.Eksperte. @ 10.05.2022 15:35Turpmākās nedēļas izvēlies 10 lietas, kuras tu darīsi, taču nesanāca darīt ar partneri jo viņš nevēlējās vai nevarēja. Tu atklāsi daudz jaunas perspektīvas dzīvē un pati par sevi.
Eniijaa @ 10.05.2022 15:35Dzeršana diez vai palīdzēs...
Un tikko izrāvu gudrības zobu, nemaz nevaru ?
Tuvu draudzeņu praktiski arī nav, biju laikam tā iegrimusi attiecībās, tad ģimenes dzīvē, ka draudzības neveidojās un tās, kas bija ir palikušas paziņu līmenī..
Val @ 10.05.2022 15:57
Šis izklausās labs ieteikums. Varbūt ne 10 lietas, bet kaut ko noteikti vari iedomāties, šopings varbūt, tas visiem večiem parasti besī. Kaut kāda skaistuma procedūra, kas tev liktu justies labāk.
Dažus gadus atpakaļ pati arī pārdzīvoju ļoti smagi šķiršanos, gāju uz zāli, izlikt tur visu negatīvo enerģiju un kaut kā novērsties no domām par bijušo, tas nedaudz palīdzēja, attapos arī vienā brīdī ar normālu bici un nu vispār forma kopumā bija ļoti laba, lai gan sākotnēji uz to nekoncentrējos. Nu es par to, ka man tas nāca par labu beigās vēl, manai veselībai, izskatam.
Nezinu vai tas būtu labs ieteikums, bet tas, kas man arī momentāli pārslēdza no domām par ex bija datora iegāde :D Sāku spēlēt vidospēles, atradu foršu community, un caurām dienām, kad nav darba, pavadīju laiku virtuālajā pasaulē, kas tomēr norobežo no realitātes. Bet nu man vienmēr ir bijusi interese par videospēlēm, tapēc nezinu, vai šis būtu labs variants cilvēkam, kam varbūt vispār nav intereses par to.
Eniijaa @ 10.05.2022 17:47Es šobrīd nestrādāju un bērns ir nelielā ceļojumā ar tēti, tāpēc man visa diena ir brīvais laiks... Gribētos pat varbūt darbu vai ko tādu, lai nav tik daudz laika domām ?
Paldies par ieteikumiem. Ideja par lietām, ko esi gribējis, bet nevarēji ļoti laba.
Un arī grūti, jo zini, ka izšķiries ar to cilvēku, bet satiksi viņu bieži berna dēļ :(
.Eksperte. @ 10.05.2022 15:35Turpmākās nedēļas izvēlies 10 lietas, kuras tu darīsi, taču nesanāca darīt ar partneri jo viņš nevēlējās vai nevarēja. Tu atklāsi daudz jaunas perspektīvas dzīvē un pati par sevi.
Wordrobe666 @ 10.05.2022 18:29
Ielādē iepazīšanās aplikācijas....
Sāc flirtēt ar svešiem vīriešiem... Klausies priecigu un iedvesmojošu mūziku, nevis bēdīgos gabalus... Sāc pucēties...
vienas durvis aizveras, un atvēras 3 jaunas...
Annija35 @ 10.05.2022 19:39
Vispirms ir jātiek pāri šķiršanās sāpēm,par jaunām iepazīšanām un attiecībām vispār nav pratīgi domāt.
Ja prātā un sirdī vēl ir ex vīrietis,tad citam tur vietas nebūs.
Eniijaa @ 10.05.2022 19:53Jā. Piekrītu, ka laimi jāatrod sevī, lai vispār sāktu domāt par citām attiecībām...
Ir ļoti dīvaini kaut ko iet vienai darīt, pie tam kad neesi labā noskaņojumā, bet būs jāsāk... Ir grūti saprast tikai ar ko sākt. Ir aizmirsies, kas pašai patīk un interesē.
Pagaidām man vēl ir iespēja nestrādāt un septembrī iešu uz 1 gadu mācīties. Tādā ziņā man vēl ir paveicies, ka ir tāda iespēja. Atgūties, meklēt sevi... Bet mājvieta gan jāmeklē, ko īrēt. Pagaidām domāju par Ogri. Pamainīt arī lokāciju.