Kādus 3 mēnešus jau izmantoju Illy Y3.3 Iperespresso kafijas automātu. Izvēlējos šo kafijas automātu, jo
+Patīk vizuālais izskats, dizains, labi iederās interjerā, atšķirībā no Dolce Gusto kafijas automāta, kura izskats man personīgi ļoti nepatīk.
+Man garšo tieši Illy kafija un arī kā tā garšo no kapsulām gatavota.
+Paša automāta cena ir ļoti draudzīga ap 90€
+Par cik nedzeru lattes, ar putotiem pieniem, manā gadījumā der priekš melnas, spēcīgas kafijas.
+Pašām Illy kapsulām ir vairāki veidi, ar dažādām stipruma intensitātēm.
-Kafijas automātā var izmantot tikai Illy aparātiem paredzētas kafijas kapsulas, cik pētīju neder Dolce Gusto un citas.
-Kafijas tase sanāk diezgan dārgi, kapsulu iepakojums 18gb maksā ap 10€, vidēji viena krūze ap 0.55€. Dolce gusto aparātam paredzētās kapsulas ir pat vairāk kā divreiz lētākas.
-Man aktuāls jautājums šī kafijas automāta lietotājiem ir par vairākas reizes lietojamām, pildāmājām kafijas kapsulām. Diemžēl esmilukafija.lv nevar šādas iegādāties, bet zinu, kad tādas ir, piemēram, aliexpress. Vēlos būt mazliet dabai draudzīgāka un pati pildīt malto kafiju, jo ir baigais waste pēc katras reizes izmest tādu plastmasas gabalu.
Varbūt kāds zin kur tepat LV var iegādāties šādas kapsulas, kas der šim automātam, vai ieteikt, kur internetā pasūtīt?
Kopumā esmu apmierināta, ka kafijas automāts ir vizuāli smuks un kafija manai gaumei garda.