Tas būtu pieļaujams tikai tad,ja Tu dzīvotu viņas īpašumā.Ir redzēti pat čaļi,kas dzīvo pie mammas ap 30 gadiem bet aizvien domā,ka mammai par velti jādod jumts virs galvas,jāizmazgā veļa un ledusskapis ir pilns-tātad var ēst visu.
Ja Tu dzīvo atsevišķi un visādi citādi esi neatkarīga,tad samelo,ka esi uzsākusi kkādus kursus,parādi kaut vai Ig kkādus frizierus vai hz ko kas taisa visus šitos sūdus un saki,ka naudu nevari iedot,jo tērē savai izaugsmei.Ja viņa kko saka,tas ir īstais brīdis,kad izmantot viņas stratēģiju,likt justies vainīgai un saki-mam,es redzu,kā Tu netiec galā ar savu dzīvi,man tā ir liela mācība,tāpēc es domāju,ka Tu tikai atbalstīsi mani,ja es gribu naudu ieguldīt savā izaugsmē.Ja kko prasa vai saka ka melo,izliecies ka esi riktīgi aizvainota un ka šitā vairs nevari.Ka mēģini darīt visu,lai tiktu galā ar savu dzīvi,bet viņa neatbalsta jo svarīgi ir kkādi sūda pirkumi.Tas šitādām dēlēm vienīgais strādā jo viņa nekad radiem neteiks,ka Tu nedod naudu jo mācies.Kaut vai sadirs ka pieteicies sieviesu it programmā,iemācies 5 sarežģītus terminus un saki,ka mācies.Neviens nezina kas ir IT un cik ilgi jāmācās,kur jāmācās lai varētu strādāt.Ja prasa pierādīt,saki ka viss notiek zoomā kura laikā Tev interaktīvi jāprogrommē.nu sadirs kko.Visi laimīgi un neviens Tev neuzdos liekus jautājumus.Ka es Tev saku.Manējie aizvien domā ka visa mana nauda aiziet kursos kurus nekad neesmu gājusi,bet arī brāļi naudu nonstopā kļeņčīja😂