LAUKU BALSS

Reitings 554
Reģ: 04.12.2019
Sveiciens visām!
Priecīgas Lieldienas!
Vēlējos jautāt, vai jums kādreiz ir bijusi pieredze būt kopā ar vīrieti, kuram ir lauku balss? Un kādas tad ir sajūtas? Pamatā runa ir par ambicioziem vīriešiem, kuri devušies Rīgas iekarojumos no Daugavpils, Madonas, Gulbenes, Jēkabpils, Līvāniem, Balviem, Krāslavas, Ludzas utt.
Tas dialekts brīžiem ir dramatisks. Parasti šie vīrieši gan ir ļoti ambiciozi, ierodas Rīgā gumijniekos it kā pa taisno no kartupeļu lauka, bet pēc pirmās algas saņemšanas autoservisā nopērk Hugo Boss džemperi, saldas smaržas Drogās un izbalina matus vai kādu šķipsnu lai iekārdinātu dāmas.
Karjeru Rīgā parasti uzsāk apsardzes dienestā vai dažādās citās spēka struktūrās, autoservisā vai noliktavu saimniecībā, loģistikā. Patīk skatīties bobsleju, hokeju un Maira Brieža dūru cīņas.
Attiecībās viņi ir ļoti kontrolējoši un dāmu uzskata par savu īpašumu. Ja kāds vīrietis ne tā paskatās uz viņa dāmu, smagā latgaļu dūre ātri nokautēs skatiena autoru. Gultā viņi ir diezgan mežonīgi un vienmēr lepojas ar to, ka gatavi seksam ir vienmēr un neierobežotos apjomos, uzver, ka viņu vīrišķā aparatūra kājstarpē ir varena. Tas stiprina viņu vīrišķo ego.
Zinu, ka ir daudz meiteņu, kurām patīk šis vīrieša tips.
Kāda ir jūsu pieredze?
17.04.2022 09:17 |

Reitings 438
Reģ: 21.01.2021
Es gan brīnos, ka ir tik daudz foruma apmeklētāju, kuri nezina, kas ir Lauma07 😀
17.04.2022 20:19 |

Reitings 2189
Reģ: 28.04.2019
Pama @ 17.04.2022 20:19
Es gan brīnos, ka ir tik daudz foruma apmeklētāju, kuri nezina, kas ir Lauma07 ?

Šī tēma nav tik epic :D
17.04.2022 21:53 |

Reitings 1427
Reģ: 19.07.2019
Pama @ 17.04.2022 20:19
Es gan brīnos, ka ir tik daudz foruma apmeklētāju, kuri nezina, kas ir Lauma07 ?

Es arī, turklāt arī par to, ka tik daudzi atbild pilnā nopietnībā, kad pat ar neapbruņotu aci ir redzams, ka tā ir provokācija, piemēram, ka visas pilsētas, kas nav Rīga, ir lauki. :D
18.04.2022 12:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits