Man pirmās attiecības bija 15 gados,kādas jau viņas tajā vecumā var būt(bez seksa),bet pirmā mīlestība 19.Salīdzinoši,ar citiem puišiem,ar kuriem biju tikusies ilgāk,tomēr tas viens paliks sirdī uz mūžiem.Ne tāpēc,ka realitātē viss bija rožaini,bet tāpēc,ka arī es viņam biju pirmā mīlestība un mēs aizvien ik pa laikam viens otram uzrakstam,jo dalām kopīgu fantāziju par to,kāda mīlestība mums tur bija😂Neesam tikušies vairāk kā 10 gadus,esmu precējusies,ar bērniem,viņš tā arī nav spējis izveidot attiecības pēc manis,lai gan ir turīgs,ļoti skaists,gudrs,sportiska.Nu konfekte😅.Drošvien arī tāpēc,ka atceras mani savādāku nekā es biju realitātē.Satikties nevēlos,jo zinu,ka realitātē viņš ir citāds,kādu viņu esmu iztēlojusies,ilgs laiks tomēr pagājis,tāpēc paliekam viens otram fantāzijās,lai tad kad ir grūti,galvā viena smadzeņu šūna atļautu pasapņot,ka tur jau dzīve būtu bijusi lieliska un tur jau mani mīlētu vairāk.Vīrs zina,ka 1/2x gadā sarakstamies,neko neslēpju,lasa ko rakstam jo komunikācija nav seksuāla.Drīzāk 2 cilvēki,kuri viens otru no sirds mīl(ne sievietes/vīrieša mīlestība.Nu jau drīzāk dvēseles radniecība) vēlas,lai otrs ir laimīgs,kad ir sāpīgi-izkratam sirdi viens otram.Mums ar vīru ir ļoti sarežģītas attiecības.Nekrāpjam viens otru,cīnamies,bet drīzāk esam nelaimīgi,nekā laimīgi kopā,bet mazi bērni,vēl kaut ko muļķīgi ceram,ka kad paaugsies,atgriezīsies cieņa,iekāre un mīlestība.Tad nu viņš gremdējas porņukos,lai gan es seksuāli esmu ļoti brīva,uzskatu,ka seksīga.Es sāpes par faktu,ka mājās neesmu sieviete-atbildot vecai mīlai.Krāpšana nevienam nav,bet aiii...cik ļoti gribējās ticēt,ka mums jau būs mūžīga pasaka.😅Tā ka tās pirmās mīlestības bieži vairāk ir mūsu pašu notikumu un sajūtu interpretējums,kurš dod patvērumu brīžos,kad liekas,ka mani jau neviens neciena un nemīl.😅