Man šis ir svešs jēdziens un, tiešām, nesaprotu, ko tad lieto kaut tā paša piena vai krējuma vietā. Lūdzu, apskaidrojiet man, ko nozīmē nelietot piena produktus uzturā. Tas nav dzīvības un nāves jautājums, tāpēc, kur ir tā robeža, kas skaitās un, kas nē. Nu kūku gan jau es drīkstu ēst, vai ne?
Piedodiet, ja izklausos blonda, bet man, tiešām, nav ne jausmas, ar ko sākt aizvietot un, kas vēl skaitās, izņemot to standartiņu - siers, piens, krējums, sviests un kaut kādi tur jogurti, kefīrs. Mērces arī tagad jātaisa ar ko citu?
Vienkārši 12 gadu vecumā man pateica, ka izvairīšanās no šiem produktiem var palīdzēt cīņā ar seboreju, ko es ignorēju, jo nezināju, kā tas vispār var būt iespējams nelietot šos produktus, bet nu šķiet, ka es esmu gatava. Protams, es varētu šo jautājumu pajautāt dermatologam, bet šobrīd nav plānota vizīte.
Vai kāda ievēro šādu dzīvesveidu? Labprāt uzklausītu. 🙏🏻