es esmu 100% suņu cilvēks, tāpēc gribētu lai arī otram cilvēkam patīk suņi. Tāpēc viens no maniem likumiem ir, ka es nebūtu kopā ar cilvēku, kuram nepatīk suņi, jo tad mums vienkārši nesaskan. 😀 Protams, nevar likt tagad puisim izrādīt mīlestību pret suni un to sagaidīt, ja viņš tāds cilvēks nav. Tas drīzāk beigtos ar viņa agresiju pret suni nevis tā, ka viņš to iemīl.Linda Bū @ 14.04.2022 07:21Ko jūs domājat par vīriešiem, kuriem nepatīk suņi? Nav runa par bailēm no rejošiem suņiem, bet draudzīgiem, mīlīgiem. Situācija: puisis dzīvo vēl pie vecākiem privātmājā, bet ignorē pats savu suni. Kad ieteicu sunim iedot kādu našķi, viņš tiešā tekstā pateica: "Man nepatīk suņi". Bet suns vidēja auguma, draudzīgs, redzams, ka ilgojas pēc uzmanības, grib lai padauzas... Jūsu domas un pieredze? ?
Lūk tam Āgenskalna sīkā vecākiem vajag sadot pa muti, kas ļauj to suni tā mocīt. Pa fb ceļo posts un Degpunkta bija
Tās kas saka, ka nebūtu kopā ar cilvēku kam nepatīk suņi, nu wtf? Ja džekam negaršo makaroni, bet jums garšo, tad arī nebūtu kopā? Starp nepatīk un riebjas ir atsķirība. Nu ucinieties gan saviem suņiem, priekš kam jums vajag, lai obligāti otrs to dara? Vot, ja džekam suņi riebtos tā, ka viņš tiem dara pāri, tad ir cits stāsts.
Man piemēram, nav tā, ka patīk vai nepatīk suņi, ir suns - ok, nav suns arī ok. Bet kā jau te iepriekš minēja, tie saimnieki, kas ar savu suni uzbāžas un ciemos ļauj tam dancot pa galdu, it kā tas būtu klāts viņam, un cūkoties, tie gan man besī nevis suns.
Aurora22 @ 14.04.2022 09:29Mans godīgais viedoklis - ar šaubām skatos pret katru cilvēku, kurš dzīvo mājās kopā ar dzīvnieku (vienalga, ka vecāku ņemtu) un neizrāda mīlestību vai vismaz draudzīgu attieksmi pret radībiņu. Ja - kā rakstīji - neiedod kārumu reizi pa reizei, nepaspēlējas, pat ja redzams, ka dzīvniekam ļoti pietrūkst uzmanība. Šādi cilvēki man asociējas ar cilvēkiem, kuri neredz tālāk par savu degungalu. Un nav runa par to, vai patīk vai nepatīk suņi. Runa ir par to, kāds cilvēks esi, un vai esi gatavs izrādīt draudzību un rūpes citiem, kaut mazākiem vai citādākiem.
Pama @ 14.04.2022 09:35
Nu lai cik tas ļoti kādam nepatiktu, suns vai kaķis nav cilvēks. Es ar cieņu izturos pret cilvēkiem, dzīvniekus ignorēju. Nu nevaru es sevi piespiest mīļoties ar suņiem, man nepatīk viņu smaka, siekalas un viss pārējais
Es nebūtu kopā ar cilvēku, kas nemīl dzīvniekus, mums vienkārši nebūtu pa ceļam.
Neapgalvoju, ka tie uzreiz ir psihopāti, man ir draugi, kas nemīl dzīvniekus un komunikācija ir laba, bet es nespētu dzīvot kopā ar tādu cilvēku. Tomēr kaut kāds empātijas trūkums tur ir.
tas tiešām viņa suns? :D :D kaut kā neizskatās. drīzāk vecāki iegādājās un paši lai arī atbild par to.Linda Bū @ 14.04.2022 07:21Ko jūs domājat par vīriešiem, kuriem nepatīk suņi? Nav runa par bailēm no rejošiem suņiem, bet draudzīgiem, mīlīgiem. Situācija: puisis dzīvo vēl pie vecākiem privātmājā, bet ignorē pats savu suni. Kad ieteicu sunim iedot kādu našķi, viņš tiešā tekstā pateica: "Man nepatīk suņi". Bet suns vidēja auguma, draudzīgs, redzams, ka ilgojas pēc uzmanības, grib lai padauzas... Jūsu domas un pieredze? ?