Morāls terors

10 gadiPatīk
Reitings 498
Reģ: 01.03.2015
Sveikas meitenes man netur nervi
Es smagi strādāju, alga man ir katru nedēļu piektdienās par nedēļu, visam cenas ir augšā komunālajiem pārtikai, internetam visam šogad algas pagaidām nepacēla, bet viss ir dārgāks līdz ar to izdevumi lielāki, bet ienākumi tie paši man ir mamma kas visu laiku prasa naudu katru nedēļu, viņai ir sava nauda un pietiek, bet viņai patīk pārtērēt un zin ka būs kam paprasīt tā nebūtu problēma 1xnedēļā aizskaitu naudu problēma paiet 2dienas un naudas nav zvana vajag vēl 😩🤯bet es reķinus samaksājusi, pārtika un man liekas nav pasaku situāciju izstāstu jā jā un beigās bet tu man atsūti naudu ja neaizsūtu sākās morālais terors ar 10sms dienā cik viņai slikti un depresija un nezin kas nervi netur mazliet aizskaitu norauju sev ēdienu ne runāšana līdz nekas, kādu dienu ir miers un nākamajā nedēļā sākas viss no gala p,s ir brālis, kas arī skaita naudu un tiek terorizēts tieši tā pt
28.04.2022 12:52 |

10 gadiPatīk
Reitings 498
Tētim cita ģimene kad man bija 2gadi, viņa viena dzīvo, bet ir radi kur ciemojas nobloķēt mammu nesanāks 😃tā ir mamma mēģināšu darīt ko varu bet nav tik viegli
28.04.2022 19:00 |

10 gadiPatīk
Reitings 498
Uzkāpusi uz galvas ir ļoti esmu ļoti skarbi runājusi nekas nelīdz neesot interneta atsūtija sms meitiņ tu agri sūti naudu tava banka ilgi velk vēlu ieskaita wtf reāli dusmas
28.04.2022 19:02 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
didii5 @ 28.04.2022 19:02
Uzkāpusi uz galvas ir ļoti esmu ļoti skarbi runājusi nekas nelīdz neesot interneta atsūtija sms meitiņ tu agri sūti naudu tava banka ilgi velk vēlu ieskaita wtf reāli dusmas

Atbildes sms no Tevis-man nav naudas.
Kkādā brīdī apniks viņai prasīt,bet tev ir jāapbruņojas ar mega pacietību un pasaki kaut 100x stingru nē.
Izdomā kkādus melus,kur sanāca iztērēt un vairs vispār nestāsti cik tu nopelni,kad tev skaita algu.
28.04.2022 19:19 |

10 gadiPatīk
Reitings 498
🙏paldies meitenes par atbalstu es domāju kaut ko daru nepareizi, visi palīdz un es tiešām esmu slikta meita paldies ❤
28.04.2022 19:25 |

10 gadi
Reitings 2858
Reģ: 29.01.2009
Nu un, ka mamma? Ir arī tādas mammas, kas emocionāli abuse savus bērnus, nemaz nerunājot par fiziskām darbībām. Ja kaut kas tev nepatīk - rīkojies! Neviens cits tev palīdzēt nevar kā vienīgi tu. Ja negribi bloķēt māti, tad stingri pasaki, ka vairāk naudas tev nav, ko viņai iedot un viss. Iemācies pastāvēt par sevi, ar stingru mugurkaulu un pateikt NĒ! Jo ilgāk ļausi sev kāpt virsū un izmantot kā kājslauķi, jo sliktāk kļūs. Rīkojies!
"Nē" vispār ir baigi foršais vārds, kad to izmanto.
28.04.2022 19:43 |

Reitings 438
Reģ: 21.01.2021
Es nesaprotu, kāpēc nevar nobloķēt, jo mamma? Ja viņa terorizē, tad kāds pienesums no tādas mammas? Tikai tāpēc, ka viņa tevi dzemdēja, tagad tev jācieš? Pasēdēs kādu laiku bez kontakta, varbūt kaut ko sapratīs. Nav jāuztur kontakti ar cilvēkiem, kas tev rada negatīvas sajūtas, pat ja tā ir ģimene
28.04.2022 19:45 |

10 gadi
Reitings 1119
Reģ: 21.10.2009
Tava māte ir tipisks narciss. Palasi par narcistiskiem cilvēkiem/ vecākiem. Savukārt, Tu esi empāts, kurš visu laiž caur sevi un nespēj nostāties par savām tiesībām. Narcisi bieži izaudzina sev ērtus, empātiskus bērnus, kurus pēc tam izmanto.
Bērnus nedzemdē savam labumam. Tas nav Tavs pienākums uzturēt pieauguši cilvēku. Tev ir jāiemācās ieklausīties sevī un iestāties par savām robežām.
Un, jā, ja tā pat ir māte, kas dzīvē nedara labu, drīkst arī bloķēt. Tev sava dzīvē vajag paturēt cilvēkus, kas dod Tev labu un ceļ, nevis gremdē.
28.04.2022 21:12 |

Reitings 209
Reģ: 30.01.2022
Tas būtu pieļaujams tikai tad,ja Tu dzīvotu viņas īpašumā.Ir redzēti pat čaļi,kas dzīvo pie mammas ap 30 gadiem bet aizvien domā,ka mammai par velti jādod jumts virs galvas,jāizmazgā veļa un ledusskapis ir pilns-tātad var ēst visu.
Ja Tu dzīvo atsevišķi un visādi citādi esi neatkarīga,tad samelo,ka esi uzsākusi kkādus kursus,parādi kaut vai Ig kkādus frizierus vai hz ko kas taisa visus šitos sūdus un saki,ka naudu nevari iedot,jo tērē savai izaugsmei.Ja viņa kko saka,tas ir īstais brīdis,kad izmantot viņas stratēģiju,likt justies vainīgai un saki-mam,es redzu,kā Tu netiec galā ar savu dzīvi,man tā ir liela mācība,tāpēc es domāju,ka Tu tikai atbalstīsi mani,ja es gribu naudu ieguldīt savā izaugsmē.Ja kko prasa vai saka ka melo,izliecies ka esi riktīgi aizvainota un ka šitā vairs nevari.Ka mēģini darīt visu,lai tiktu galā ar savu dzīvi,bet viņa neatbalsta jo svarīgi ir kkādi sūda pirkumi.Tas šitādām dēlēm vienīgais strādā jo viņa nekad radiem neteiks,ka Tu nedod naudu jo mācies.Kaut vai sadirs ka pieteicies sieviesu it programmā,iemācies 5 sarežģītus terminus un saki,ka mācies.Neviens nezina kas ir IT un cik ilgi jāmācās,kur jāmācās lai varētu strādāt.Ja prasa pierādīt,saki ka viss notiek zoomā kura laikā Tev interaktīvi jāprogrommē.nu sadirs kko.Visi laimīgi un neviens Tev neuzdos liekus jautājumus.Ka es Tev saku.Manējie aizvien domā ka visa mana nauda aiziet kursos kurus nekad neesmu gājusi,bet arī brāļi naudu nonstopā kļeņčīja😂
28.04.2022 21:48 |

Reitings 2673
Reģ: 26.12.2021
😄😄😄 par tiem kursiem sasmējos.
Protams, var arī tā, bet pa lielam tev pat nav jāpaskaidro kur tu savu naudu tērē! Nesūti un viss, pasaki, ka nevarēsi vairs palīdzēt (ar nākotnes formu, lai saprot, ka tas nav vienreizējs “nevaru”) Pagaidām gan izklausās, ka esi gatava šo situāciju paciest, bet novēlu izturību!
28.04.2022 21:54 |

Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
didii5 @ 28.04.2022 19:25
?paldies meitenes par atbalstu es domāju kaut ko daru nepareizi, visi palīdz un es tiešām esmu slikta meita paldies ❤

Tu esi bez rakstura, nevis slikta meita.
Sāc ar to, ka mātei pasaki naudu tagad izmaksās 1x mēnesī, savādāk viņa to tavu algas dienu gaida tikpat ļoti cik tu.
29.04.2022 09:28 |

Patīk
Reitings 1762
Reģ: 24.05.2019
Nobloķēt tad ne tikai māti, bet arī radus. Kā nesanāks? Ieej telefona kontaktos, uzspied uz kontakta un block. Telefonam vienalga, māte vai māsa, visus teroristus spēj nobloķēt.
29.04.2022 11:48 |

Reitings 38
Reģ: 18.04.2022
Cik tad tai mātei gadu? Vai viņai kādas veselības problēmas, kā dēļ nedrīkst strādāt?
29.04.2022 12:56 |

Patīk
Reitings 1762
Reģ: 24.05.2019
Tā kā autore minēja, ka mātei ir sava nauda un pietiek, un pēc autores darba apraksta izklausās, ka autore ir vēl jauna un smagi strādā, bet maz pelna, es to naudas plūsmu nogrieztu pavisam. Mātei nav jāpalīdz, liedzot sev elementārāko - ēdienu. Ja līdz ar naudas plūsmas pārtraukšanu radiņi tevi sauks sliktis vārdos, nolādēs un nogriezīs arī visus kontaktus - lieliski, tu būsi tikusi vaļā no savas toksiskās ģimenes. 2 zaķi ar vienu šāvienu.
29.04.2022 13:12 |

Reitings 945
Reģ: 14.10.2017
Nedotu vairs naudu, nobloķētu numuru, pārtrauktu attiecības pa visam ja tas būtu nepieciešams.
Tava māte tevi nelaida šajā pasaulē lai tu viņai būtu ko parādā, turklāt zinot ka viņai ir arī pašai sava nauda. Tā ir bezkaunība. Tas ka viņa ir tava māte nenozīmē ka nepastāv robežas.
30.04.2022 10:27 |

10 gadi
Reitings 2735
Reģ: 21.06.2011
Bet ko Tu gribi no mums dzirdēt?
Pasaki nē un dzīvo SAVU dzīvi. 😬
01.05.2022 11:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits