Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Iepazīstināšana ar vecākiem, intīma tuvība utml

Reitings 242
Reģ: 13.05.2021
Pašlaik neesmu attiecībās, dzīvoju sev, bet šovakar aizdomājos par šiem jautājumiem.
Man ir bijušas pāris attiecības, bet neveikmsīgas. Ilgākas pusgadu. Jā, tik traki :D un vecāki vēl tagad domā, ka nekas neesmu bijusi attiecībās un tikai saka “laiks kād atrast”, lai gan atrasti bija, bet neiet(bet ne par to)
Vienkārši iedomājos:
1) pēc cik ilga laika Jūs iepazīstinājām savu otro pusīti ar vecākiem? Cik jūsuprāt būtu normāli nogaidīt pirms izstāstīt vecākiem par attiecībām?
2) cik atri intīma tuvība , jūsuprāt, būtu pieņemama? Un arī - vai jūsuprāt ir kāds randiņu limits, kad nedot skaitās jau neforši pret puisi?
08.04.2022 22:36 |

Patīk
Reitings 1762
Reģ: 24.05.2019
Tas ir ļoti individuāli. Otrais jautājums man vispār šķiet ļoti dīvains, jo ja negribi seksu, nevajag sevi piespiest. Bet tad nevajag arī attiecības. Sekss bez attiecībām vēl var būt, bet kāda jēga no attiecībām, ja tu to cilvēku negribi. Katrā ziņā man nopietnas attiecības bez seksa nav iedomājamas, nu, ja nav 15 gadi.
Par pirmo jautājumu - es iepazīstinu tad, kad attiecības šķiet gana nopietnas. Nu tādas "varētu apprecēties" nopietnas. Ir bijis puisis pusotru gadu, ko mani vecāki nekad nav redzējuši vai pat zinājuši par viņu, un ir bijis tāds, ko iepazīstināju pēc dažiem mēnešiem.
08.04.2022 22:53 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Radler @ 08.04.2022 22:36
Pašlaik neesmu attiecībās, dzīvoju sev, bet šovakar aizdomājos par šiem jautājumiem.
Man ir bijušas pāris attiecības, bet neveikmsīgas. Ilgākas pusgadu. Jā, tik traki :D un vecāki vēl tagad domā, ka nekas neesmu bijusi attiecībās un tikai saka “laiks kād atrast”, lai gan atrasti bija, bet neiet(bet ne par to)
Vienkārši iedomājos:
1) pēc cik ilga laika Jūs iepazīstinājām savu otro pusīti ar vecākiem? Cik jūsuprāt būtu normāli nogaidīt pirms izstāstīt vecākiem par attiecībām?
2) cik atri intīma tuvība , jūsuprāt, būtu pieņemama? Un arī - vai jūsuprāt ir kāds randiņu limits, kad nedot skaitās jau neforši pret puisi?
1. mēneša laikā..
2. Intīma tuvība - 1 randiņā.
08.04.2022 23:00 |

Reitings 2019
Reģ: 28.04.2019
Es iepazīstināju ar vecākiem, kad bija iespēja to izdarīt, vismaz 2-3 mēnešu laikā.
Psihologi saka, ka īpaši gan sievietēm, nav jādod sevi uzreiz, arī ja ļoti gribas, bet vajag vīrieti vispirms ieinteresēt. Tāpēc skatoties kā ar kuru, bet parasti, tie bija pāris randiņi + parastas satikšanās bez nekā extra (negāju ciemos), un viņi bija ieinteresēti mani satikt, un cienīja to, ka nebūs sekss pirmajā vai iepazīšanās fāzes laikā. Bija arī pirmajos randiņos, jo viņi man dikti patika, bet tagad tikai sajēdzu, ka tās bija kļūdas, jo tur nekas nesanāca tālāk. Es domāju, ka var pavilkt to laiku līdz vienam mēnesim, vai bik ātrāk var atdoties, bet tad atkal, kas to sazin, ir jau tādi, kas arī mazliet pagaidīs, sagaidīs, dabūs, un vairs neizrādīs lielu interesi. :D
08.04.2022 23:58 |

Patīk
Reitings 314
Reģ: 28.07.2021
1) Ļoti individuāli, bet es nesasteigtu. Varbūt esmu vecmodīga, bet man iepazīstināšana ar vecākiem asociējas ar nopietnām attiecībām. Kā te jau rakstīja, ka bez maz vai "nākotnē varētu apprecēties" vaibs, bet tāpat ne uzreiz iepazīstināt.
Pirmās attiecības man bija pusgadu un tā un māte neuzzināja par tām. :D Toreizējais puisis gan jau pēc pirmā mēneša mani iepazīstināja ar savējiem vecākiem un teica, ka es varētu aizvest viņu savējiem atrādīt(bijām no dažādām pilsētām), bet es neaizvedu... un labi ka tā, jo tad nāktos skaidroties kāpēc šķīrāmies.
Tagad esmu attiecībās vairāk kā gadu. Puisis bija man labs draugs, kopā tusējām vienā kompānijā, braucām tripiņos, tāpēc nebija gluži tā, ka par viņa eksistenci nezinātu, bet par attiecībām, kad izveidojās neteicu kādu pusgadu. Pēc tam uzzināja, drīz vien uzaicināju ciemos.
2) Tad, kad abi ir gatavi. Es piekrītu, ka sekss ir daļa no attiecībām, bet neuzskatu, ka ir laiks kad dot un kad nedot. Katram tas ir individuāli. Ja marinē līdz kāzām, tas man liekas dīvaini, bet tā - kad abi vēlas. Ar tagadējo puisi man sekss bija burtiski pēc 4 mēnešiem attiecībās(un mēs tikāmeis diez gan regulāti), tagad domāju kā tas sanāca, jo pašlaik mums intīmā dzīve ir aktīva.
09.04.2022 00:14 |

Patīk
Reitings 2089
Reģ: 22.05.2019
1.ar vecākiem var iepazīstināt,kad pati esi iepazinusi kārtīgi vīrieti un atkarīgs arī,kā vecāki uztver vīrieti,vai nav uzreiz,ka līgavainis,kad tad precēsieties utt.😁
Man vecāki nejaucās manā dzīvē,iepazīstināju,kā ar savu otru pusi un laiku pa laikam bija kopīgi pasākumi un nekāda spiediena un sarunu par mūsu nākotni nebija,kas un kā,kad.
Bieži vecāku uzstājīgie jautājumi par nākotni var pabojāt attiecības un radīt nesaskaņas,tā ir Tava dzīve un tikai Tu pati lem,kā Tev kas būs.
2.intīmā tuvība var būt,kad abi ir tam gatavi un abi to vēlas.
Kādam tas var būt 1.randiņā,kādam 10.-tajā,nav konkrētu termiņu,nav jāguļ ar domu,lai nepamet utml.,ja Tu pati to vēl nevēlies.
Iepazīsti vīrieti un tad jutīsi,gribi satuvināties ar viņu vai nē.
09.04.2022 07:50 |

Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Iep
09.04.2022 09:12 |

Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Iepazīstināšana ar vecākiem notiek kad jutu, ka attiecibas ir tiešām nopietnas. Ar draugiem gan varu iepazīstināt jau pēc 1,5 mēneša.
Par intīmu tuvību - nu es esmu daudz maz uzlikusi sev robežu, ka ne pirmajos 5 randinos. Lai gan arī 6. un 7. randiņš šķiet sasteigti, bet es diemžēl ilgak nekad neizturu pati :D bet ļoti gribētos nākamajās attiecibas vismaz to mēnesi izturēt bez seksa.. bet kka nevaru atslābt regulāri tiekoties bez seksa :D
09.04.2022 09:16 |

Reitings 94
Reģ: 19.11.2021
Ko nozīmē, neforši pret puisi? Seksu tak parasti grib abi, ne sieviete to dod. Bet tu varbūt vēl ļoti jauna. Manos gados nekāda speciālā gaidīšana nenotiek. Kad abi grib tad dara. Un tas nekad nav bijis šķērslis vai stopētājs lai izveidotos attiecības. Nekad.
09.04.2022 09:35 |

Reitings 2977
sla @ 08.04.2022 23:58
Es iepazīstināju ar vecākiem, kad bija iespēja to izdarīt, vismaz 2-3 mēnešu laikā.
Psihologi saka, ka īpaši gan sievietēm, nav jādod sevi uzreiz, arī ja ļoti gribas, bet vajag vīrieti vispirms ieinteresēt. Tāpēc skatoties kā ar kuru, bet parasti, tie bija pāris randiņi + parastas satikšanās bez nekā extra (negāju ciemos), un viņi bija ieinteresēti mani satikt, un cienīja to, ka nebūs sekss pirmajā vai iepazīšanās fāzes laikā. Bija arī pirmajos randiņos, jo viņi man dikti patika, bet tagad tikai sajēdzu, ka tās bija kļūdas, jo tur nekas nesanāca tālāk. Es domāju, ka var pavilkt to laiku līdz vienam mēnesim, vai bik ātrāk var atdoties, bet tad atkal, kas to sazin, ir jau tādi, kas arī mazliet pagaidīs, sagaidīs, dabūs, un vairs neizrādīs lielu interesi. :D
Kur var sadomāt savā galvā tādas muļķības par attiecību izdošanos vai neizdošanos, atkarībā no tā cik īsā vai garā laikā iedeva seksu. No čaļu skatupunkta pilnīgi neko neizsaka.
Es drīzāk to sauktu par nevajadzīgu laika tērēšanu, abām iesaistītajām pusēm.
09.04.2022 10:44 |

Reitings 2977
MissZanju @ 09.04.2022 09:35
Ko nozīmē, neforši pret puisi? Seksu tak parasti grib abi, ne sieviete to dod. Bet tu varbūt vēl ļoti jauna. Manos gados nekāda speciālā gaidīšana nenotiek. Kad abi grib tad dara. Un tas nekad nav bijis šķērslis vai stopētājs lai izveidotos attiecības. Nekad.
Precīzi!!
09.04.2022 10:46 |

Reitings 508
Reģ: 25.10.2012
Atkarīgs no situācijas un apstākļiem.
1. Pa lielam vienalga, lielu nozīmi tam nepiešķiru, bet jā, katru īslaicīgo draudzeni laikam iepazīstināt netaisītos vest. Ja vien nesakristu kopīgi pasākumi, kādu pusgadu gan jau nogaidītu.
2. Nu ja vēl abi galīgie jaunieši, tad šis posms, protams varētu būt ilgāks. Bet tagad (ap 30), ja tiekas nedēļā vismaz vienu reizi, tad līdz 2, max 3 mēnešiem būtu tam jābūt, ja meitene laba, pēc tam jau sāktu šķist dīvaini un palikt par red flag.
Reiz biju attiecībās ar meiteni, šķiet tuvu pusgadam, orālais bija, bet uz parasto neparakstījās (nē, nevainīga nebija). Vienkārši sekss kā tāds neesot svarīgs. Būtībā tas arī pielika punktu, citādi viņai nebija ne vainas, man attiecībās sekss nav pats svarīgākais, bet uzskatu, ka tam ir liela nozīme, un tā ir svarīga attiecību sastāvdaļa. Sākumā vispār būtu jābūt kā kopā salipušiem, bet ja ir jau šādi, tad vēlāk vispār max uz Jāņiem un Z-svētkiem būs.
09.04.2022 12:45 |

Reitings 938
Reģ: 14.10.2017
1. Tagad domāju, ka iepazīstinātu partneti ar vecākiem tikai ja zinātu, ka tās būs nopietnas attiecības. Bet vispār man šķiet neveiklas šīs oficiālās iepazīstināšanas.
Manā gadījumā vecāki iepazinās ar draugu ļoti dabiski, mamma pati viņu uzaicināja ciemos reizē kad viņš man atbrauca pakaļ. Zināja ka mēs tiekamies.
2. Piekrītu uzskatam, ka tad kad abi gatavi. Citi jau tam gatavi 1. randiņā, citi pēc 3 menešiem. Svarīgākais būtu neuzspiest otram savas velmes. Protams ar tagadējo prātu saprotu ka ir kaut kādas robežas. Piemeram zinu puisi kurš gaidija attiecībās intīmo momentu veselu gadu un protams ka beigas nekas tur nesanāca. Ticu ka agri vai vēlu attiecībās nepieciešama intimitāte jo savādāk cilvēki paliek tādā frendzonā bet ja gadu jāliek otram gaidīt tad iespējams ir kāda problēma. Protams nerunāju par pāriem kuriem tas ir reliģisks vai principa jautajums.
09.04.2022 13:48 |

Reitings 2977
Gadu gaidīt😆😆😆 no vīriešu skatupunkta vislabāk ir organizēt 1 randiņu tā lai būtu augsta iespējamība seksam. Tas uzreiz atsijā (kā te teica - pelavas no graudiem) garumā vilcējas.
09.04.2022 13:58 |

Reitings 242
Reģ: 13.05.2021
MissZanju @ 09.04.2022 09:35

Nu, par to neforši pret puisi, biju domājusi tā, ka vienkārši pašai reizem leikas - es esmu pilngadīga(šobrīd man ir gandrīz 23 gadi, kad bija pirmās attiecības, tad 19), tad parasti intīma tuvība nāk klāt pašsaprotami. Negribas puisim likt ilgi gaidīt vai lai domā, ka es esmu kaut kāda dīvainā. Pirmais sekss diemžēl bija spiediena rezultātā 19 gados. Tikos ar toreizējo puisi kādus 1.5 mēnešus līdz pārgulējām - īsti negribējās pasai, bet randini bija ļoti daudz bijuši(tikāmies gandrīz katru dienu) un tad vins par to ieminejas, man bija neeettinteikt ne sodien, ne tagad un es ļāvos. Protams, kā jau pirma x bija sāpīgi un emocionali ari nepatika.
Vismaz pēc tam ar pārējiem nevajadzeja tik ilgi gaidit, gribejas atrak... tas vienigais labais... bet veinalga tagad aizdomājoties - nebūtu gulējusies gulta
09.04.2022 14:17 |

Reitings 938
Reģ: 14.10.2017
no vīriešu skatupunkta vislabāk ir organizēt 1 randiņu tā lai būtu augsta iespējamība seksam.

Uzreiz gultā ar plakātu pie sienas "šodien mums būs sekss" un izmētāti prezervatīvi pa visurieni. Tā ja?
Vai pirms randiņa pajautāt "a mums sekss būs?" un ja atbilde ir negatīva tad uzreiz nobloķēt numuru. Še tev idejas.
09.04.2022 14:19 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Radler @ 09.04.2022 14:17

Nu, par to neforši pret puisi, biju domājusi tā, ka vienkārši pašai reizem leikas - es esmu pilngadīga(šobrīd man ir gandrīz 23 gadi, kad bija pirmās attiecības, tad 19), tad parasti intīma tuvība nāk klāt pašsaprotami. Negribas puisim likt ilgi gaidīt vai lai domā, ka es esmu kaut kāda dīvainā. Pirmais sekss diemžēl bija spiediena rezultātā 19 gados. Tikos ar toreizējo puisi kādus 1.5 mēnešus līdz pārgulējām - īsti negribējās pasai, bet randini bija ļoti daudz bijuši(tikāmies gandrīz katru dienu) un tad vins par to ieminejas, man bija neeettinteikt ne sodien, ne tagad un es ļāvos. Protams, kā jau pirma x bija sāpīgi un emocionali ari nepatika.
Vismaz pēc tam ar pārējiem nevajadzeja tik ilgi gaidit, gribejas atrak... tas vienigais labais... bet veinalga tagad aizdomājoties - nebūtu gulējusies gulta

Mīļā, es pat nezinu ko teikt. Smieties vai raudāt. Ko nozīmē likt gaidīt vai ka esi kaut kāda dīvainā? Man liekas, ka kaut kur 15 gados ir svarīgi lai nebūtu kaut kāda dīvainā. Tev ir 23. Kapēc vispār ir tāds jautājums? Sekso kad jūti, ka gribi. Kas vienam būs ētisks termiņš līdz pirmajam seksam, tas citam būs neētisks. Es pat nezinu kā lai noformulē to ko domāju. Dīvains šis temats ir kā minimums.
Par iepazīstināšanu - nu ja tu zini, ka tev ilgi neturas attiecības, iepazīstini ar vecākiem tad, kad viss jau ir ļoti stabili.
Un vispār, beidz domāt ko citi domās par to, ko dari. Tu sev taisi lieku stresu. Dzīvi ir jādzīvo, ne jāizdzīvo.
09.04.2022 14:23 |

Patīk
Reitings 2089
Reģ: 22.05.2019
Radler @ 09.04.2022 14:17

Pirmkārt Tev ir jāsaprot vai tu pati to vēlies,nevis piekrist,jo puisis/vīrietis izdara spiedienu vai steidzina kā tevi.
Tas viss notiek,kad abi sajūtat un ir pievilkšanās.
Izmet no galvas tās domas,ka Tu rīkojies kā neforši,neguļot,tad kad viņš to grib un kad ir jāguļ pēc kkāda noteiktu randiņu skaita.
09.04.2022 14:26 |

Reitings 14
Reģ: 28.02.2022
kā kuras attiecības. ir puiši, kas tam pieduras baigi nopietni un grib iepazīstināt ar saviem vecākiem pēc pāris mēnešiem un tad man parasti ir klikšķis, ka ja jau es nevienu negribu iepazīt, tad laikam man tās attiecības neliekas tik nopietnas kā viņam un labāk izšķirties. ar cita puiša vecākiem iepazinos jau pēc nedēļas, jo tas bija tāds 'oh, btw, mani vecāki arī būs tajā pasākumā'.
ar gulēšanu arī kā kuru reizi. ar kādu pārgulēšu tajā pašā dienā, stundu pēc pirmās tikšanās, jo man cilvēks liekas ļoti pievilcīgs, ar citu izstaigāšu uz vairākiem randiņiem un tā arī attiecības pārtrūks bez pārgulēšanas.
09.04.2022 14:51 |

Reitings 2977
mollia @ 09.04.2022 14:19

Uzreiz gultā ar plakātu pie sienas "šodien mums būs sekss" un izmētāti prezervatīvi pa visurieni. Tā ja?
Vai pirms randiņa pajautāt "a mums sekss būs?" un ja atbilde ir negatīva tad uzreiz nobloķēt numuru. Še tev idejas.
Paldies man jau ir sava taktika, pārbaudīta un strādā.
09.04.2022 14:54 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
kas vispār tiem par tādiem laika limitiem :D kad iepazīsties ar puisi, tad tu tā kā izdomā - "vot pēc 3 mēnešiem un 19 dienām es "iedošu" :D "dod" tad, kad pašai gribās un kad ar cilvēku ir patīkami būt kopā varētu padomāt, ka tikai vīriešiem seksu vajag.
09.04.2022 15:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits