teberebe @ 04.05.2022 21:22Vairāki iemesli:
1. nosist laiku, kad ir garlaicīgi, bet negribas neko produktīvu darīt.
2. Atcerēties, kā pareizi latviski rakstīt ar pieturzīmēm, jo nedzīvoju Latvijā un ikdienā latviski ne runāju, ne rakstu.
3. Pasmieties par memēm un jokiem diskusijās - te daudzām ir ļoti laba humora izjūta ?
4. Līdzīgi kā tev - par to viedokli un validēšanu.
5. Mazliet kauns so atzīt, bet citreiz, ja gadās sūdīga diena, tad gribas mazliet nolaist tvaiku un vai nu ar kādu šeit pakašķēties vai vismaz atgādināt sev, ka salīdzinājumā ar Kivičiem un Didru man viss ir diezgan ok gan galvā, gan dzīvē. Un uzreiz skats uz dzīvi labāks ?
6. Man patīk diskusijas par make up un skincare, un citām tēmām, kas gan šeit nav īpaši aktīvās, bet citreiz var uzzināt labus ieteikumus, kas man savā ziņā liekas ticamāk nekā influenceri / blogi.
BellaCiao @ 05.05.2022 09:17Lai nesekotu 100 stulbiem ietekmeļiem. Ienāku te un izlasu visus jaunumus, tādā veidā nepiesārņojot savu IG ?
Besiibembisti @ 05.05.2022 16:59Šeit esmu lai salīdzinātu žults līmeni starp dzimumiem. Vīriešu žulti lasu www.bmwpower.lv bet sieviešu šeit.
ljoljaaa @ 10.05.2022 19:27es te pavisam nesen. Galvenokārt meklēju kādu forumu, kur varu būt starp gudrām sievietēm, klačām, jokiem un muldēšanām. Tā kā, man tādu labāko draudzeņu nav, ar ko ikdienā klačoties.. Bet.. Es atradu ietekmeļu, Didras un Kiviču sarunas, un es aizmirsu par galveno, esmu noslīkusi tajās lapās ? Paldies ?