Santa1992 @ 06.05.2022 19:11Pēdējā laika normālas diskusijas atkal un atkal atgriežas pie Cosmo vīriešu sāpju jautājumiem :D tik uzjautrinoši
Sievietēm jācenšas saglābt pirmās attiecibas par katru cenu (kaut kādi Viktorijas laikmeta standarti), uz vīriešiem gan tas nezinu kāpēc netiek attiecināts. Kur ir loģika? Pamatot jēdzīgi neviens nez kāpēc nevar. Un jautrība var turpināties :D
Tas kuram bijušas vairākas attiecibas ir varones, kuras jazin vaigā. Bomba vnk :D
BlackPill @ 06.05.2022 20:50
Loģika ir cilvēka bioloģijā un anatomijā. Iesaku kādreiz papētīt! Var noderēt!
blacke @ 06.05.2022 20:56
Nesaprotu šitos večus,kas te atvelkas un cenšas kaut kādu savu 'taisnību' pierādīt. Kas tev dzīvē trūkst, ka jālien sieviešu forumā un jāskaidrojas? Nosit kulakā, moš atslābsi.
BlackPill @ 06.05.2022 21:01
Tavu mizandrisko viedokli arī neviens neprasīja...
...un es neko necenšos pierādīt. Vienkārši apgaismoju tās, kuras pēc 30 gadu sasniegšanas šeit ieskatīsies atbildes rašanai.
Kad vīrieši, kuru "pakalpojumus" jūs izmantojāt ikdienā līdz +/-30 gadiem, jūs sūta "trīs mājas tālāk", jūs sākat sūdzēties par to, ka visi labie vīrieši ir pazuduši.
blacke @ 06.05.2022 21:02
tā tik tev liekas,ka kādu apgaismo, lieki tērē savu laiku
BlackPill @ 06.05.2022 21:06
Laikam būsi mani sajaukusi ar savu kalpu, kurš atdod visus savus spēkus, lai tevi nodrošinātu. Man te nepavēlēs kaut kāda augstprātīga vīriešu nīdēja un mani vismazāk interesē, ko tu gribi, lai es darītu.
DaigaTaiga @ 06.05.2022 21:03
Jau vairākas nedēļas TikTok tiešraidēs kāds vīrietis runā par pašnāvību, jo viņa sieva 30+ gadniece ar 3 (!!!) bērniem (diviem no tiem ir cits tēvs) viņu nesen iemainīja pret 25 gadnieku, tādēļ viņš tika pamests. Pēc tavas pasaules likumiem vīrieši pamet 30 gadnieces, bet reālajā dzīvē tomēr 30 gadnieces ar bērniem joprojām var atļauties pašas pamest vīrus un dabūt vietā ko citu.
blacke @ 06.05.2022 21:08
Tavi komentāri liek smieties, cik īsti tev gadi, 16 un neviena nav vēl iedevusi tev nabadziņam, ka jālien sieviešu forumā laimi meklēt?
BlackPill @ 06.05.2022 21:14
Vai kā tevi, nabadzīti, aizskāra mans komentārs par tavu kalpu...Tiešām ir tik traki? Viņam kaut laiks pagulēt mājās ir, vai tur pat darbā arī guļ līdz sestdienai?
blacke @ 06.05.2022 21:16
Tevi māte bērnībā sita vai vienkārši nemīlēja?
BlackPill @ 06.05.2022 21:21
Tu pat nespēj iedomāties, cik ironiski tas izskatās, kad vīriešu nīdēja mani izjautā par to, vai mani bērnībā sita. Uzjautā vēl kaut ko!
Starp citu, tavs kalps zina, ka tu viņu ienīsti?
4 mēnešus gaidīt sex : o ko jūs darijāt divatā visu to laiku, man tāds jautājums? Bijā attiecībās, bet nedzīvojāt kopā? Vai gulējāt atsevišķi? Tu gultā, viņš uz dìvāna (4 mēneši
BlackPill
Tad kad Tu būsi nopietnās attiecībās, tad Tavs čalis seksu dabūs regulāri? Kaut kā man tas viss slideni izklausās.Naktsputns @ 06.05.2022 21:46
Satikāmies. Baudījām tikšanās. Gājām uz teātri, šopingā, pastaigās, braucām wīkendu tripiņos uc. Kopā sākām dzīvot nedaudz vairāk kā pēc pusgada. Toreiz kopā nedzīvojām. Reizem paliku pie viņa(jo es dzīvoju ar draudzeni īrētā dzīvoklī) pa nakti.
Vienkārši jau sākumā patiecu, ka jā, es varu palikt, bet es pagaidām nevēlos ko intīmu. Tā bija mana nostāja. Nevainīga nebiju. Vienkārši gribēju nogaidīt, lai iegūtu pārliecību, ka džeks ir tāds ar kuru veidosies ilgtermiņa attiecības.
Es esmu pati ieberzusies ar to pārguli un tad džeks tik loti necenšas kopt attiecības, jo dabūjis savu, gan drauzenes ir stāstījušas, ka tas maina attiecības.
Protams, varbut viss darās galvās, bet man intīmas attiecības gribas, ja cilvēku mīlu un esmu gatava, nevis tāpēc, ka mēs esam kopā un laiks dot.
YaeMiko @ 06.05.2022 22:32
Es daudz pavadu laiku spēlējot online spēles kur 90% ir vīrieši un liela daļa no tiem ir kā tu. Ienīst sievietes, cenšas pierādīt, ka vīrieši ir pārāki un tad sāk apsaukāties online zem segvārda. Dzīvē noteikti esi aizvainots, ar zemu ego un neiedrošinātos vispār sievietei klāt pienākt un uzrunāt. Vari jau daudz ko rakstīt anonīma forumā, tad visi bravūrīgi.