Mia6 @ 03.04.2022 16:16
Nezinu, man vienmēr ir šķitis ka ikdienas krēms kož pie acīm. Lietoju LA roche possay duo krēmu. Man šķiet viņš man zem acīm kņudinàtu.
Ja krēms kairina ādu ap acīm, tad tas kairina arī sejas ādu. Ap acīm Tu vienkārši to vairāk jūti, jo āda ir jutīgāka. Duo es arī nelietotu ap acīm, bet tas ir aknei paredzēts krēms ar skābēm, kas arī sejas ādu daudziem var kairināt un padarīt sausu. Bet parastus mitrinošus krēmus var mierīgi lietot ap acīm.
tājaugan @ 03.04.2022 16:08
Es arī dažus gadus palietoju basic mitrinošos acu krēmus un nesen sāku vienkārši tur smērēt ikdienas sejas krēmu. Bet šķiet, ka tumšo loku gadījumā gan ir jāpērk tieši tam paredzēts acu krēms, kura sastāvā ir attiecīgā viela (kofeīns?). Neesmu iedziļinājusies, vai kofeīna krēmi reāli noņem lokus vai tas ir tikai mārketings, jo man tumšo loku problēmas nav.
Vispār jau jā, kofeīns palīdz ar tiem violetajiem lokiem, kas parādās asins pieplūduma dēļ. Varbūt man tīri zināšanas dēļ vajag tādu krēmu pamēģināt, jo ir šie loki, bet es kaut kā neticu, ka tie tiešām palīdz... Piemēram:
Nu jā, it kā ir atšķirība, bet tiešām tik liela, lai būtu vērts pirkt speciālu krēmu, katru dienu gadiem ilgi lietot (jo kad beigsi lietot, efekts drīz vien pazudīs)? Man šķiet, ka īsti jau nē.