apšulapa @ 09.05.2022 12:32Nezinu vai vēl strādā, bet agrāk ļoti skaistas kleitas šuva Karīna Maķe, viņai veikalu laikam sauca Shebron clothing.. ļoti skaistas un sievišķīgas kleitas bija
Motherofdragons @ 09.05.2022 22:42Vietējie kāzu kleitu saloni, kas pārdod gatavās kleitas, šuj arī uz pasūtījuma, var paskatīties jau uz gataviem izstrādājumiem, vai der stils.
Jupiter @ 10.05.2022 09:59Pasūtīju savu kleitu no etsy. Tur var atrast visu iespējamo un kāzu kleitas var sarunāt modificēt un personalizēt. Tiešām tas dizains Tev ir izdomāts TIK unikāls, ka neko nevar piemeklēt?
man bija diezgan konkreeta ideja un, ja es nevaretu atrast neko tādu, es gan jau šūtu.ama @ 10.05.2022 10:17
nē,vienk.kaut kā gribas,vienu īpašu .bet var jau būt ka iedomas un japaskatās piedavajumi
man arī ir,bet varbūt pat atrastu,pārskrienot acīm salonu piedāvājumus netā,pāris pat iekrita acīs.Jupiter @ 10.05.2022 10:39man bija diezgan konkreeta ideja un, ja es nevaretu atrast neko tādu, es gan jau šūtu.
Kairi @ 10.05.2022 12:01Boho? tiešām????
https://www.sudzibas.lv/search?q=boho+wedding
Dzidra Zupa @ 10.05.2022 12:07
Boho jau nu tiešām nevajag. Par viņiem ir tik daudz sūdzību. Vēl atceros, ka viņi arī pārdeva preces no Aliexpress un uzdeva kā pašu šūtas lietas. ?
Jupiter @ 10.05.2022 10:39man bija diezgan konkreeta ideja un, ja es nevaretu atrast neko tādu, es gan jau šūtu.
ama @ 10.05.2022 12:09
skaidrs
MiaLea @ 10.05.2022 12:09Šuvu pie Ievas Ādamsones! Kleita bija līdz pēdējai vīlei tāda, kā velējos. Uzšuva 3 nedēļu laikā. Bija vairākas laikošanas. Kvalitāte lieliska un dereja katrs centimetrs. Cena krietni izdevīgak, ka pirkt visos kazu salonos. (Protams daudz atkarigs no auduma un sarezgitibas utt) bet neatkarīgi no tā - Reali lētāk, kā veikalā, turklāt tas veikala variants vel jakoriģē, jāpiešuj lai der. Un atrast tiesi tiesi tadu, kā gribās, gatavu kleitu, skiet nereali. Turklat kleitā, kas šūta tieši Tev, pilnigi cita sajuta. :) un tu redzi, kā top tava kleita, var pamainīt detaļas, kko pielikt, pamēģināt kā izskatās. :)
ama @ 10.05.2022 12:19
patiessībà cena nav šķērslis,jo līgavainis man ir visai turīgs(atvainojos ja izklausās pēc lielīšanās) un visus kāzu izd.apmaksā un tērēties ļauj.bet piefiksēju ieteikumu