Pirmās attiecības, mīlestiba

Reitings 422
Reģ: 07.07.2020
Šodiien garastāvoklis par to padomāt :)
Cik gados jums bija pirmās attiecības? Un cik ilgi ilga? Vai sapazīstinājāt ar vecākiem vai iztikāt?
Kāds bija šķiršanās iemesls?
05.05.2022 23:16 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Pirmās bija kad man bija 18. Uz 2 nedēļām. 😀
Tas stāsts tur tāds sarežģītāks, bet īsumā sanāca ka viņš mani uzmeta. Ar viņa radiem biju daļēji pazīstama, viņi man kaimiņos dzīvoja tolaik.
Vispār ja tā aizdomājas, tā attiecību dzīve ļoti daudz ietekmē dzīves līkločus. Tapēc jābūt ļoti uzmanīgiem ar ko saistamies.
Pa vidam vel pāris nopietnas attiecības, kuras visas vidēji ilgušas 2 gadus. Bet jāsaka, ka ne velti, jo kaut ko laikam tomēr ir sanācis iemācīties, kaut gan katra šķiršanās man ir bijusi mocības un licies, ka mirstu nost, jo esošajās attiecībās esmu nu jau 2 ar pus gadus un pirms pāris nedēļām šamais man uzlika pirkstā gredzenu. 💍😀
06.05.2022 13:50 |

Reitings 8862
Reģ: 13.04.2022
Man kaut kā viss maksimāli garlaicīgi, pirmās attiecības, kad man bija 21. Iepazināmies tinderī, jo ar draudzeni mēdzām tur sēdēties un piedurties, vai meklēt kompānijas ballītēm. Kaut kā tā sanāca, ka aiz garlaicības es pirmā viņam uzrakstīju, viņš atbildēja, mēnesis (!!!) sarakstes, pēc tam randiņš, pēc gada tikai sākām dzīvot kopā, pēc laika kāzas, hipotekārais, mājas solis un viss kā pie visiem. :D bet esmu laimīga, mīlu viņu ļoti. viņš gan 8 gadus vecāks par mani, bet starpību nejūt.
ā, ar vecākiem iepazīstināju pēc otrā randiņa, apzināti, tas nebija netīšām. visi viens otram iepatikās, tā arī tagad dzīvojam, viņš ar manu ģimeni ir labākie draugi, es ar viņa mammu esam partners in crime. :D
06.05.2022 14:04 |

Reitings 784
Reģ: 26.04.2022
Redz, ka daudzām bijušas pirmās attiecības. Loģiski var izsecināt, ka ir bijušas arī otrās trešās, desmitās un kādai arī simtās.:D Tautai jāzina "vaigā" savas varones!
06.05.2022 14:05 |

Reitings 92
Reģ: 04.04.2020
Manas pirmās attiecības bija 15 gados, bijām tik jauni, sapratām, ka patīkam viens otram, un bijām no vienas skolas, iepazīstinājām vecākus, braucām ciemos pie radiem, palīdzējām viens otram ar visu, bet ar laiku radās sajūta, ka esam vairāk kā draugi, protams, bija sajūta, ka pirmā mīlestība, bet nebija, šķiršanās nebija viegla, viņš vēl centās atjaunot attiecības ar mani, bet es sapratu, ka īsti nederam, un mums arī bija dažādi uzskati, nebija tās tuvības sajūtas. Kopā bijām 3 gadus. Vēlāk sastapu citu, un tās bija pašas toksiskās attiecības kādas vien varētu būt, laikam jau visiem ir jāiziet cauri tādiem periodiem, toties mīlestība bija liela, un cerēju , ka varu mainīt otru cilvēku, jo saskatīju, ka tajā cilvēkā ir arī labas īpašības. Pat piedevu sānsoļus, un vēl visādus izgājienus, kas sāpināja, manipulācijas , savtīgumu. Ak un kopā piedzīvojām tik ļoti daudz, tik daudz emocijas, kas lika turēties pie iedomām, nekas no tā nebija īsts, varbūt sākums, kad satikāmies un ieskatījāmies viens otrā tik crazy ļoti, uzreiz bijām gatavi uz visu, gribēju pat pārvākties, bet labi, ka nesteidzos ar to, pietika ar to, ka tikāmies, un tikai vēlāk pēc pāris gadiem sākām dzīvot kopā, sapratu ka nebūs, jo tas cilvēks bija palicis tik neiejūtīgs, un darīja daudzas nepareizas lietas, un tā mēs visu pārtraucām, izraudājāmies un aizgājām katrs uz savu pusi, palika tikai dažas mīļas atmiņas, bet tagad , kad ir pagājis gads, tad atkal saprotu, ka nebija mans cilvēks un tās bija tikai iedomas, ka mīlestība. Vienīgi skumji, ka vairāki gadi pagāja, un lieki sevi iztukšoju, tāpēc saprotu, kāpēc daudzi nespēj izbeigt toksiskas attiecības, jo baidās, ka izmetīs daļu no sevis, kas tika ieguldīta, bet tā nav un no tā nav jābaidās, ir jābaidās no tā, ka tas cilvēks var atkal sāpināt un krāt tikai negatīvo, nevajag to turpināt tik ilgi, kamēr jūti, ka paliec vājš, un pašvērtējums ir nodzīts zirgs. Saudzējam viens otru!
06.05.2022 14:14 |

Reitings 401
Reģ: 16.03.2022
Man pirmās attiecības bija 16 gados. Foršs puisis bija, gribēja ilgas, nopietnas attiecības, laikam arī precēties. Viņa mājā mani par vedekliņu saukāja, bet tā nu sanāca, ka es pēc gada citā džekā ieskatījos, vēlāk- citā.
Atceros, ka maniem vecākiem nebija tas pieņemams.
Bet es biju tāda jautrinopietnā biki sliktā, laikam arī sexy meitene, pievilku labos puišus ar nopietniem uzskatiem.
Jaunībā es tiešām daudz izballējos un studiju gados ballīšu, puišu skaits pakāpeniski saruka, jo pati sāku gribēt nopietnas attiecības, ģimeni, bērnus.
06.05.2022 14:25 |

Reitings 1272
Reģ: 13.04.2020
Pirmās 16 gados un kopā esam vēl aiz vien, jau precējušies.☺️
06.05.2022 14:25 |

Reitings 106
Reģ: 07.04.2022
BlackPill @ 06.05.2022 14:05
Redz, ka daudzām bijušas pirmās attiecības. Loģiski var izsecināt, ka ir bijušas arī otrās trešās, desmitās un kādai arī simtās.:D Tautai jāzina "vaigā" savas varones!

Vai tu tāpat arī cepies vīriešu forumos uz lietotājiem, kuriem ir bijis vairāk par 1 attiecībām?
06.05.2022 14:34 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022

Tas ir kaut kāds jaunums? 😀
06.05.2022 15:56 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
mermaidEl @ 06.05.2022 11:46
Pirmās attiecības ilga apmēram pusgadu. Bija man 15 gadi, viņam 16. Tagad atskatoties, tak skaidrs uzreiz bija, ka nekas nopietns nebūs, jo puisis nebija nopietns, pie tam riktīgs mammas dēliņš, kurš neko vairāk par ballītēm nedomāja. Izšķīrāmies (pat neatceros, kas bija pirmais, kurš pateica adios), jo sāka aiz manas muguras tikties ar manu draudzeni. Beigās viņiem arī nekas vairāk nebija. Tikai intriga aiz muguras :D Tagad saprotu, ka puisim noteikti mani vajadzēja tikai seksa dēļ. Zaudēju ar viņu nevainību. Domāju, ka, ja man būs meita, es viņu nelaidīšu ar puišiem tusēt līdz 18. Zinu, ka noteikti tas ir neiespējami, bet gribētos kaut kā to visu ierobežot. Mana mamma ļāva ballēties, tētis arī neko neteica. Eh.. vajadzēja būt viņiem bargākiem :D
Tikai un vienīgi dēļ seksa veido attiecības, priekš kā tad vēl cita vīrietim vajadzīga sieviete?
06.05.2022 16:01 |

Reitings 784
DaigaTaiga @ 06.05.2022 14:34

Vai tu tāpat arī cepies vīriešu forumos uz lietotājiem, kuriem ir bijis vairāk par 1 attiecībām?

Es nekad nesalīdzinu vīriešus ar sievietēm, jo mūs nav iespējams objektīvi salīdzināt.
06.05.2022 16:04 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019

Tas ir pilnīgi normāli,ja neizdevās izveidot ilgstošas attiecības kkādu nelabojamu iemeslu dēļ,tad cilvēki iet uz priekšu dzīvē.
Uzsākot attiecības taču nevar paredzēt,ka kkas noies greizi.
Satiek citu ar kuru sanāk viss.
Pēc tavas loģikas,ja nesanāca 1 attiecības,tad jāpaliek vienai? 😁
06.05.2022 16:41 |

Reitings 784
Annija35 @ 06.05.2022 16:41

Tas ir pilnīgi normāli,ja neizdevās izveidot ilgstošas attiecības kkādu nelabojamu iemeslu dēļ,tad cilvēki iet uz priekšu dzīvē.
Uzsākot attiecības taču nevar paredzēt,ka kkas noies greizi.
Satiek citu ar kuru sanāk viss.
Pēc tavas loģikas,ja nesanāca 1 attiecības,tad jāpaliek vienai? ?

Pēc manas loģikas 99,9% sieviešu nesanāk pirmās attiecības, kas liecina par zināmu novirzi viņu spējās objektīvi novērtēt vīrieti kā sev piemērotu ilgtermiņa partneri.
06.05.2022 17:21 |

Reitings 1033
Reģ: 27.02.2022
BlackPill @ 06.05.2022 17:21

Pēc manas loģikas 99,9% sieviešu nesanāk pirmās attiecības, kas liecina par zināmu novirzi viņu spējās objektīvi novērtēt vīrieti kā sev piemērotu ilgtermiņa partneri.

:D :D samaini vārdu sieviete un vīrieties vietām.
Un visiem vīriešiem sanāk veidot pirmās attiecības un viņi novērtē sievietes?
Pārāk daudz sēdi tajā incel bmw forumā.
06.05.2022 18:00 |

Reitings 784
YaeMiko @ 06.05.2022 18:00

:D :D samaini vārdu sieviete un vīrieties vietām.
Un visiem vīriešiem sanāk veidot pirmās attiecības un viņi novērtē sievietes?
Pārāk daudz sēdi tajā incel bmw forumā.

Vīriešiem, atšķirībā no sievietēm, jau arī nav obligāti jācenšas, lai viņu pirmās attiecības sanāktu. Šis ir tiešs apliecinājums manis iepriekš teiktajam, ka sievietes un vīrieši ir no divām pilnīgi dažādām "planētām" un, līdz ar to, mūs nav iespējams objektīvi salīdzināt.
..., bet tu jau to nesapratīsi, jo tavā izpratnē vīrietis un sieviete ir viens un tas pats un uz mums attiecas vienas un tās pašas "prasības", vai ne?
06.05.2022 18:06 |

Reitings 1033
Reģ: 27.02.2022
Vīriešiem, atšķirībā no sievietēm, jau arī nav obligāti jācenšas, lai viņu pirmās attiecības sanāktu.

Bet kāpēc sievietēm ir ja cenšas lai pirmās attiecības sanāktu? Vispār kāpēc viņam BŪTU jācenšas lai pirmās attiecības sanāktu?
bet tu jau to nesapratīsi, jo tavā izpratnē vīrietis un sieviete ir viens un tas pats

Manā izpratnē tu kultivē incel un misogyny uzskatus. Sievietei un vīrietim ir/būtu jābūt vienādiem morālajām standartiem, ētikai utt. Ja teiksi ka sievietes ir vairāk emocionālās un vīrieši muskuļaini diskusijai beigas.
06.05.2022 18:28 |

Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Pēdējā laika normālas diskusijas atkal un atkal atgriežas pie Cosmo vīriešu sāpju jautājumiem :D tik uzjautrinoši
Sievietēm jācenšas saglābt pirmās attiecibas par katru cenu (kaut kādi Viktorijas laikmeta standarti), uz vīriešiem gan tas nezinu kāpēc netiek attiecināts. Kur ir loģika? Pamatot jēdzīgi neviens nez kāpēc nevar. Un jautrība var turpināties :D
Tas kuram bijušas vairākas attiecibas ir varones, kuras jazin vaigā. Bomba vnk :D
06.05.2022 19:11 |

Reitings 401
Reģ: 16.03.2022
Labāk jaunībā ballēties, randiņot, izvēlēties labāko no labākajiem un veiksmīgi izveidot ģimeni.
Nevis paķert pirmo pa ceļam gadījušis uzcept sīko/s un izšķirties, jo redz viņai vairāk ne hokejs, ne rokasbumba, viņam- tikai alus un TV.
To, kurš meklē nevainīgu, lai meklē… tik jāsaprot, ka agri vai vēlu meitene gribēs “ patrakot” un Tu viņai liksies nūģis, jo tie citi interesantāki.
06.05.2022 19:19 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Es atšķirībā no Black Pill atblastu 'cock karuseli' lai meičas trako, man tas neko nemaina vai viņai bijušas 1 vai 50 attiecības.
06.05.2022 19:28 |

Reitings 106
Reģ: 07.04.2022
Ir jau arī zināmas meitenes, kas netrako, ieliek vienu jaunu bildi soctīklos labi ja reizi gadā, droši vien arī nevainīgas, bet tāds kā BlackPill droši vien viņām nemaz nekad nebūtu pievērsis uzmanību, gribās jau, lai tās meitenes no Onlyfans viņam taupītos, nevis izklaidētos ar sešpakām vai naudīgajiem.
06.05.2022 19:52 |

Reitings 784
Bet kāpēc sievietēm ir ja cenšas lai pirmās attiecības sanāktu? Vispār kāpēc viņam BŪTU jācenšas lai pirmās attiecības sanāktu?
Nu, lūk! Tu pat nespēj saskatīt, ka tas ir jūsu pašu interesēs. Bioloģijas dēļ - lūk kāpēc. Jums ir dots +/- 10 gadu "logs" + jaunības plēve, lai piesaistītu ilgtermiņa attiecībām piemērotāko vīrieti, bet jūs tā vietā izvēlaties šo laiku un priekšrocības "notrallināt". Kad vīrieši, kuru "pakalpojumus" jūs izmantojāt ikdienā līdz +/-30 gadiem, jūs sūta "trīs mājas tālāk", jūs sākat sūdzēties par to, ka visi labie vīrieši ir pazuduši. Tas neizskatītos tik traki, ja sievietes turpinātu piekopt izklaidīgu dzīvesveidu līdz mūža galam, bet, kā mēs zinām, mēs esam bioloģiskas būtnes un lielākā daļa sieviešu tomēr, agri vai vēlu, grib redzēt sev blakus vīrieti ilgtermiņā arī pēc 35-40 gadiem. Vai tiešām man sievietei būtu jāskaidro viņas bioloģija? Tev kauna nemaz nav?
Manā izpratnē tu kultivē incel un misogyny uzskatus...Pārāk daudz sēdi tajā incel bmw forumā.

Tu ļoti uzskatāmi parādi savus mizandriskos uzskatus, nodēvējot visu bmw forumu par inceliem...un tu man vēl kaut ko tur uzdrošinies aizrādīt par kaut kādu mistisku sieviešu nīšanu...
Sievietei un vīrietim ir/būtu jābūt vienādiem morālajām standartiem, ētikai utt. Ja teiksi ka sievietes ir vairāk emocionālās un vīrieši muskuļaini diskusijai beigas
Vēl neesi sapratusi, ka tos morālos standartus lielā mērā ietekmē gan mūsu bioloģija, gan anatomija? Tā nu dabā ir iekārtots, ka mums, vīriešiem, nav jaunības plēves. Tavuprāt, man būtu jābaidās no tā, ka tu pārtrauksi ar mani komunicēt?:D Jā - vidējā sieviete ir emocionālāka nekā vidējais vīrietis un vidējais vīrietis ir fiziski spēcīgāks/izturīgāks nekā vidējā sieviete. Skatos, kāds ir pārklausījies genderu studijas.:D
06.05.2022 20:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits