Es lasīju, ka ja ir pat maza asiņošana un nav vēl līdz galam plīsusi, tad ir pat jūtami šādi veida simptomi. Nezinu ko domāt, dzīvē ir bijušas daudzas dažādas izjūtas, un daudz ārsti, tāpēc varu paciest jebkāda veida sāpes, tāpēc nesaprotu cik nopietni man varētu būt, zinu ka jātiek uz MR, bet nezinu, kur ātrāk, viss pilns, paliek tikai privātās klīnikas, uzņemšanā mani laikam neviens negaida ☹️YaeMiko @ 08.04.2022 19:33Ja būtu plīsusi tad nedēļu apkārt nestaigātu.
Ej pie speciālista kas noteica diagnozi vai cita un tas iedos nosūtījumu magnētisko rezonansi. Ja pa valsts naudu gribi tad ko sākumā pie ģimenes ārsta.
Vai vispār zini plīsušas aneirismas simptomus lai zinātu kad zvanīt NMP?
Mans gadījums ir neatliekams, jo liela iespēja , ka operācija būs jātaisa, un aneirima ir ar laika degli, ja viņa ir liela, tad jebkurā momentā var plīst, un tad vairs neviena garā rinda nogaidītā nespēs glābt.YaeMiko @ 09.04.2022 10:22Uzņemšana ir neatliekamos gadījumos. Tā neva vieta kur ātrāk tikt pie pakalpojuma.
Rindas uz valsts vietām ir garas 3 mēneši. Ej pa maksu vai caur speciālistu uz stacionāru un tad varbūt paņems, bet no sākuma tev vajag pie vismaz kāda ārsta aiziet.