Lasu komentārus un priecājos, apzinoties, ka neesmu vienīgā tāda, citādi nereti, sastopoties ar cilvēku neizpratni brīžos, kad pasaku, ka man nepatīk iet ciemos, uzņemt ciemos citus, tikties ar draugiem utt., liekas, ka esmu kaut kāda dīvaine.
Agrāk, īpaši studiju gados, man ļoti patika uzturēties draugu kompānijās, izbaudīju ballītes, visādas kopā sanākšanas, biju kompānijas dvēsele, kaut gan patiesībā esmu ļoti introverts un sevī noslēgts cilvēks. Bet laikam tas vienkārši bija jaunības trakums. Tagad, jo vecāka palieku, jo vairāk gribas pavadīt laiku vienai vai ar savu otru pusīti. Tādi īsti, tuvi draugi man nav vispār. Vienīgā tuvā draudzene dzīvo citā valstī un regulāri apmainamies ar ziņām. Taču tādi draugi, kurus gribētu satikt dzīvē, pat nav palikuši. Par laimi, otra pusīte ir tāds pats kā es. Mīlam aktīvo atpūtu, tagad, kad paliek siltāks, aizvien vairāk laika pavadam ārā, jau esam izplānojuši visādas aktivitātes vasarai, bet to visu daram trijatā (vīrietim ir bērns no iepriekšējām attiecībām). Vispār pat neprasās tos draugus un socializēšanos ar citiem. Man ir labi manā mazajā pasaulītē, kurā esam tikai mēs trīs.