Varbūt labāk zaudēt nevainību ar kādu pirms tam (tinder svešinieku) ?
cik pašaizliedzīgi 😂😂Aldis15 @ 13.04.2022 13:11Ja vajadzīgs anonīms vīrietis, varu palīdzēt.
Man arī plēvas nebija, asinis nebija, nezinu, paši ar puisi bijām šokā, iesaku tiešām uzticēt to kādam, ar kuru jūtās meitene droša, nevis prosta, lai pārgulētu un kā jau daudzi iepriekš minēja labāk izvēlies draugus apkārt, lai nav jāmelo par savu seksuālo dzīvi un no otras puses, kāda daļa draugiem esi pārgulējusi vai neesi.Zalpetra @ 13.04.2022 13:25Man nekādas plēves nebija, nekas nesāpēja, iepatikās un aizgāja uzreiz tā lieta. :D
Es tagad neizlasīju pārējos komentārus, tādēļ varbūt jau bija apspriests.AmandaAmanda @ 13.04.2022 00:08Cik esmu šeit lasījusi, tad jau tēmas par nevainības zaudēšanu ir bijušas, bet gribu padalīties ar savu stāstu…
Lai arī cik tuvas man nebūtu manas draudzenes, bet šo faktu nezin neviena, tāpēc labprāt dzirdētu kādu viedokli/domas/idejas no jums…
Kādam varbūt šķitīs smieklīgi, bet tiešām esmu izmisumā…
Man ir 23 gadi, un jā esmu nevainīga, gribētos teikt, ka man ir bail no seksa ?, bet patiesībā man ir bail no tās pirmās reizes sāpēm… un paniskas bailes ?
Pašlaik esmu posmā, kur sāk veidoties attiecības ar tuvu draugu, bet problēma ir tā, ka mums ir daudz kopīgu draugu un nu saprotu, ka pat ja zaudēšu nevainību ar viņu, tad visticamāk (pavisam noteikti), šis fakts/notikums taps zināms arī kādam no mūsu draugu loka un arī šo nevēlos piedzīvot … Jo teikšu godīgi… savām draudzenēm par savu seksuālo dzīvi esmu melojusi ?
Varbūt labāk zaudēt nevainību ar kādu pirms tam (tinder svešinieku) ? Izmēģināt ar vibratoru ? ?
Ja nu kādai ir līdzīga pieredze vai ir kāds ieteikums, tad labprāt dzirdētu ieteikumus… vai jebko, vienkārši tiešām vairs nezinu kur likties un ko iesākt … vajadzēja ar kādu padalīties savā sāpē …
Labs stāsts, es pat uzbudinājos.Patija @ 16.07.2022 10:10Es līdz 21.g.biju nevainīga,ar pazīstamiem kautrējos.un tad sanāca kūrorta romāns.vasarā atpūtos Itālijā,viesnīcā uz ned.jau pirmajā dienā pie baaseina jutu ka mani vēro viens vīr.es arī biju bikini.vakarā sēžot bārā,viņš piestāja un jautāja vai drīkst piesēst.atļàvu.vārds pa vārdam,līdz piedāvāja turpināt viņa numuriņā.vai alhokols,vai piedz.kāre,bet nolēmu-lai iet.tur vēl pa glāzei,es jau biju apsēdusies viņam klēpī,viņa roka man zem kleitas,pabrīdināju gan ka esmu jaunava,bet solija būt saudzīgs un pamazām es kaila ar paplestām kājām gulēju viņa gultā un viņš pogāja vaļā bikses.pirmā mirklī sāpēja,bet nonācu līdz ekstāzei.un ja godīgi ned.turpinājumu vairāk pavadiju viņa,nekā savā num.biju atvērusies
crimson @ 13.04.2022 13:37Es laikam būšu retais cilvēks kurš uzskata, ka nevainības zaudēšana is not a big deal. Es pirmo reizi pārgulēju ar savu tā laika pirmo nopietno draugu 19 gados un ja godīgi, nesaprotu, kāpēc gaidīju, satraucos, taupīju, ja sekss ir parasta, normāla lieta ko dara visi. Ok varbūt nevajag pirmajam pretim nācējam lekt klēpī, bet nu doma skaidra.
Pirmo reizi man vismaz, nekas nesāpēja, bet bauda un saprašana atnāca vēlāk. Man gan bija tā problēma, ka dzīvoju diezgan konservatīvā vidē, lidz ar to izjutu visu kaunu, nevarēšanu atvērties utt. Pagāja laiks līdz sakārtoju lietas savā galvā.
Manuprāt, par baudu un seksu ir jāmāca, citādi dzīvo 20 gadus un nezina kur ir klitors, vai kas ir orgasms.
AmandaAmanda @ 13.04.2022 00:08Cik esmu šeit lasījusi, tad jau tēmas par nevainības zaudēšanu ir bijušas, bet gribu padalīties ar savu stāstu…
Lai arī cik tuvas man nebūtu manas draudzenes, bet šo faktu nezin neviena, tāpēc labprāt dzirdētu kādu viedokli/domas/idejas no jums…
Kādam varbūt šķitīs smieklīgi, bet tiešām esmu izmisumā…
Man ir 23 gadi, un jā esmu nevainīga, gribētos teikt, ka man ir bail no seksa ?, bet patiesībā man ir bail no tās pirmās reizes sāpēm… un paniskas bailes ?
Pašlaik esmu posmā, kur sāk veidoties attiecības ar tuvu draugu, bet problēma ir tā, ka mums ir daudz kopīgu draugu un nu saprotu, ka pat ja zaudēšu nevainību ar viņu, tad visticamāk (pavisam noteikti), šis fakts/notikums taps zināms arī kādam no mūsu draugu loka un arī šo nevēlos piedzīvot … Jo teikšu godīgi… savām draudzenēm par savu seksuālo dzīvi esmu melojusi ?
Varbūt labāk zaudēt nevainību ar kādu pirms tam (tinder svešinieku) ? Izmēģināt ar vibratoru ? ?
Ja nu kādai ir līdzīga pieredze vai ir kāds ieteikums, tad labprāt dzirdētu ieteikumus… vai jebko, vienkārši tiešām vairs nezinu kur likties un ko iesākt … vajadzēja ar kādu padalīties savā sāpē …