Santa1992 @ 05.04.2022 22:03Ja Tu vari to finansiāli atļauties tad protams ej prom. Tikai jautājums - vai par darba laiku nezināji pirms stājies darba?
Labāk bēdz :DReginaKate @ 05.04.2022 21:56Esmu iesākusi darba gaitas jaunajā vietā un jau pēc nedēļas man nāk vēmies no darba vietas.Pēc darba jūtos diezgan slikti-gan fiziski,gan emocionāli,jo katru dienu ceļos 5 no rīta,lai būtu darbā 7 un mājās esmu tikai ap 19/20...Tāpēc arī un gribu zināt,vai ir iespējams aiziet no darba pārbaudes laikā?Vai tomēr mēģināt pārvarēt sevi un paralēli skatīties ko citu?
ReginaKate @ 05.04.2022 22:07
Bija sarunāts,ka strādāšu 7-16,bet realitātē sēžu līdz 18 un vēlāk,jo ir daudz darba,kurš man nav jāpilda(bet to pārmet uz mani,kā uz asistenti).Saprotu,ka jebkurā darbā var gadīties,ka jāpaliek ilgāk,bet ne jau katru dienu(un pats stulbakais,ka man par to nepiemaksā?).Arī attālināta darba iespējas man nav,jo ir pārbaudes laiks???Arī bija sarunāts,ka varēšu dabūt brīvu diploma priekšaizstavēšanas dienā,bet šodien priekšniece paziņo,ka pirmo reizi to dzird un vispār brīvdienas nevar ņemt(ok,es tad vispār varu atvērt slimības lapu un viss)