Viņš dejoja arī pirms bijām kopā, jau no bērnības, tad kādus divus gadus (covid) nedejoja, šogad atsāka, jo bija spiediens no apkārtējiem (t.sk. no vadītājas), ka ir jāturpina un pielauza. Es nedejoju, jo man ir veselības problēmas (iepriekš dejoju 2 gadus).Bjork @ 08.04.2022 08:38Viņš dejo pirms sagajāt kopā? Kāpēc tu arī nedejo?
Vai viss kārtībā ar pašapziņu? Vai jūties pašpārliecināta?
Nē, neesmu sajaukusi, deju video cirkulē pēc tam grupā. Tautas deju kolektīvi mēdz piedalīties daž. pasākumos, kuros dejo ne tikai tūdaliņ tāgadiņ sadevušies rokā 😄woman_wonderland @ 08.04.2022 09:00seksīgās tautas dejas? :D :D
man šķiet tu kaut ko esi pārpratusi, sadomājusies. ir kāds video internetā, kur citi dejo, lai var paskatīties kā tas ir?
un kur tu redzēji video, kur viņš dejo? pats parādīja?
iedomājies, kā ir deju partnerēm? Jaātskatās ejot pa ielu, lai pēkšņi nedomā acis kāda izskrāpēt. 😄Enazenaz @ 08.04.2022 11:34Nu tak šķiries un meklē kādu, kuram nebūs šādu hobiju. Bet skaidrs kā diena, ka pilnīgi visās attiecībās atradīsi par ko paraudāt.
Ceru, ka Tu viņu nepiļī un neliec iet prom no šīm dejām, jo nu forši, ka vīriešiem ir savi hobiji.. un ja vēl tās ir dejas-super!
Aleksandrs @ 08.04.2022 14:30Oi, kas tik nav dzirdēts par visādiem šiem tautas deju kolektīviem utml., tur bieži esot tā, ka cits ar citu salaižot, ja vēl ir izbraukumi, tad vispār pielīdzināms orģijām.
Tā ka jā, ja vien neesi tur visā tajā visu laiku iekšā un nevari uzmanīt, tad diez ko labā situācijā neesi.
woman_wonderland @ 08.04.2022 09:00seksīgās tautas dejas? :D :D
man šķiet tu kaut ko esi pārpratusi, sadomājusies. ir kāds video internetā, kur citi dejo, lai var paskatīties kā tas ir?
un kur tu redzēji video, kur viņš dejo? pats parādīja?
moš man ar jāsāk uztraukties 😄 rīgas kolektīvos?Aleksandrs @ 08.04.2022 14:30Oi, kas tik nav dzirdēts par visādiem šiem tautas deju kolektīviem utml., tur bieži esot tā, ka cits ar citu salaižot, ja vēl ir izbraukumi, tad vispār pielīdzināms orģijām.
Tā ka jā, ja vien neesi tur visā tajā visu laiku iekšā un nevari uzmanīt, tad diez ko labā situācijā neesi.
Aldis15 @ 08.04.2022 15:16Kāpēc jūs neļaujiet saviem vīriešiem iet pa kreisi?
Pašas sarežğijat lietas...
salatlapina @ 08.04.2022 15:51moš man ar jāsāk uztraukties ? rīgas kolektīvos?
tieši tā, bet ir tie, kam neinteresē un viss, tad ir brīvie un tad pēdējā daļa, kas nav brīvie, bet vienmēr šļūc pa kreisi.Pama @ 08.04.2022 16:04
Visur ? bet nu, protams, ir cilvēki, kas nepiedalās ballītēs vai prot savākties
Aleksandrs @ 08.04.2022 14:30Oi, kas tik nav dzirdēts par visādiem šiem tautas deju kolektīviem utml., tur bieži esot tā, ka cits ar citu salaižot, ja vēl ir izbraukumi, tad vispār pielīdzināms orģijām.