Man ir labradora puika. (2.gadi). Man liekas ka man patrāpījās diezgan paklausīgs.. Neko nav sagrauzis , pat savas mantas 😀, bet es domāju sakarā ar to ka es braucot ārpus mājas, vienmēr, atstāju liellopa kaulu. Slimības ziņā saka ka viņiem ir problēma ar locītavām,, jo tiek pārbarots. Es cenšos turēt 40kg svaru, pagaidām viss ir labi. Garšo zaļumi un dārzeņi. Vasarā apēda visus gurķus un papriku 😁. Ēd vienreiz dienā, jo ēd tikai vīra klātbūtnē. kaķu barību man need, jo nedrīkst 😁. Suņu skolā es biju 1reiz, visu paskaidroja kas jādara, to arī mājās turpināju. Obligāti vismaz dienā aizbraucu ārpus pagalma, jo sunim vajag socializēties ar citiem dzīvniekiem. Kucēnam vislabāk būtu satikties ar suņiem kuri ir apmācīti, kuri iemāca arī tavu kucēnu. Ja nepatīk ka uzvedās cits suns, tad vislabāk iet tālāk. Potes un pārbaudes taisu vienreiz gadā. Labradori ir ūdens mīļi un tur jāskatās viņa ausis ar kuriem es arī cīnos. Jo tiekot ūdens ausīs, rodas iekaisumi, viņi nespēj visu izpurināt dēļ nokarenam ausīm. Bija vēlme njemt vēl vienu, bet,, tomēr, paņemšu no patversmes. Divatā ir jautrāk.