemsim, ka sarezgiti, bet nevaru iedomaties kapec jabut attieicbas ar cilveku, ja tev ir vēlme vinu krāpt. Nevieni apstakli to neattaisno. Man tada zina skiet vienkarsi - gribi krāpt, tad nemoki cilveku, pasaki, ka nebus un ej mekle vienas nakts sakarus vesels, nevis esot attiecibas...
Un sis stasta no puisa puses, ka ir bijis vina draugam un saprptu, ka mana puisis pat sadu ricibu kaut kada mera aizstāv, dara mani bažīgu... mes esam kopa gandriz 4 menesus paslaik, tas ir maza laika periods, bet ja nu nakotne pastiprinās kašķi un vins izlemj spert sānsoli?
Mezinu, bet tagas katru reizi par to domaju, kad vins pasaka - aiziesu ar draugiem uz klubu