Sveikas!
Kā jums iet ar tiem darbiem? (bakalaura, maģistra, kursa utml)
Es šogad rakstu bakalauru un jau esmu vieglā panikā. Pēc 7 dienām jāiesniedz melnrakstu, bet man ir tikai 25 lapas darba(kopumā). Darba vadītājs man arī neatbild jau 3 dienas, tāpēc praktiski esmu iestrēgusi, nezinu ko tālāk skatīt/rakstīt, laikam beigās uz savu galvu uzcepšu melnrakstu, vai zvanīšu metodiķei, noskaidrot kāpēc neatbild uz epastiem
Zinu, ka būs jāsarauj, jo variantu nav, bet vēlējos jautāt(tā kā ar darba vadītāju komunikācija īsti nekāda un nekur nav norādīts tas arī):
1) Cik liela nozīme ir darba melnrakstam? Saprotu, ka jābūt visam darbam, bet nu tā kā es intensīvi sāku rakstīt tikai šajās brīvdienās, tad man pašlaik atliek tikai kaut kā uzrakstīt, neko izcilu jau nevarēšu. :/
Vai es pēc tam varu kaut vai visu labot, likt klāt, mainīt nodaļu nosaukumus utml?
2) Vai darba vadītājs var tā atteikties vadīt darbu, ja līdz šim esmu sazinājusies tikai vienreiz, izrunājot ko varētu rakstīt darbā?Nodaļas atsevišķi nesūtīju, jo kā jau teicu - sāku ļoti vēlu, nebija tam jēgas, pirms 3 dienām nosūtīju darbu, cik tālu man tagad ir un atbildi neesmu saņēmusi. Bail, ka neatsakās vadīt, biju domājusi vairāk komunicēt pēc melnraksta iesniegšanas, bet līdz šim neredzēju jēgu uzbāzties, kad viss izrunāts.
Pasakiet man kaut ko motivējošu vai arī atzīstities, ka jums arī ir pēdējā brīža sindroms, citādi es prātā sajukšu domājot par to darbu un zinot, ka atsevišķi uzcītīgie kursa beidri jau pabeidza mēnesi atpakaļ melnrakstu :D
Paldies