Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Budžets iepērkoties interneta veikalos

 
Reitings 4655
Reģ: 23.11.2014
Sveikas!
Intereses pēc - kā jūs iepērkaties internetā, runājot par naudu?! Vai ir kāda noteikta summa, kuru varat iztērēt, ir griesti cik daudz tērēt vai vispār neierobežoti?
Esmu ievērojusi, ka iepērkoties, piemēram, Shein, About You, BestSecret utt sakārtoju konkrētu preci pēc zemākās cenas un uzlieku arī max summu cik par preci būtu gatava maksāt. Līdz ar to es kopumā varu iztērēt daudz, bet katras preces vērtība var būt vidēja līdz zema.
24.04.2022 11:26 |
 
Reitings 3661
Reģ: 01.03.2022
Iepērkos internetā ļoti daudz.
Parasti noskatu, ja iepatīkas, kad kāds influencers reklamē uzcenotu preci, tad atrodu daudz lētāku internetā līdzīgu vai identisku preci un nopērku.
Parasti iepērkos uz atlaidēm, bet ja kaut kas ļoti iepatīkas, tad nopērku arī dārgākas lietas.
24.04.2022 11:32 |
 
Reitings 78
Reģ: 08.04.2022
Ik pa dažiem mēnešiem iepērkos internetveikalā (AboutYou, Asos, Stradivarius, Zara u.c.), visos uzreiz nepērku, bet tad, ja vairākas lietas iepatikušās uztaisu kādu lielāku pirkumu + atlaižu kodi, protams. Tā summa parasti aptuveni ir viena, jo nopērku pāris lietas, kuras var kombinēt jau ar esošo skapja saturu, un tad sanāk diezgan ekonomiski. BET 😄 ir reizes, kad negaidīti iepatīkas, kas smuks un dārgs, es parasti sev neliedzu to iegādāties. Es uz lielveikaliem neeju, iepērkos tikai internetā, firmām, kuras pērku izmērus jau zinu un sanāk reti kļūdīties. Lielveikali mani ļoti nogurdina, produktīvāk pasēdēt pie datora/telefona. :)
24.04.2022 11:46 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits