BlackPill @ 06.05.2022 14:05Redz, ka daudzām bijušas pirmās attiecības. Loģiski var izsecināt, ka ir bijušas arī otrās trešās, desmitās un kādai arī simtās.:D Tautai jāzina "vaigā" savas varones!
BlackPill @ 06.05.2022 14:05Redz, ka daudzām bijušas pirmās attiecības. Loģiski var izsecināt, ka ir bijušas arī otrās trešās, desmitās un kādai arī simtās.:D Tautai jāzina "vaigā" savas varones!
Tikai un vienīgi dēļ seksa veido attiecības, priekš kā tad vēl cita vīrietim vajadzīga sieviete?mermaidEl @ 06.05.2022 11:46Pirmās attiecības ilga apmēram pusgadu. Bija man 15 gadi, viņam 16. Tagad atskatoties, tak skaidrs uzreiz bija, ka nekas nopietns nebūs, jo puisis nebija nopietns, pie tam riktīgs mammas dēliņš, kurš neko vairāk par ballītēm nedomāja. Izšķīrāmies (pat neatceros, kas bija pirmais, kurš pateica adios), jo sāka aiz manas muguras tikties ar manu draudzeni. Beigās viņiem arī nekas vairāk nebija. Tikai intriga aiz muguras :D Tagad saprotu, ka puisim noteikti mani vajadzēja tikai seksa dēļ. Zaudēju ar viņu nevainību. Domāju, ka, ja man būs meita, es viņu nelaidīšu ar puišiem tusēt līdz 18. Zinu, ka noteikti tas ir neiespējami, bet gribētos kaut kā to visu ierobežot. Mana mamma ļāva ballēties, tētis arī neko neteica. Eh.. vajadzēja būt viņiem bargākiem :D
DaigaTaiga @ 06.05.2022 14:34
Vai tu tāpat arī cepies vīriešu forumos uz lietotājiem, kuriem ir bijis vairāk par 1 attiecībām?
Annija35 @ 06.05.2022 16:41
Tas ir pilnīgi normāli,ja neizdevās izveidot ilgstošas attiecības kkādu nelabojamu iemeslu dēļ,tad cilvēki iet uz priekšu dzīvē.
Uzsākot attiecības taču nevar paredzēt,ka kkas noies greizi.
Satiek citu ar kuru sanāk viss.
Pēc tavas loģikas,ja nesanāca 1 attiecības,tad jāpaliek vienai? ?
BlackPill @ 06.05.2022 17:21
Pēc manas loģikas 99,9% sieviešu nesanāk pirmās attiecības, kas liecina par zināmu novirzi viņu spējās objektīvi novērtēt vīrieti kā sev piemērotu ilgtermiņa partneri.
YaeMiko @ 06.05.2022 18:00
:D :D samaini vārdu sieviete un vīrieties vietām.
Un visiem vīriešiem sanāk veidot pirmās attiecības un viņi novērtē sievietes?
Pārāk daudz sēdi tajā incel bmw forumā.
Vīriešiem, atšķirībā no sievietēm, jau arī nav obligāti jācenšas, lai viņu pirmās attiecības sanāktu.
bet tu jau to nesapratīsi, jo tavā izpratnē vīrietis un sieviete ir viens un tas pats
Bet kāpēc sievietēm ir ja cenšas lai pirmās attiecības sanāktu? Vispār kāpēc viņam BŪTU jācenšas lai pirmās attiecības sanāktu?Nu, lūk! Tu pat nespēj saskatīt, ka tas ir jūsu pašu interesēs. Bioloģijas dēļ - lūk kāpēc. Jums ir dots +/- 10 gadu "logs" + jaunības plēve, lai piesaistītu ilgtermiņa attiecībām piemērotāko vīrieti, bet jūs tā vietā izvēlaties šo laiku un priekšrocības "notrallināt". Kad vīrieši, kuru "pakalpojumus" jūs izmantojāt ikdienā līdz +/-30 gadiem, jūs sūta "trīs mājas tālāk", jūs sākat sūdzēties par to, ka visi labie vīrieši ir pazuduši. Tas neizskatītos tik traki, ja sievietes turpinātu piekopt izklaidīgu dzīvesveidu līdz mūža galam, bet, kā mēs zinām, mēs esam bioloģiskas būtnes un lielākā daļa sieviešu tomēr, agri vai vēlu, grib redzēt sev blakus vīrieti ilgtermiņā arī pēc 35-40 gadiem. Vai tiešām man sievietei būtu jāskaidro viņas bioloģija? Tev kauna nemaz nav?
Manā izpratnē tu kultivē incel un misogyny uzskatus...Pārāk daudz sēdi tajā incel bmw forumā.
Sievietei un vīrietim ir/būtu jābūt vienādiem morālajām standartiem, ētikai utt. Ja teiksi ka sievietes ir vairāk emocionālās un vīrieši muskuļaini diskusijai beigasVēl neesi sapratusi, ka tos morālos standartus lielā mērā ietekmē gan mūsu bioloģija, gan anatomija? Tā nu dabā ir iekārtots, ka mums, vīriešiem, nav jaunības plēves. Tavuprāt, man būtu jābaidās no tā, ka tu pārtrauksi ar mani komunicēt?:D Jā - vidējā sieviete ir emocionālāka nekā vidējais vīrietis un vidējais vīrietis ir fiziski spēcīgāks/izturīgāks nekā vidējā sieviete. Skatos, kāds ir pārklausījies genderu studijas.:D