Wordrobe666 @ 11.05.2022 01:33Sveiki,
ja šeit ir kāds vīrietis, kas vēlas sarakstīties/iepazīties, tad droši rakstiet man privāti !
Esmu Sieviete/20 gadi..../sīkāk pie sarakstēm.
Vēlams būtu 25-30 gadi virietim.:)
:DDDSanta1992 @ 11.05.2022 12:10Šeit labāk to nedarīt :D ja neesi vēl pamanījusi kādi ir Cosmo viriesi :D
Wordrobe666 @ 11.05.2022 01:33Sveiki,
ja šeit ir kāds vīrietis, kas vēlas sarakstīties/iepazīties, tad droši rakstiet man privāti !
Esmu Sieviete/20 gadi..../sīkāk pie sarakstēm.
Vēlams būtu 25-30 gadi virietim.:)
didii5 @ 12.05.2022 01:31Es nesaprotu kāpēc jūs nosodiet meiteni tā ir viņas izvēle kur un ko pajautāt, jums neviens atļauju nejautāja ?
Interesanti kur tad Aldis pazudis ?
TimeToDream @ 12.05.2022 07:55
Neviens jau nenosoda, bet te ir maz vīriešu, kā arī tie paši ar lieliem tarakāniem galvā. Nav tā piemērotākā vieta, kur meklēt parastu vīrieti.
Aldis šajā tēmā ir ierakstījis komentāru.
Ilze179 @ 12.05.2022 09:28
Piemetīšu savas piecas kapeikas, attiecībā uz to, vai šī ir piemērota vieta, kur meklēt parastu vīrieti. Piekritīšu, ka šeit esošie vīrieši varētu nebūt pirmā izvēle/piemērotākie, tomēr, manuprāt, šajā gadījumā vīrietim obligāti nav jābūt no foruma/jālieto forums (manuprāt, mums gandrīz katrai ir kāds draugs/paziņa, kurš varētu būt piemērots vīrietis sarakstei ar meiteni, līdz ar to, varbūt var ieteikt šo cilvēku sarakstei (personiski es šādi izdarīju, uzrakstot tēmas autorei vienas savas paziņas e-pasta adresi)).
Ilze179 @ 12.05.2022 09:28
Piemetīšu savas piecas kapeikas, attiecībā uz to, vai šī ir piemērota vieta, kur meklēt parastu vīrieti. Piekritīšu, ka šeit esošie vīrieši varētu nebūt pirmā izvēle/piemērotākie, tomēr, manuprāt, šajā gadījumā vīrietim obligāti nav jābūt no foruma/jālieto forums (manuprāt, mums gandrīz katrai ir kāds draugs/paziņa, kurš varētu būt piemērots vīrietis sarakstei ar meiteni, līdz ar to, varbūt var ieteikt šo cilvēku sarakstei (personiski es šādi izdarīju, uzrakstot tēmas autorei vienas savas paziņas e-pasta adresi)).
Dzīve taču no tā vien tikai nesastāv...Santa1992 @ 11.05.2022 12:59Jā, DZ, rakstit perversam un psihiski neveselam indivīdam kuram viena tēma ir galvenā noteikti lieliska ideja. Kurš gan negribētu sadraudzēties ar citu vīriešu spermu laizitaju?
CEC @ 17.05.2022 06:21Dzīve taču no tā vien tikai nesastāv...
Ja nu vēl joprojām tiek izskatītas kandidatūras, tad es varētu ieteikt Kārlēnu. Spriežot pēc foruma meiteņu atsaucības, Tu vari būt pirmā, kas aizrakstīs - būsi patiešām īpaša un neizmirstama, pieķeršanās garantēta. ?