1. mēneša laikā..Radler @ 08.04.2022 22:36Pašlaik neesmu attiecībās, dzīvoju sev, bet šovakar aizdomājos par šiem jautājumiem.
Man ir bijušas pāris attiecības, bet neveikmsīgas. Ilgākas pusgadu. Jā, tik traki :D un vecāki vēl tagad domā, ka nekas neesmu bijusi attiecībās un tikai saka “laiks kād atrast”, lai gan atrasti bija, bet neiet(bet ne par to)
Vienkārši iedomājos:
1) pēc cik ilga laika Jūs iepazīstinājām savu otro pusīti ar vecākiem? Cik jūsuprāt būtu normāli nogaidīt pirms izstāstīt vecākiem par attiecībām?
2) cik atri intīma tuvība , jūsuprāt, būtu pieņemama? Un arī - vai jūsuprāt ir kāds randiņu limits, kad nedot skaitās jau neforši pret puisi?
Kur var sadomāt savā galvā tādas muļķības par attiecību izdošanos vai neizdošanos, atkarībā no tā cik īsā vai garā laikā iedeva seksu. No čaļu skatupunkta pilnīgi neko neizsaka.sla @ 08.04.2022 23:58Es iepazīstināju ar vecākiem, kad bija iespēja to izdarīt, vismaz 2-3 mēnešu laikā.
Psihologi saka, ka īpaši gan sievietēm, nav jādod sevi uzreiz, arī ja ļoti gribas, bet vajag vīrieti vispirms ieinteresēt. Tāpēc skatoties kā ar kuru, bet parasti, tie bija pāris randiņi + parastas satikšanās bez nekā extra (negāju ciemos), un viņi bija ieinteresēti mani satikt, un cienīja to, ka nebūs sekss pirmajā vai iepazīšanās fāzes laikā. Bija arī pirmajos randiņos, jo viņi man dikti patika, bet tagad tikai sajēdzu, ka tās bija kļūdas, jo tur nekas nesanāca tālāk. Es domāju, ka var pavilkt to laiku līdz vienam mēnesim, vai bik ātrāk var atdoties, bet tad atkal, kas to sazin, ir jau tādi, kas arī mazliet pagaidīs, sagaidīs, dabūs, un vairs neizrādīs lielu interesi. :D
Precīzi!!MissZanju @ 09.04.2022 09:35Ko nozīmē, neforši pret puisi? Seksu tak parasti grib abi, ne sieviete to dod. Bet tu varbūt vēl ļoti jauna. Manos gados nekāda speciālā gaidīšana nenotiek. Kad abi grib tad dara. Un tas nekad nav bijis šķērslis vai stopētājs lai izveidotos attiecības. Nekad.
MissZanju @ 09.04.2022 09:35Ko nozīmē, neforši pret puisi? Seksu tak parasti grib abi, ne sieviete to dod. Bet tu varbūt vēl ļoti jauna. Manos gados nekāda speciālā gaidīšana nenotiek. Kad abi grib tad dara. Un tas nekad nav bijis šķērslis vai stopētājs lai izveidotos attiecības. Nekad.
no vīriešu skatupunkta vislabāk ir organizēt 1 randiņu tā lai būtu augsta iespējamība seksam.
Radler @ 09.04.2022 14:17
Nu, par to neforši pret puisi, biju domājusi tā, ka vienkārši pašai reizem leikas - es esmu pilngadīga(šobrīd man ir gandrīz 23 gadi, kad bija pirmās attiecības, tad 19), tad parasti intīma tuvība nāk klāt pašsaprotami. Negribas puisim likt ilgi gaidīt vai lai domā, ka es esmu kaut kāda dīvainā. Pirmais sekss diemžēl bija spiediena rezultātā 19 gados. Tikos ar toreizējo puisi kādus 1.5 mēnešus līdz pārgulējām - īsti negribējās pasai, bet randini bija ļoti daudz bijuši(tikāmies gandrīz katru dienu) un tad vins par to ieminejas, man bija neeettinteikt ne sodien, ne tagad un es ļāvos. Protams, kā jau pirma x bija sāpīgi un emocionali ari nepatika.
Vismaz pēc tam ar pārējiem nevajadzeja tik ilgi gaidit, gribejas atrak... tas vienigais labais... bet veinalga tagad aizdomājoties - nebūtu gulējusies gulta
Radler @ 09.04.2022 14:17
Nu, par to neforši pret puisi, biju domājusi tā, ka vienkārši pašai reizem leikas - es esmu pilngadīga(šobrīd man ir gandrīz 23 gadi, kad bija pirmās attiecības, tad 19), tad parasti intīma tuvība nāk klāt pašsaprotami. Negribas puisim likt ilgi gaidīt vai lai domā, ka es esmu kaut kāda dīvainā. Pirmais sekss diemžēl bija spiediena rezultātā 19 gados. Tikos ar toreizējo puisi kādus 1.5 mēnešus līdz pārgulējām - īsti negribējās pasai, bet randini bija ļoti daudz bijuši(tikāmies gandrīz katru dienu) un tad vins par to ieminejas, man bija neeettinteikt ne sodien, ne tagad un es ļāvos. Protams, kā jau pirma x bija sāpīgi un emocionali ari nepatika.
Vismaz pēc tam ar pārējiem nevajadzeja tik ilgi gaidit, gribejas atrak... tas vienigais labais... bet veinalga tagad aizdomājoties - nebūtu gulējusies gulta
Paldies man jau ir sava taktika, pārbaudīta un strādā.mollia @ 09.04.2022 14:19
Uzreiz gultā ar plakātu pie sienas "šodien mums būs sekss" un izmētāti prezervatīvi pa visurieni. Tā ja?
Vai pirms randiņa pajautāt "a mums sekss būs?" un ja atbilde ir negatīva tad uzreiz nobloķēt numuru. Še tev idejas.