Aldis15 @ 06.05.2022 23:03Tad kad Tu būsi nopietnās attiecībās, tad Tavs čalis seksu dabūs regulāri? Kaut kā man tas viss slideni izklausās.
Vispār nepatīk ka sievietes seksu izmanto kā balvu vai kā motivēšanas metodi.
Normālā veidā sekss notiek tad kad abiem to gribās. Nevis kā balva vai kas tamlīdzīgs.
Ko nozīmē kopt attiecības?
BlackPill @ 06.05.2022 14:05Redz, ka daudzām bijušas pirmās attiecības. Loģiski var izsecināt, ka ir bijušas arī otrās trešās, desmitās un kādai arī simtās.:D Tautai jāzina "vaigā" savas varones!
BlackPill @ 06.05.2022 23:21
Tad kāpēc tu tās spēlē, ja tur ir tādi vīrieši? Vai tev patīk tāda attieksme pret sevi? Tev nešķiet, ka pēc šādiem apgalvojumiem kaut ko rakstīt pa zemu ego ir diezgan smieklīgi.
.Eksperte. @ 07.05.2022 07:21Es nesaprotu, te nāk sievietes, stāsta par savām pieredzēm. Normāla diskusija. Un tad viens atnāk un sāk bārstīt savus pieņēmumus, stāsta kaut kādu anatomiju un kaunina visas pēc kārtas. Vienkārši koa? ?
.Eksperte. @ 07.05.2022 07:21Es nesaprotu, te nāk sievietes, stāsta par savām pieredzēm. Normāla diskusija. Un tad viens atnāk un sāk bārstīt savus pieņēmumus, stāsta kaut kādu anatomiju un kaunina visas pēc kārtas. Vienkārši koa? ?
Naktsputns @ 07.05.2022 00:11
Tieši tāpēc tā ir pirmā mīlestība, attiecības. Tāpat kā jebkura pirmā reize. Tu taču nesaki, ka vot jā, sekss ir tāds pat kā pirmajā reizē? Nē. Jo pirmā reize parasti nav tā patīkamākā, tālāk lieta aiziet.
Varbūt stulbs salīdzinājums :D, bet uzskatu, ka katras attiecības mums kaut ko māca :)
Protams, nevajag veidot tās veidošanas pēc, bet ja sanāk iemīlēties un sākumā cilvēks ir viss, bet tad izjūk, ko tad? Kļūt par mūķeni un nekad neiemīlētied?!
BlackPill @ 07.05.2022 09:44
Neticēsi, bet pat pie mums Latvijā bija tādi laiki, kad pirmā mīlestība vairumam arī palika vienīgā. Vienkārši tagad ir pamainījušās "vērtības". Vientuļās māmiņas, vīriešu un sieviešu homogenizācija, seksuālā izlaidība ir tikai dažas lietas, kuru rezultātā sieviešu uzskati par attiecībām ir pilnībā mainījušies un tieši šie destruktīvie uzskati daudzām no viņām sačakarē dzīvi pēc 30.
Neticēsi, bet pat pie mums Latvijā bija tādi laiki, kad pirmā mīlestība vairumam arī palika vienīgā. Vienkārši tagad ir pamainījušās "vērtības". Vientuļās māmiņas, vīriešu un sieviešu homogenizācija, seksuālā izlaidība ir tikai dažas lietas, kuru rezultātā sieviešu uzskati par attiecībām ir pilnībā mainījušies un tieši šie destruktīvie uzskati daudzām no viņām sačakarē dzīvi pēc 30.
BlackPill @ 07.05.2022 09:29
Tev burtiski acu priekšā ir vairāki komentāri, kur mani mēģina kaunināt, par to ka man itkā nedod utt., bet to jau tu neredzi, jo tas neatbilst tavai hipotēzei. Zini teicienu par skabargu un baļķi?
Pama @ 07.05.2022 10:44
Jā, bija. Mana vecmāmiņa apprecējās ar pirmo un vienīgo "mīlestību", jo visas precējās un viņai arī gribējās. Nodzīvoja visu dzīvi nelaimīgās, vardarbīgas attiecībās, jo "nevar šķirties, ko citi padomās". Eh, bija "labi" laiki...
Naktsputns @ 07.05.2022 10:43
Un vai Tev ir viena vienīgā partnere visu dzīvi? Es nelasīju visus komentārus, bet interesē... ja jau sievietes izklaidīgas, nezina ko grib un tiri piri, vajadzētu būt pirmajam un vienīgajam partnerim, ts kā ar tevi? Vai ari virieis var darīt ko grib?
Pama @ 07.05.2022 10:44
Jā, bija. Mana vecmāmiņa apprecējās ar pirmo un vienīgo "mīlestību", jo visas precējās un viņai arī gribējās. Nodzīvoja visu dzīvi nelaimīgās, vardarbīgas attiecībās, jo "nevar šķirties, ko citi padomās". Eh, bija "labi" laiki...