Gribu pamēģināt, lai atbrîvotos no rētiņām un nevienmērīga ādas toņa
Mia6 @ 03.05.2022 13:41Kā ir ar retinola produktiem uz vasaras sezonu kad saules vairāk? Var lietot no rītiem jeb vakaros? Iesakiet retinola produktus , man kā reiz pumpu pleķi vēl ir. Bet jāsaka, ka pumpas palīdzēja novērst niacinamīds +cinks. Es gan nepirku ordinary, bet atradu drogās 1:1 ar tādu pašu sastāvu un varu teikt ka uz pumpām labi strādā ??
Mia6 @ 03.05.2022 13:41Kā ir ar retinola produktiem uz vasaras sezonu kad saules vairāk? Var lietot no rītiem jeb vakaros? Iesakiet retinola produktus , man kā reiz pumpu pleķi vēl ir. Bet jāsaka, ka pumpas palīdzēja novērst niacinamīds +cinks. Es gan nepirku ordinary, bet atradu drogās 1:1 ar tādu pašu sastāvu un varu teikt ka uz pumpām labi strādā ??
kā jau teicu, es lietoju pharmacy pure retinol 0.3 night cream, kurš jālieto tikai vakaros, viņš izlīdzina sejas ādu, noņem mazās rētiņas, izlīdzina grumbas un vēl vis kaut ko. No rīta obligāti ir jālieto sejas krēms ar spf. Es lietoju La roche posay spf 30, ir arī ar spf 50. Cena ir draudzīga abiem. Pērku mēness aptiekā brīvdienās, tad ir 30% atlaide.Mia6 @ 03.05.2022 13:41Kā ir ar retinola produktiem uz vasaras sezonu kad saules vairāk? Var lietot no rītiem jeb vakaros? Iesakiet retinola produktus , man kā reiz pumpu pleķi vēl ir. Bet jāsaka, ka pumpas palīdzēja novērst niacinamīds +cinks. Es gan nepirku ordinary, bet atradu drogās 1:1 ar tādu pašu sastāvu un varu teikt ka uz pumpām labi strādā ??