Bet kāpēc Tevi tik ļoti satrauc fakts, ka es aizstāvu Kristapu? Par viņu ir tikpat “daudz” pierādījumu, cik par Mairitu, bet tikai tāpēc, ka viņš nedzīvo ar bērniem, jo māte neļauj, viņš ir sliktāks, toksiskāks utt.LabaDabaDa @ 02.02.2025 00:37
Un tā arī godīgi pasaki, ka par cilvēkiem tu uzskati tikai vīriešus. Jo par Mairitas "ļaundarībām" jau arī nekād reālu pierādījumu nav, bet tas tevi nemaz neuztrauc.
Bet Tu droši drīksti publicēt pierādījumus, lai apgāztu manus uzskatus, nevis tukši runātu te ar putām uz lūpām 😉LabaDabaDa @ 02.02.2025 00:23
Bet mīlošs tēvs nekad nesodīs savus bērnus par viņu mātes grēkiem.
Tā kā nē, mēs nerunājam par vienu un to pašu cilvēku. Es runāju par reālu cilvēku (ar visiem pierādījumiem), kamēr tu fantazē par nekad neeksistējošo noslēpumaino, labo princi ar nezināmiem, cēliem motīviem.
Šajā situācijā man pat principa pēc patīk nepiekrist un skatīties kā jūs te lienat no ādas ārā, lai izmisīgi panāktu to, ka jums notic vai piekrīt😀akul12 @ 02.02.2025 09:57Kā dažas forumietes simpo čali ?
Kāpēc čalis nevarētu gaterī strādāt, lai nomaksātu zem 200 eiro lielos alimentus bērnam? Ar ko šis čalis labāks par Folkmani piemēram?
Bet, nē pie visa vainīga riebīgā bijusī. ?
Kenty @ 02.02.2025 00:26Nonāk tur,ja pieteicējs norāda,ka viņu tur jāieliek publiski.Ja pieteicējs nenorāda,parādnieki tur nenonāk.
Nu nav tā.Tajā publiskajā sarakstā .Ir saraksts pdf formātā .Nonāk pēc pieteicēja pieprasijuma.vixmaz iepriekš tāds bija.Pēc personas koda var atrast,Latvija.lv,ka ir parādnieks,bet arī ja maksā parādu,tad viņš rādās kā parādnieks,jo nav izmaksājis parādu, pa nullēm.Divi atsevišķi veidi .queen2820 @ 02.02.2025 11:32
Muļķības ,tur nonāk visi , kas nemaksā .
brunettte @ 02.02.2025 00:45Bet kāpēc Tevi tik ļoti satrauc fakts, ka es aizstāvu Kristapu? Par viņu ir tikpat “daudz” pierādījumu, cik par Mairitu, bet tikai tāpēc, ka viņš nedzīvo ar bērniem, jo māte neļauj, viņš ir sliktāks, toksiskāks utt.
brunettte @ 02.02.2025 11:21Šajā situācijā man pat principa pēc patīk nepiekrist un skatīties kā jūs te lienat no ādas ārā, lai izmisīgi panāktu to, ka jums notic vai piekrīt?
brunettte @ 02.02.2025 11:21Šajā situācijā man pat principa pēc patīk nepiekrist un skatīties kā jūs te lienat no ādas ārā, lai izmisīgi panāktu to, ka jums notic vai piekrīt?
Nē, princips pasmieties par cilvēkiem, kuri nemāk pieņemt to, ka viņu viedoklim kāds var nepiekrist. 😀 Šobrīd pat nav vērts iedziļināties un diskutēt, jo neviens te nevar pierādīt konkrētu faktu, ka viņš nemaksā. Viena tante teica, ka viņš ir sarakstā un pārējās mēmi tic 😀akul12 @ 02.02.2025 12:46
Princips simpot slavenības? Neviena neraudātu par lauku dzērāju ar līdzīgu stāstu.
Bet piekrītu, UGF ir pretdabisks veidojums, kurš netieši iedrošina nedomāt, jo valsts parūpēsies. Tāpat sekmē ēnu ekonomiku, jo parādnieki oficiāli ienākumus nevar saņemt, lai pret tiem neveiktu piedziņu, kura bieži ir nesamērīgi liela, līdz pat 50% var ieturēt.
brunettte @ 02.02.2025 12:51Nē, princips pasmieties par cilvēkiem, kuri nemāk pieņemt to, ka viņu viedoklim kāds var nepiekrist. ? Šobrīd pat nav vērts iedziļināties un diskutēt, jo neviens te nevar pierādīt konkrētu faktu, ka viņš nemaksā. Viena tante teica, ka viņš ir sarakstā un pārējās mēmi tic ?
Timmas diskusijā, kad runa bija par noburšanu, es runāju par sev pietuvinātiem cilvēkiem, ne par Timmu, dalījos ar pieredzi no sava cilvēku loka, kuru varu pierādīt. Es nebiju tā, kas sludināja, ka Timma ir noburts, es par saviem cilvēkiem tur runāju.👌 Te arī ir atšķirība.SarmaD @ 02.02.2025 13:01
Tu vari pierādīt ka kāds kādu ir nobūris, kā postulē Timmas diskusijā kā veca plate? Nē? Tad ko rādi ar pirkstu, ka citas ir muļķes bez pierādījumiem, ja pati tāda esi? ?
brunettte @ 02.02.2025 13:21Timmas diskusijā, kad runa bija par noburšanu, es runāju par sev pietuvinātiem cilvēkiem, ne par Timmu, dalījos ar pieredzi no sava cilvēku loka, kuru varu pierādīt. Es nebiju tā, kas sludināja, ka Timma ir noburts, es par saviem cilvēkiem tur runāju.? Te arī ir atšķirība.
Jā, tas viss jau gadus atpakaļ ir atklāts.SarmaD @ 02.02.2025 13:28
Tiešām? Vari pierādīt? ?
brunettte @ 02.02.2025 13:34Jā, tas viss jau gadus atpakaļ ir atklāts.
Tas nav viegli un vēl jo vairāk ar cilvēku uz kuru tas ir vērsts, bet, kad tiec no tā vaļā, izmaiņas ir momentālas. Loģiski, ka es te neiztirzāšu tik privātu tēmu, bet, kā es jau Timmas diskusijā teicu, ja es pati nebūtu redzējusi pirms un pēc, es neticētu tādām lietām un joprojām uz tik skaļiem vārdiem, ka kāds ir noburts, skeptiski skatos. Tas ir viens gadījums, kuram pati konkrēti esmu bijusi klāt, par citiem, svešiem cilvēkiem es neņemos spriest.SarmaD @ 02.02.2025 13:46
Aizdomājos... kā vispār var pierādīt ka kāds noburts? Tā taču tik ezotēriska lieta.
SarmaD @ 02.02.2025 13:46
Aizdomājos... kā vispār var pierādīt ka kāds noburts? Tā taču tik ezotēriska lieta.
SarmaD @ 02.02.2025 13:46
Varu iestarpināt, ka pirms mēs par to uzzinājām, neviens dzīvē nebija saskāries ar ko tādu, nebraukāja nekur un neticēja tādām lietām.akul12 @ 02.02.2025 16:25
Kā sāk braukāt pie ezotērikas darboņiem risināt savas problēmas, tā parādās stāsti par buršanām.
Ezotērika ir populārs sieviešu hobijs, tad sasaistīt stāstīto ar kādu nelabvēli, konkurenti nav grūti.