es neesmu Latvijā, tāpēc nezinu vai ir tādas zīdaiņu suliņas varbūt Hipp firmai ir. Parasta ābolu sula, rakstīts no 6 mēnešiem var lietot. Es viņu atsķaidu ar ūdeni un viņš dzer! Pirms tam ūdeni vispār nedzēra vienu muti un nebija brīnums ka bija aizcietējums. Arī es taisīju klizmu.pradacandy @ 16.05.2022 16:37Cik daudz ūdeni izdzer Jūsu mazuļi? Mums ap 100ml tikai izdodas izdzert. Laikam jāmēģina ūdeni ar sulu dot, Good girl- kādu pērc?
Aizcietejumi ir ar diskomfortu, pat esmu taisīju mikroklizmu pēc ārsta ieteikuma.
Kādu snacku tu vari iedot tik mazam? 8 mēnešos 3 ēdienreizes jau? Nu varbūt es ko palaidu garām, bet zinu ka no 10 mēnešiem tā citi dod..sla @ 16.05.2022 17:0710 kg, maisījums no 2 mēnešiem, no rīta putra, pusdienās mājās gatavoti dārzeņi+gaļa, launagā auglīši, starpā snacki. 3 ēdienreizes + 3 pudelītes ik pēc pāris h. Ūdeni dodu, kad ir karsts laiks.
Good girl @ 16.05.2022 17:30Kādu snacku tu vari iedot tik mazam? 8 mēnešos 3 ēdienreizes jau? Nu varbūt es ko palaidu garām, bet zinu ka no 10 mēnešiem tā citi dod..
pradacandy @ 16.05.2022 22:08Esmu devusi ziedkāpostus, kabačus, sākumā arī kartupelīti, kad vēl nebija aizcietejumi. No augļiem arī devu ābolu, bumbieri, plūmes, rudolfa gatavos, bet garšo tikai banāns, kuru nedodu, jo cietina vēderu.
Putras pērku gatavās un vienmēr pagatavoju kā rakstīts uz iepakojuma,sanāk pašķidras.
pradacandy @ 17.05.2022 00:03Kādu putriņu dodat? Sākumā mēģināju milupas 7 graudu, bet to neēd, tad devu kukurūzas, to ēd, bet laikam arī cietina vēderu, kaut gan klāt liku plūmju biezeni.
kriksisix @ 17.05.2022 00:11
Esmu izmēģinājusi visas - gan pliekanās bezpiena, bezpiedevu sākumā (bebīšiem noteikti neliekas pliekana, jo nav sabeigti garšu sensori kā mums pieaugušajiem), gan "nakts putras", gan ar piedevām putras. Ēda visas.
Tagad pati vāru auzeni, lieku klāt to pašu banānu nedaudz garšai, vai drusku rūdolfa biezeni kā zapti. Mēģināšu arī zemesriekstu sviestu pielikt.
Pagaidām baigi neatzīst biezpienu.
Kad pati ēdu, dodu mikrodevās no sava šķīvja pagaršot - bet ja klāt nav sāls un citas spēcīgas garšvielas.
Avokado arī patika.