haha, taisnība. Īstenībā visi, kas uz vietas bija, padomāja, ka tas ir iestudēts. Tikai vēlāk atklājās, ka nav.Dzidra Zupa @ 28.03.2022 15:47Chris Rock vienmēr ir bijis pamuļķis un tāds arī paliks.
Lai gan esmu pret vardarbību, bet bija pelnījis (ja tas nebija iestudēts teātris). Es varbūt nebūtu situsi pļauku, bet būtu piegājusi un iespļāvusi sejā.
Es gan neesmu iedziļinājusies, lai apgalvotu, ka tas nav bijis lēts teātris. Kas zin. Nedrīkst aizmirst, ka tur pilna zāle ar AKTIERIEM!
YaeMiko @ 28.03.2022 16:39Who the F cares?
Joki, nejoki, cilvēki vienmēr stulbi izsakās par citādajiem, ar invaliditāti utt.
Tad ko mēs tagad iesim sist visiem pa seju. Vardarbība nekad nav risinājums. Viņš kaut vai varēja uzkāpt uz skatuves pēc tam un pateikt - hey dude that was not a cool joke.
Tad jau tik pat labi lai iet un sit visiem kuri twitterī un citur izsaka vēl stulbāks jokus.
Jau apnicis ka šodien visur pilns ar šo.
Nu redzi, tieši tādēļ arī visiem ir tāda visatļautības sajūta, ka drīkst ņirgāties par citiem, jo neviens jau neko neiebilst.
Bet dīvaini, ka pats iesmēja, pirms paskatijās uz sievu.
kuram tad ir tās "ideālās" attiecības, bez trūkumiem? 😬YaeMiko @ 28.03.2022 18:20
Kā arī neaizmirsīsim, ka sieva viņu krāpa.
Droši vien tās attiecības ko visi te aizstāv un Smitu kā baigo vīrieti ir, ar saviem trūkumiem.
Lovisa @ 28.03.2022 18:02
Nu redzi, tieši tādēļ arī visiem ir tāda visatļautības sajūta, ka drīkst ņirgāties par citiem, jo neviens jau neko neiebilst. Var vēl pastrīdēties, vai tiešām Vils Smits pareizi darīja iesitot un varbūt to varēja atrisināt citādākā veidā, lai gan es viņu nenosodu, jo cienu vīriešus, kam ir drosme aizstāvēt savu sievieti.
Es nesaprotu kopš kura laika apņirgt cilvēku, vēl pie tam smagi slimu ir ok, bet iesist pļauku - oi, nē, tas ir nāves grēks? Tāda lūk ir mūsdienu sabiedrības attieksme - mobingot un apsmiet, kas var pat cilvēku novest līdz depresijai, tas jau nav nekas nosodāms, bet viena maza pļauka uzreiz ir traģēdija. Šādi domājošiem derētu padomāt, ka viens pateikts vārds reizēm var sāpēt gadiem ilgi atšķirībā no fiziska sitiena.