sla @ 15.04.2022 20:44ASAP Rocky nokrāpa Rihannu, kas tulīt drīz dzemdēs viņu pirmo bērnu. Viņu grib visi pasaules vīrieši, viņa ir miljardiere, veiksmīga dziedātāja, bizneslēdija, un tik un tā ir vīrietis, kas ņem un nokrāpj. Ja jau Beyonce varēja nokrāpt viņas vīrs, sievieti kura ir ļoti skaista, viņas vīrs vispār diezgan neglīts, tad ko tur vēl domāt par parastajiem, vidusmēra cilvēkiem. Nevienam vīrietim nevar uzticēties, viņiem pie vienas vietas, arī ja ir viss dotais - ir ideāla seja, ķermenis, pašpārliecība, seksualitāte, nodarbošanās, nauda, slava. Tā kā nemaz nebrīnos, ka liela daļa sieviešu kļūst par bisex vai lesb, jo iespējams, ka sieviešu mīlestība ir visīstākā.
Ko jūs domājiet par visu šo? Vai piekrītat, ka vīrieši nekad nebūs apmierināti, arī ja iegūs visskaistāko sievieti pasaulē?
Arī ideālās/laimīgās attiecībās vīrietim gribēsies citas meitenes (tikai seksam*), ja kāds saka ka tā nav - melo.Annija35 @ 15.04.2022 20:55Nepiekrītu.
Ar ideālu seju,ķermeni vai naudu vien nepietiks,lai izveidotu laimīgas attiecības.
Tā kā nemaz nebrīnos, ka liela daļa sieviešu kļūst par bisex vai lesb, jo iespējams, ka sieviešu mīlestība ir visīstākā.
Annija35 @ 15.04.2022 20:55Nepiekrītu.
Ar ideālu seju,ķermeni vai naudu vien nepietiks,lai izveidotu laimīgas attiecības.
DaigaTaiga @ 15.04.2022 21:00
Es gan dzīvē esmu bijusi pazīstama vien ar divām lesbietēm, bet abas krāpa savas partneres, viena no viņām bija pat saderinājusies. Tāpat arī daudzas sievietes krāpj vīriešus, tā ka šoreiz jāpiekrīt Aldim, ka tā notiek visu laiku neatkarīgi no dzimuma.
sla @ 15.04.2022 21:01
Personalitāte, bet pat ja ir izskats + lieliska sieviete, personība, tad arī krāpj. Cik daudz nokrāpj sievietes, kuras dara visu priekš vīrieša, domā par vīrieša labsajūtu.
Man patiesībā ļoti žēl tādu zināmu, spēcīgu, veiksmīgu sieviešu, kuras ir tikušas krāptas (Khloe Kardashian, Hilarija Klintone, jau minētā Beyonce, Sandra Buloka utt utjp), jo sagrauj cerību tiem, kuri tiešām uzskata, ka būt foršam un skaistam palīdzēs veidot arī ideālas attiecības.
sla @ 15.04.2022 21:27
Piekrītu. Un to sieviešu sejās varēja tiešām redzēt mīlestību priekš vīrieša. Es nedomāju, ka vaina ir personalitātē, vai kā citi saka, ka sekss drošvien reti, tas viss atkrīt, jo krāpj arī kad vīrietis tiek mīlēts, apdāvināts ar uzmanību, apmierināts ar seksuālām vēlmēm. Ko citu viņiem vajag tad? Ko vēl var iedot, tikai lai viņi nenokrāptu?
ASAP Rocky nokrāpa Rihannu, kas tulīt drīz dzemdēs viņu pirmo bērnu. Viņu grib visi pasaules vīrieši, viņa ir miljardiere, veiksmīga dziedātāja, bizneslēdija, un tik un tā ir vīrietis, kas ņem un nokrāpj
Precīzi!!!!!!!!GhostGG @ 15.04.2022 21:36
Vīriešiem sievietes statuss, un cik viņām kontā ir nauda, nav pat top 10 prioritāžu sarakstā. Tikai nez kāpēc vēl joprojām daudzas sievietes to nespēj saprast un pieņemt ;)