Radler @ 19.05.2022 10:00Hey!
Iedvesmojoties no diskusijām par noslēguma darbiem un intereses dzīta pameklēju vai tiešām Latvijā kāds piedāvā rakstīt studentu vietā. Piedāvā arī akademika.lv, ss.lv daudz sludinājumu...Un nē, es netaisos izmantot, man bakalaura darbs uzrakstīts jau pirms gada...
Bet interesē - kā jūs domājat, daudzi ir izmantojuši šādu opciju?(skaidrs, ka no tīra prāta neatzīsies) Man rados ir viens cilvēks, kurš atzinās, ka samaksājis ap 400 euro, aizstāvējis darbu uz 6 un dzīvo laimīgs.
Kā vispār ar sirdsapziņu? Man būtu bail, ka ja nu atklāj, anulēs vēl diplomu.. tāpēc labāk pats uzraksti s*du, nekā dod citam. Tas mans viedoklis :D
Vispār nesaprotu kāpēc vēl tādas opcijas kā pirkt darbus pastāv un tas nav aizliegts....manuprāt, studiju saistības tev pašam jāizpilda, nevis jāpērk par naudu no citiem gara darbs...
Nezinu, izraisīja pārdomas... vienkārši es nebūtu diži laimīga, ja es mokoties uzrakstu uz 5 darbu un kāds nopērk, dabū beigās labu vērtējumu, lai gan nav rakstījis. Protams, aizstāvēšanās arī ietkemē vērtējumu, bet šķiet, ka nozarē, kurā studē var sagatavoties tāpat aizstāvēt un atkarīgs no studiju programmas stingruma
Un pēc tam rodas visādi nekompetenti pašpasludināti speciālisti.
keegan @ 19.05.2022 10:36Ja studētu es šo iespēju izmantotu 100%. Priekš manis nav nekā grūtāk izdarāma kā kaut ko rakstīt. Vienalga vai tā ir rindkopa vai bakalaurs vai maģistrs un nav pat svarīgi, ka tā ir tēma, kuru mīlu un kas interesē. Un tas nav slinkums vai negribēšana, kopš sevi atceros, rakstīšana ir pēdējais ko varu darīt. Izņēmums ir tad, ja ir ko teikt, piemēram, ja pajautā viedokli par konkrētu tēmu. Bet, ja jāpēta, jāanalizē, jāapcer un vēl uz tik daudz lpp.., nu nē, kill me. :)
Santa1992 @ 19.05.2022 10:58Nu jā, bet ja nav dotības kas palīdz iegūt augstāko izglītību godīga ceļa tad strādājiet profesijās kur tam nav nozīmes. Visiem nevajag augstāko izglitibu.
Man pašai ir pretēji, patīk apkopot zinātniskus rakstus, tos lasit, formulēt domas, analizēt, izdarīt secinajumus.. tāpēc visas savas izglītības ieguvu pati un arī citiem esmu palidzejusi..
ārsts kurš nevar savākties tik lai papildinātu savas zināšanas - es tādam neuzticētos
Tie paši ārsti... nu viņi uzrakstīs bakalaura darbu slikti, tad cilvēkam nevajadzēja iet studēt medicīnu, pat ja teoriju pārzina un praksē labs ārsts?